Faruk Bora Aydemir'i kaybettik

şimdi çok ağır şeyler yazacaktım ama kendimi zor tutuyorum, gerizekalı araç kullanıcısı tarlaya girer gibi sola dönüyor bu ne vurdumduymazlıktır ya, bu resmen cinayet, o aracın şöförü resmen cinayet işlemiş bu kaza değil.. rahmetli olan arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kardeşimizin,üzücü...:salut:

İzleyelim bakalım Anayoldan en sağdan sola dalan bu hayvan oğlu hayvana ne yaplılacak.
İzleyelim bakalım bizler çekirdek çitleyip ekran başından rahmet dilemekten başka ne yapacağız. Unutmayalım: BUGÜN ONA YARIN BİZE.

Adana İl Temsilcisi
adaşıma tanrıdan rahmet,sevenlerine de sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin . . . yakınlarına baş sağlığı diliyorum :(

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Allah rahmet eylesin Makanı cennet olsun. Bora İçimizi yaktın, içimi yaktın. Allah sevenlerine sabır versin.

50298801.jpg

52664964.jpg

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin Makanı cennet olsun. Bora İçimizi yaktın, içimi yaktın. Allah sevenlerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin.
Yusuf sen bu arkadaşı tanıyormuydun?
Adana grubundanmış doğrumu?

Allah rahmet eylesin.
Yusuf sen bu arkadaşı tanıyormuydun?
Adana grubundanmış doğrumu?

Evet doğru. Rahmetli Bora Arkadaşımızla Yazın Yazlıkta tanışmıştık. Bir kaç sefer görüştük. Genç 20 yaşında bir arkadaşımızdı Motorunu çok seviyordu, Motor tutkunuydu.
Ama en çokta OĞuLCAN atkadaşımızla kanka idi resimdede görüldüğü gibi oğulcan arkadaşımızla resimleri var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------

siyah hayabusa oğulcan arkadaşımıza ait. beyaz r6 Rahmetli boraya aitti.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, çok üzücü çok..

Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olur inşaallah..

çok genç bir arkadaş daha yok oldu gitti... herhafta bir topic açılıyor,allah herkesi korusun,rahmetlinin mekanı cennet olsun....

abi hataya bak yaaa insan bir arkadan gelen var mı diye bir bakar haa motor sürücüleri hatasız değil ama bi baksanıza videoya pervasızca kırmış motorların önüne arkasından bir araç geliyor farzedinki o motorlardan önde olsaydı yine bu kaza olurdu mevzu hız değil mevzu sürücülerin ''Tamamen yol benim mantığı''
olan olmuş dikkat etmek lazım.
Allah vefat eden kardeşimize rahmet eylesin.

Arkadaşlar o izlediğiniz video malesef aynı gün olan başka bir kazaya ait.Allah rahmet eylesin. Arkadaşımızın da belirttiği gibi
kaza öğlen 12 sularında d-400 karayolunda incirlik hava üssünü gectikten hemen sonraki mevkide olmuş.tali yoldan anayola çıkan traktörün römorkuna çarpmış(traktör sürücüsü tutuklu) ve bora hastanaye giderken yolda vefat etmiş.kardeşimizi bugün toprağa verdik.rahmetlerini sunan herkese teşekkürler.allah bize,ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.

Kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar