Fazer'ları 4 ledik ??

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Maşallah.
nazar.png

Unregistered Domain ne demek yahu :silent: Nerden çıktı yani bu.
Sitelerimizde resim yayınlamak için artık domain bilgilerimizi mi girmemiz gerekecek yoksa imageshack.us sitesine?
Bence sistemlerinde bir hata var :mrgreen:

Hayırlı olsun Allah kazadan beladan saklasın tekeriniz düz bassın, hocam resimler uçmuş görüntü yok. :p

İmageshack resimlerini görmeniz için sitesine üye olmanız lazım. Üye değilseniz kurbağaları görürsünüz:)

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Ooh maşallah. Hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah..:) Yalnız o en soldakinin farı çok mu fazla ne?

xenonlar kuvvetli ve farlar ayarsız :)

Arkadaş güngören de oturmuyormu ?, aynı otoparktayız :)

Otoparkçımdan duydum, amcasıda fazer almış, bari buradan hayırlı uğurlu olsun diyim, otoparka girip çıkarken denk gelmiyoruz bi türlü :(

Aynen Tarkan kardeş pek rastlaşamıyoruz

allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepinize:rendeer:ama fazla fazla foto isterik benim fazerim olcak nokta nokta fotolarım valla:)

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
buluşmalarımız gece oluyo genelde yaza dogru gündüz fotoları bollaşır inşallah

allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepinize:rendeer:ama fazla fazla foto isterik benim fazerim olcak nokta nokta fotolarım valla:)

Aynı fikirdeyim seninle mücahit,ama havalar çok soğuk olduğu için fazla resim çekemiyoruz yol yapıyoruz,ama dün garajdan çıkarıp bir kaç tane foto çektim kaçar mı.:cherry::cherry::p

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla ne diyim ki birol usta ellerine sağlık,bide sizde hangi motor olursa olsun aksesuarlarla güzelliğine güzellik katıyosunuz bence motorculuk budur:cat:allah nazarlardan korusun. maşallah:)

Aynen Tarkan kardeş pek rastlaşamıyoruz

Evet arkadaşım,
Forumdaşmışız birbirimizden haberimiz yok,
gerçi sen sitenin eskilerinden - ustalarındansın :)
otoparkta yan yana duran motorların başında karşılaşamazken buralarda denk geliyoruz ancak :)
(1 haftadır yokum benim an 125 in motorunu kucakladık, full masraflardayız, serviste parça bekliyor mavi kızan :pale: )
görüşmek üzere

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senin motor çok sinirli bakıyor..Hiç sevmedim bakışlarını..... :))

Ayrıcana arkadaşım resim yükleyecen...Çarşaf değil..... Açılması 10 dakka sürdü yahu.... :p

5.si oluruz belki bir gün kısmette varsa, Fazer grubunuza tebrikler, keyifli sürüşler ve muhabbetli ortamlar dilerim...

Senin motor çok sinirli bakıyor..Hiç sevmedim bakışlarını..... :))

Ayrıcana arkadaşım resim yükleyecen...Çarşaf değil..... Açılması 10 dakka sürdü yahu.... :p

Havalar ısınmadığı için çok sinirli bu aralar,zor tutuyorum bazen.:cherry:

Resimleri tekrardan düzenledim yetkililere bildirdim.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar