fenev ne demek söner bahçe ne demek biz 6alatasaray diyormuyuz :S en azından beraberlikle ayrılıp konvoya çıkmıyoruz. sanki 12 senedir galip gelemeyen biziz. enteresansınız arkadaşlar. Fenerbahçe ile berabere kalmak bile rakıbı bu kadar sevındırıyorsa, bu bizim büyüklüğümüğzden kaynaklıdır.
3-5 kişiyi görüyosunuz hocam her taraftardan var dengesiz olanlar.Tribün asla sevinmedi skora.Tamam kabuldur geçmiş zaman için konuşucaksak senelerdir galip gelemedik.Bu maç için konuşursak bende senelerdir ilk defa fenerbahçelilerin 1 saat boyunca korkudan donup kaldıklarını gördüm.Beni üzen şey çok üstün bi şekilde oynayıp bu skoru almamız.fenerin 2 golünde de yapıcak bişey yok.hep bi şanssızlığımız var fenere karşı.attığınız 2 gol 1000 kere deneseniz 2-3 tanesi girecek goller.pas yapıp atağa çıkıp şutunuz hiç yok nerdeyse.ben çok üzüldüm bi galatasaraylı olarak yazık oldu ama şans dönmeyince dönmüyo işte birazda şans lazım.
fenerbahçe taraftarlarının bize özenip beceremediği kareofrafiyi de buradan alkışlıyorum
---------- Post added at 03:56 ---------- Previous post was at 03:49 ----------
Ki şöyle bişeyde var sonuçta bu dünyanın en büyük derbilerinden biri.Şahsen ben üzüldüğüm kadar skora sevindimde.Sonuçta 2-0 bi derbiyi 2-2 yapmak kolay değil,mükemmel bi geri dönüş yaptı galatasaray.Normal lig maçı gibi bakmayalım.Aynı durum sizin için olsa sizde sevinecektiniz.Bunun ötesi yok.kimse beklemiyodu 2-0 dan sonra böyle bi skoru.fenerliler o yüzden bu kadar şaşırdı zaten.ki bende beklemiyodum.böyle bi futbol görmek sevindirdi beni