Fena kaza yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GeÇmİŞ Olsun Dİyen ArkadaŞlarima Sevgİler
Ama Bİlİp Bİlmeden Heeee Ben Bİlİom Tarzinda Atip Tutanlara Kiziyorum Burdan, LÜtfen İnce DÜŞÜnÜn Alti ÜstÜ 3 Satir DoĞru Cevabi Olan Bİr Soruyu ParÇa Pİncİk Ettİk Yaa Yeter Valla Yazik KardeŞİmİze.
Kazasiz Belasiz GÜnler Hepİmİze.

mahkeme 495 ytl kesiyor trafik bağladığı motoru çözerken 100 kesiyor varsa otopark parası ve çektigin cefa cabasııı

ehliyeti olmayanlar aklınız varsa hemen kaydolun arkası hemen geliyor..

Çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım terbiyesiz ahlaksız işte bunlar ne aynaya bakıyorlar ne bişeye lap diye açıveriyorlar kapıyı.
Tekrar geçmiş olsun...

Denizli İl Temsilcisi
koray_77' Alıntı:
çok geçmiş olsun..:rendeer: masraflara gelince o ancak seninle ve karşı tarafla arnızda kişisel halledeceğiniz bi konu...kanunen sende ehliyet olmadığı için yüzde 100 sen suçlusun..kanunen hiç bi yetkin yok diye biliyorum
sen sadece evrak bulundurmamaktan yersin karşı taraf tüm masrafını karşılar eğer gittiğiniz sokak tek yönse ve siz ters yönden gidiyosanız suç sizin oluyo:salut: :salut:

GEÇMİŞ OLSUN
4 AYAKLI AYILARA DİKKAT EDELİM

Dostum çok geçmiş olsun.. Ama hala mahkeme sonuçları hakkında bilgi vermedin.. Hayırdır durumlar kötümü yoksa..

KARDES GECMIS OLSUN.. bende 110 km suratle bi sahine carpmistim..ve herif kul kutuk sarhostu..ama benim ehliyetim yoktu ..ve biliyonmu butun suc adamda oldugu halde ben otamatikman sucluydum..bu yuzden aman hee ehliyetsizz sakin he... tekrar GECMIS OLSUN..

Denizli İl Temsilcisi
gazman' Alıntı:
KARDES GECMIS OLSUN.. bende 110 km suratle bi sahine carpmistim..ve herif kul kutuk sarhostu..ama benim ehliyetim yoktu ..ve biliyonmu butun suc adamda oldugu halde ben otamatikman sucluydum..bu yuzden aman hee ehliyetsizz sakin he... tekrar GECMIS OLSUN..
abi senin ehliyet tamamen mi yoktu yani kursatan almadın mı?

Arkadaşlar herkeze fikirlerini,bilgilerini ve iyi niyetlerini paylaştığı için teşekkür ederim :rendeer:

Son durumu açıkliim : Kaza cuma gecesi olduğu için işlemler bugüne kalmıştı.Sabah 8 de jandarmaya gittim ( ehliyet cezası için ).
Jandarmayla beraber büyükçekmece adliyesine gittik.Yarım saat bekledikten sonra beni içeri aldılar.Yetersiz ehliyetten 1 ay hafif hapis cezası = her gün için 20 ytl den 600 ytl para cezası verdiler.15 gün içersinde ödersem 450 ytl.Taksit yaparsam 4 eşit taksit yapıcaklar.150 peşin geri kalan 3 * 150 ise 4 er ay ara ile ödenecek.
Bağlı olduğum vergi dairesine ödeme yapılacak.
Kaza masrafları ise ehliyet varmış gibi suç oranlarına bağlı olarak ödenecek.Benim hiç kusurum olmadığı için karşı tarafın sigortası benim bütün masraflarımı ödeyecek.Yani ehliyetim olmadığı için bütün masraflar bana kalmadı.Yarın İki tarafında ehliyet,ruhsat,kaza gününde yapılan muayene raporu ve sigorta poliçesi bilgileri ile servise götürücem ve exper gelicek.Sonra motorum yapılıcak ( inşallah)

Arkadaşlar aklınızda bulunsun ehliyetsiz kaza yaparsanız ve suçunuz yoksa kesinlikle masraflar size kalmıyor sadece ehliyetsiz yakalandığınız için kendi cezanızı ödüyorsunuz.Suç yüzdesine bağlı olarak masraflar ödeniyor

İlginç bir bilgi daha ( çok şaşırdım adliyede ki memur söyledi ) eğer 18 yaşından küçük olsaydım 300 ytl ceza ödicektim ehliyetsiz olduğum için.

Son durumlar böyle arkadaşlar yarın gelişmeleri yazarım. :cat:

arkana kız arkadaşanı niye alıyorsun kardeşim!

başka işin yokmu senin!:)

arkadaşım bu sağa parketmiş araçların lappadanak! kapı açmaları benide sinir ediyor.

bu yüzden park arabaları gördüğümde boş dahi olsa korna basıyorum.bisikletle böyle bir olay başıma gelmişti.

motorlada gelecekti ama santimle sıyırıyorum hep.

bide kapıyı açan zatların yanına gittiğimde haklıymış tavırları yokmu! insan uyuz oluyor.

firtina110 kardeşim senin kız arkadaşın yok diye kıskanma:)şaka bi yana niye öyle söylemişsin alındım bak şimdi:( aşkım cvp versene ama ya:salut:

Yav valla motosikletimi aldıktan yaklaşık 1 ay sonra kız arkadaşımla gezme fırsatım oldu.Motosiklet 5 kat daha keyifli oldu ne yalan söyliim.Hem havasıda daha bi başka oluyo valla :p
Herkeş kız arkadaşını alıp gezsin derim ben :bounce:

geçmiş olsun arkadaşım :rendeer: herkez gezsin tabi ama kasklı gezsın

Diğer masraflarında sana kalmamasına sevindim.Benim aklımda öyle kalmış.Bende öğrenmiş oldum.Motorunda yapılır umarım en yakın zamanda.Bir badireyi de atlatmış oldun(uz) tekrar geçmiş olsun ikinize de.

Kardeş geçmiş olsun Masraflar üstüne kalmadığı için sevindim... Abilerim, ablalarım (yengelerim :) )ve kardeşlerim lütfen biraz daha dikkat... Gerçi sadece bizlerin dikkatli olması yetmiyo ama olsun biz üstümüze düşeni yerine getirelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar