Fenerbahçe stadının önünde kaza, 1 ölü !!!

boy

Eşime Salı pazarının kurulduğu yerde antreman yaptırırken Fenerbahçe stadı tarafından inanılmaz bir darbe sesi geldi. Kesin ölü var dedim. Birazdan ambulans sirenleri de geldi. Gidip baktık. Beyaz bir Subaru Kadıköy'den Bostancı istikametinde tam Çevreyolu'ndan stada doğru çıkıştaki yerde kaza yapmış. Kaza yerine gittiğimizde sürücü tarafındaki çocuğu arabadan çıkartmaya uğraşıyorlardı. İki kişiymişler, diğer çocuğu hastaneye kaldırmışlar. Gencecik çocuk öldü gitti. Bu arada bir motosikletliyi de yoldan çıkartmış. O motosikletli arkadaş bu forumdansa çok geçmiş olsun. Kazanın detaylarını anlatabilirse sevinirim. Çok dikkat edin arkadaşlar, etraf bu tip adamlarla dolu. Yolunuzda düzgün bir şekilde gitseniz bile, bu tür bir olay başınıza gelebilir.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hepsine çok geçmiş olsun.ölen arkadaşın da kendisine rahmet, sevenlerine sabır dilerim.

Ya arkadaşlar ben bu kaza :salut: vb. olayları duymaktan sıkıldım. Her geçen gün motordan bu nedenlerden dolayı korkmaya başladım dahi diyebilirim. Forum üyelerinden biri olsun veya olmasın kaza yapan o arkadaşa geçmiş olsun. :rendeer: Herkesin dikkat etmesini istiyorum. Gerçi biz her ne kadar dikkat edersek edelim karşıdaki kişinin de dikkatli olması gerek ama günümüzde kimse ne kendi canını ne de karşı tarafın canını düşünüyor :queen: ahhhh

boy

@merttunax
Ya arkadaşlar ben bu kaza vb. olayları duymaktan sıkıldım. Her geçen gün motordan bu nedenlerden dolayı korkmaya başladım dahi diyebilirim.
Arkadaşım hayatın gerçekleri bunlar. İster scooter kullan, ister racing başına herşey gelebilir.

Gerçi olacağı warsa motorda da olur yolda yürürken de olur. Fark etmez ama insan canının kıymeti kalmamış her geçen gün bunu daha iyi anlamaya başlıyorum. :silent:

bu tip kötü haberler forum kullanızılarını bir kat daha tebbirli olmaya sevkediyor diye düşünüyorum gerçi bniz ne kadar dikkatli olursak olalım 4 tekerler tehlike saçıyor hepinize geçmiş olsun

Kazada ölen arkadaşa Allahtan Rahmet ve yakınlarına da baş sağlığı dilemekten başka yapacağımız bir şey yok.. Motosikletle kazada bulunan arkadaşa da büyük geçmiş olsun :rendeer: Arkadaşar hiçkimse kaza haberlerinden haz etmiyor ama her kaza haberi bizim için bir teorik tecrübe.. Motosiklette daha ne kadar dikkat etmemizi sağlayacak uyarı levhaları gibi. Allah kimseye kaza bela müsibet vermesin.. :rendeer: :cat:

er5

ewt haklısın cok dıkkatlı olunmalı .dun sabah ta ben patladım kız arkadasımı unı sınavına bıraktım bıraz dolsmak ıcın turluyodum yolda yavs bı sekılde
( goztepede oluyo bu olay) donus olmayan yolda donmek ısyen bı araba onume cıktı motoru yatırdım arbayı sollamak ıcın ama arbada gaza basınca benı gecmek ıcın on tampondan bı gırdım hop obur taraftan cıktım anlıcanız.( uzun sure aktıvıtelerde bulunamam heralde ) neyse ....

boy

@aiqa
saat kaç gibi oldu kaza?
Herhalde saat 21.00-22.00 gibiydi. 10-15 motosikletli geldi. Belki siteye üye olanlar da vardır. Ben şu yoldan çıkan motosikletliyi merak ediyorum çünkü olayı bizzat canlı yaşamış. Detayları verse...

er5 geçmiş olsun abi ciddi bişeyin yoktur umarım.. :pale:
Ya ne yapıcaz bu kafesçilerle bilmem ki.. Hiç saygı yok hiç.. :pr: Onların etmediği dikkati biz edelim lütfen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazın bu tür olaylara daha sık rastlanmaktadır çok dikkatli olmalıyız sadece motosiklet üzerinde değil arkadaşlar;oto'da hatta yaya olarak kaldırımda yürürken bile...

er5' Alıntı:
ewt haklısın cok dıkkatlı olunmalı .dun sabah ta ben patladım kız arkadasımı unı sınavına bıraktım bıraz dolsmak ıcın turluyodum yolda yavs bı sekılde
( goztepede oluyo bu olay) donus olmayan yolda donmek ısyen bı araba onume cıktı motoru yatırdım arbayı sollamak ıcın ama arbada gaza basınca benı gecmek ıcın on tampondan bı gırdım hop obur taraftan cıktım anlıcanız.( uzun sure aktıvıtelerde bulunamam heralde ) neyse ....

geçimiş olsun. Sende bir hasar yok umarım.

hep sine çok geç miş olsun hız severim ama konturol suz guç guç değil dir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar