FB-GS maç 4-0 ya sonrası?

Arkadaşlar koyu bir fenerli olarak öncelikle bu yıl şampiyon olacağımızı belirtir ve de 4-0 lık galibiyet için futbolcularımıza teşekkür ederim.Uzun süredir böyle bir maça hasret kalmıştık vallahi.
Ancaaak bir fenerli olarak galatasaraylı kardeşlerimizden öncelikle maçta açılan o saçma sapan pankart için özür dilerim.
Sahanın ortasında korkudan titreyerek dolaştırılan hindiden de bir insan olarak özür dilerim.
Ayrıca sahanın ortasına inip elinde mikrofonla her iki takım oyuncularınında alın terleriyle sulayıp ışıldattıkları o futbol mabedinde bed sesiyle tezahurat yaptıran kişi içinde özür dilerim.
Ve de sporu spor olduğu için sevip de tüm renkleriyle rekabeti içimize sindirip,sevinmeyide üzülmeyide öğreneceğimiz günler gelicekmi merak ederim.
Çuvaldız kendimize iğne başkalarına,
Galatasaraylı kardeşlerimiz iyiki varsınız diye düşünüyorum ama bazı anlarda(Staddan aşağıdan geçenlere yaralanan olurmu diye düşünmeden koltukları kırıp attığınız yada karşı takım taraftarlarına taşlarla saldırdığınızda) hatamı ediyorum diyede aklımdan geçiyor maalesef.
Spor kardeşlik ve centilmenliktir lütfen tadını çıkaralım.Taşa,sopaya birbirimizi yemeye değil yan yana omuz omuza stadlara gidip tadını kaçırmadan şakalaşmaya ihtiyacımız var öyle değilmi?

bide yazdıklarını çoğunluğu holigan olan febe taraftarı anlayabilse

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seco@ybr' Alıntı:
bide yazdıklarını çoğunluğu holigan olan febe taraftarı anlayabilse

türkiyenin en saygın ve en centilmen taraftarı olan fenerbahce taraftarlarını holiganlıkla suçlaman cok yanlış

Arkadaşlar evet yapılan şey çok mantıklı değildi amaaaaa
Bütün sezon boyunca Aziz Başkan bas bas bağırırken (küfür yok diye) Şükrü Saraçoğlunda tek bir küfür edilmezken, bize ve başkanımıza edilen küfür ün açılan küfürlü pankartların haddi hesabı yoktu ve hiç kimsenin sesi çıkmıyordu. Bu maçta yapılan şeyleri bende tasvip etmiyorum hem de hiç ama şunuda kimse unutmasınki bu konuda tek konuşmaya hakkı olanda biz Fenerbahçelileriz. Bütün sezon boyunca küfür edenler pankart açanlar işte size iğne işte size çuvaldız buyrun hangisini isterseniz batırın kendinize çünkü biz zaten gerektiğinde gerekli iğneleri batıracak kadar olgunuz kimse merak etmesin.

serkan79' Alıntı:
türkiyenin en saygın ve en centilmen taraftarı olan fenerbahce taraftarlarını holiganlıkla suçlaman cok yanlış

ama ben ve bnm gibi birçok kişi böyle düşünmüyor

BBRR' Alıntı:
TS-FB maçı 2-3 ya sonrası ????????

Geçen hafta bu lig teknik nakavt ile bitmemişmiydi yahu :silent: (knock-out)

Bu hafta hala maçlarmı var ?:cherry:

şampiyonuz işte daha nolsuuunnn oleeeeeyyyyy fenerbahçem sen bizim herşeyimizsiinnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seco@ybr' Alıntı:
ama ben ve bnm gibi birçok kişi böyle düşünmüyor

bence öyle düşünmemenizin sebebi fenerbahcenin ileriyi düşünmesi ve ileriye gitmesini hazmedememek yani haksız değilsin ben fenerbahceli olarak galatasarayın ilerlemesini isterim ama kendi takımım onun gerisinde kalmıcak bugünkü durum fenerbahce bir çok acıdan galatasaray ve besiktasın önündedir maddi manevi seyirci stad tesisler v.s v.s fenerbahcede tek eksik gördügüm genclere fazla önem verilmemesi o da daum un yüzünden daum fenerbahceye hafif kalıyo kalbur üstü bi antrönör teknik direktör lazım o adamda bana göre fatih terim başarıları inkar edilemez ama gel görki galatasaraylı birde eric gerets var onun yaptıgı antranörlüğü bende yaparım defansı orta sahayı boşver hücum hücum başka bişey yok zayıf takımlara bol gol atarsın belki ama karsına fenerbahce cıktıgı zaman 4 de olur 6 da olur 10 da olur herneyse konu holiganlıktı galatasaraylı taraftarın biri geliyo fenerbahceli taraftarı tabancayla ayagından vuruyo sonra kaçarken bi binaya saklanıyo fenerli bi taraftar geliyo onu bıcaklıyo bana göre ikiside holigan ama kadıköye tabancayla gelme cesareti gösteren galatasarylı taraftar bıcaklı taraftardan 10 kat daha fazla holigan eger sen holiganlıgı tek bir olaya bağlayıp fener taraftarı holigan diyosan bende galatasaray taraftarı ultra-mega-super-hiper-holigan derim

Fenerbahçe- 4 = K. Erciyes- 2

Galatasaray- 2 = Beşiktaş- 1

herşey son hafta belli olucak..

serkan79' Alıntı:
fenerbahcede tek eksik gördügüm genclere fazla önem verilmemesi o da daum un yüzünden

FB'nin oynayan kadrosunun, Türkiye Birinci Liginin açık ara en genç takımı olduğunu biliyormusun ?

Baslamadan once sunu soylemek istoyorum. Ben futbol izliyorum ama sadece eglence olarak, etrafindaki kamuoynu beni hic ilgilendirmiyor. Yok su soyle yapmis, bu boyle demis hic takmiyorum bile.

Futbolda artik saygi denilen birsey kalmamis, birak taraftari, oyuncular, yoneticiler ve federasyonlarda bile spora karsi ve diger rakiblere karsi saygi 0. Bunun en buyuk ornegi 3 hafta geceli Manisa/Fener macinda olanlar, bu hafta Samsun/Malatya macinda olanlar veya FB yonetim kurulumu Turkiye kupasinda sonra soyledikleri. Onur ve gurur ile Besiktasi tebrikedeceklerine, hakem hatasi diye laf atiyorlar. Bu olay Turkiyeye ozel degil, uluslar arasi bakarsan durum yine ayni.

Kahveye gidiyorum adamlar orda daha dun yan yan oturup kagit oynarken bugun bir birlerini yiyecekler. O ona laf atiyor, oburu cevabini veriyor ve boylece kavga, dovus, uzgunluk ve darginlik basliyor.

Yav biraz bir birinize saygi gosterseniz ne olacak? Feneri burda 2 kez ornek olarak verdim cunku fener en buyuk suclu bu isin icinde. Hadi tamam bukadar kazandiniz, niye kazancinizi onur ile kabul etmiyorsunuz? Niye ille surekli diger takimlari asagliyarak bunu one suruyorsunuz? Burada fener dedigim icin diger takimlar kendilerini daha iyi sanmasinlar.

Dovus (kontak) sporlari beni daha cok cekiyor. Disaridan bakanlar cogu kontak sporlarini vahsi olarak goruyor ama sporun icinde olan gercekleri ve saygiyi gormuyorlar. Bence futbol dunyasa bundan buyuk bir ornek almasi lazim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar