FB-GS Derbi Sonuc Tahmini ve Yorumlar..

nORMAL Maçlar 3 sonuçludur,ama KADIKÖYDE ki FENERBAHÇE gs maçları 6 sonuçludur.1-0 ,3-0 veya 6-0 FENERBAHÇE alır maçı.Zaten gazsaray alırsa oradan çıkamaz.

ulan bee bıle bıle ıddaa oynamadık hala bak gıttı canım oran kac werıyordu fb ye

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aykut Kocaman'ın dahiyane ! taktikleriyle anca bu kadar...

o hakeme saygılar sevgiler emreye ayrıca dua etdim zor yırtdılar zorr

Neyse iddayı koyduk:thumleft:

Yav feneri evinde yenseydi gs yukardakşi yorumlardan sonra fena kapak olurdu . Kim ne derse desin gs eski gs değil ve canlanıyor . Umarım daha kaliteli futbol oynar ve feneri terletmeye devam eder :))))

Eveeet şimdi sönerbahçelilerin mazeretlerini duyalım... Hakeeem, Hocaaaa, Oyuncularrrr... vs vs hep teferruatsınız işte :)

ah o dıregı oraya koyanın ben:p kılpayı yaa resmen neyse saglık olsn bunada sukur 4 5 farkla donmekte varddı

Bir Fenerbahçeli olarak, Fatih Terimi, Aykut Kocamana ''futbol öyle değil böyle oynatılır''ı saha içinde gösterdiği için teşekkür ediyorum. 2-0 yaptıktan sonra geriye çekilmek, saçma sapan değişiklikler yapmak, ayağında top tutan oyuncu yokken selçuk gibi müthiş (!) bir futbolcuyu almak, Alex'i, Stoch oyundan çıkarmak, Dia'yı, Bienvenuyü oyuna almamak... Aykut, KOCAMAN hatalarından sıkıldık artık...

Tekrar ve tekrar, gerçekten Fatih Terimin ellerinden öperim..

Son düzenleme:
Fenevlilerin sesi kesilmiş yok 6 atarız yok 3 5... futbol dersi verdik çok şükür...

fenev ne demek söner bahçe ne demek biz 6alatasaray diyormuyuz :S en azından beraberlikle ayrılıp konvoya çıkmıyoruz. sanki 12 senedir galip gelemeyen biziz. enteresansınız arkadaşlar. Fenerbahçe ile berabere kalmak bile rakıbı bu kadar sevındırıyorsa, bu bizim büyüklüğümüğzden kaynaklıdır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar