Farklı bir merhaba

Herkese merhabalar. Sanırım motor arzusu gitgide artan insanların geçeceği bir yerden geçiyorum şuanda. Teknik bilgisi olan, tecrübeli kullanıcaların arasında olmak benim gibi henüz motorla tanışmamış ama tanışmak için biraz zamana ihtiyacı olan birisi için inanılmaz güzel bir duygu...
Farklı bir merhaba çünkü kendim itibariyle biraz değişik bir motor kullanıcısı olacağıma inanıyorum. Bu gerçekleşmeden önce sorulması gerek birçok soru, alınması gereken bir çok cevap var :) Yavaş yavaş başlıyorum...
Herkese yeniden merhaba...

Önce ehliyet... Sonra eğitim... En son motor...
gezinirken gördüğüm bir arkdaşın kullandığı hoşuma giden bir söz

hoşgeldin arkadaşım umarım hayallerini gerçekleştirirsin:rendeer:

siralamada hata var

hoşgeldin guroli...yalnız aşağıdaki yazına bi ekleme yapmak gerekir...

bu şekilde daha doğru olur...:cat:

Bence en dogrusu once ekipman,sonra egitim,ehliyet ve motor olmali.Ehliyeti alinca egitimine devam edecek kadar sabirli olmayabilirsin.Kazasiz belasiz guvenli surusler.

Aramıza Hoşgeldinn... Kardeş Yeni Başlayanlar İçin En mükemmel yer Motor hevesin varsa Motordan kopamam dıorsan burası da bunların hepsine iyi gelecek iyi bir redbull içeceği :cherry: veya aragazı gibi biyer :cherry: sitede dolaştıkca bılgı paylaştıkca daha cok seeveceksin...

Hoşgeldin.Kalıcı olman dilegiyle( bizimki biraz sıradan oldu ama idare et artıkım:p)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hosgeldiniz, sitede daha once yazilmis cizilmis bir cok konu var. Hepsi de cok isinize yarayacak bilgiler. Bunlarin haricinde de sizin merak ettiginiz ve daha once tartisilmamis konular olabilir. Forumlarda sorulariniza ictenlikle cevap verebilecek bir cok arkadas var. Kendimi isin icine katmiyorum cunku motosiklet konusunda simdilik pek tecrubem yok. :)

hoşgeldin kısa zamanda pek çok teknik terim ve farklı bakış açılarıyla karşılaşacağına eminim. tecrübeli arkadaşlardan öğreneceğimiz çok şey var...

:) İlk olarak sitenin bunca zamanda oluşan konularını tarıyorum. Sormak istediğim birçok sorunun cevabını bulmak gerçekten güzel...

Sabır ve eğitim şart Türkiye gibi bir yerde motorsiklet kullanmak istiyorsak. Bu yüzden acelem yok. Belki de işin gerçeği mesleksel açıdan şimdilik zamanım da yok. Ama az kaldı... :)

Herkese yeniden merhaba böyle güzel bir karşılama...
Hissettiğim; hoş günler, hoş yazılar bizleri bekliyor...
Kopmak mı? Mümkün değil...

merhaba hoşgeldin..
bilinçli bir kullanıcı olacaksın belliki, tebrik ederim :)

AMUDA KALKARAK :p KOCAMAN BİR HOŞGELDİN DİYORUM :queen::queen:
umarım değişik olmuştur :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar