Fena kaza yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun.
daha motor sahibi değilim ama üç-dört aydır sürekli motor ile ilgili sitelerdeyim ve ağustos ayından sonra ben de motorlanacağım.
ve bir motor sahibi olduktan sonra,
bir süre artçı almadan gezineceğim.
kask,mont,dizlik eksik motora binmeyeceğim.
çok dikkatli olacağım.

kaza olduktan sonra hatalı da olsa karşı tarafa laf söylemek bir işe yaramaz. Ancak aldığın hasarla kalırsın.

geçen gün bir yerlerde çok kötü bir fotoğraf gördüm.
keşke görmeseydim diyorum bazen.

tekrar geçmiş olsun ve hasarını karşılayabilmiş olmanda biraz moral vermiştir.
sağlıkla ve kazasız günler dilerim

dostum burda suçlu olan sensin ehliyetsiz birinin trafiğe çıkması yasak kazada kimin suçlu olduğuna bile bakmazlar senin ehliyetin olmadığı için kurallara uysaydın sen orda olmıcaktın kazada olmıcaktı bu durumda kazanın sebebi suçlusu sen olarak görüleceksin
ancak tutanak tutulmadan önce ehliyetli birisi gelseydi ve ben yaptım kazayı deseydi olabilirdi

cgl125' Alıntı:
kazanın sebebi suçlusu sen olarak görüleceksin

Dostum bi önceki sayfada yazdıklarımı okursan ne olduğunu belki daha iyi anlarsın :bounce:

Arkadaşlar aman diorum sakın kaza filan yapmayın cuma gününden beri koşturmaktan yemin ederim canım çıktı.bakın bugün yaptıklarımı kısaca anlatayım :

sabah 9 da kalktım jandarmaya gittim eksik evraktan.Ordan çıktım servise gittim.Servisten çıktım savcılığa gittim.ordan çıktım tekrar jandarmaya gittim.Ordan çıktım tekrar servise gittim.Serviste kavga ettim çıktım başka servise gittim.Ordan çıkıp eve geldim.Tabi bunların hepsini otobüs mini ile yaptığım için daha da bi işkence oldu.Büyükçekmece Beylikdüzü Avcılar arası mekik dokudum.Eve gelmem akşam saat 4 ü buldum.Çok yoruldum çooookkk :salut: :salut:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar