Fena kaza yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolga elımden geldıgınce anlatmaya calısayım
-kapısına carptıgın arac suçlu
-sen ehlıyetsız oldugun ıcın ceza odeyeceksın
-karsı taraf 8/8 kusurlu ıse senın masrafını kuruşu kuruşuna odemek zorunda karsı tarafın ehlıyet ruhsat trafık polıcesının fotokopısını al dosya actır
-bence en onemlısı bu senın duserken carptıgın dıger 1-2 arac varya onlar senden sıkayetcı olmasın yoksa basın agrıyabılır ama bız kasko muzdan yaptırız derlerse o zaman hersey yolunda gıder

dostum çok çok geçmiş olsun.....bu kaza işi sıraya kondu galibaaa.. sevdiğimiz bütün insanlar kaza yapmaya başladııı... aman diikaaatt...

nevZAT150 arkadaşım sen baya bi tecrübelisin sanırım:)gerçekten gün geçtikçe yeni bi hasar buluorum kendim de:)geçmişolsun dilekleriniz için de sağolun arkadaşlar...

Çok sağolun arkadaşlar.

Batuhan valla bu bilgiler iyi oldu.Park halindeki araçlar şikayetçi değil biz kendi kaskomuzdan yaptırız demişler.En azından motorun masraflarını çıkartırsam iyi olur benim için.

Cemil haklısın dostum motorcuların üzerinde bi kara bulut gezio umarım en kısa zamanda dağılır.

belli olsun sonuç diger arkadaşlara referans olur
ama ALLAH kaza bela vermesinkaza yaptım hemen arkadsında istanbulda ve izmirde ölümle sonuçlanan kazalar olmuş neler oluyor bugunlerde motor camiasına

valla kardeş geçmiş olsun. senin suçun çok büyük ehliyet yok motor yok. kanunlar böyle. senin ehliyetin olsaydı aslanlar gibi yaptırırdın motorunu kaskodan ama şuanda hiç bir seçeneğin yok. temmuz da sınav ağustos ise ehliyet ve motor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun biraderim

Super Moderator
geçmiş olsun kardeş :rendeer:
sende ve artçında bişi olmaması sevindirici allah beterinden korusun dikkatli ol hemde çooookkkkk

geçmiş olsun öncelikle.

ehliyetsiz olarak kaza yaptığınızda 8/8 suçlu olmazsınız. ehliyetsiz (veya yetersiz ehliyet ile) araç kullanmaktan dolayı ceza yersiniz ve motorunuz bağlanır. kazanın oluş şekline göre kim suçlu ise cezasını alır.

futureshock arkadasım oncelıkle ikinizede gecmıs olsun :rendeer: :rendeer:

ehliyetsizsin diye sen suclu olamazsın. ehlıyetsız kaza yapmak sadece bir yakalanma sebebidir diger islemler normal isler.. :cat: :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun arkadaş tutanakta kim suçlu yazıyorsa o masrafları karşılamaya
zorunludur

Ehliyetsiz arac kullanmak iler kaza cezalari ayni degildir.Yani senin cezan ehliyetsiz arac kullanmkatir sadece. O sahistan o parayi talep edebilirsin cunku o da hatali davranista bulundu ve bu senin ehliyetli olup olmamani baglamaz. Eger senin dedigin gibi olsaydi millet ehliyetsiz motor kullanan birini cigner gecer ve bir lira bile ceza almadan evine giderdi hergun.

Geçmiş Olsun Arkadaşım en kısa zamanda ehliyetini alman dileği ile :p

dostum büyük geçmiş olsun çok üzüldüm cana gelen msala gelsin sana ve kız arkadaşına bişey olmamış ya gerisini boş ver:cat:

Togacım her ikinizede geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..

Geçmiş olsun kardeşim.

Duran araçlam maalesef her daim büyük bir tehlike arz ediyor!
Alınabilecek tek önlem, mümkün olduğunca uzak durmak ya da lontrollu ilerlemek.

Selamlar,
Özer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar