- Konu Yazar
Bir Pazar günü’nü değerlendirmek ve kişisel ilişki gerilimlerimden uzaklaşmak adına, 9 Tem. 06 günü Faralya’ya doğru uzanıyorum.Gün çok sıcak değil,hatta Ölüdeniz üzerinden gidildiği için Hisarönü / Ovacık civarlarında öğlen sıcağını hissettirmeyen serin bir hava var temmuz ortasında şaşılacak bir durum aslında..Neyse elimden geldiğince anlarıda resmederek ilerlemeye çalışıyorum paylaşmak isterim..
Ölüdeniz manzaralı Likya resort ve Faralya yolu..

Ve Kelebekler Vadisi Koyu’ nun ağzı

Vadi plajının faralya yolundan görünümü..

Vadinin iç tarafı..

Baya uzaklaştım ölüdeniz bile ufaldı,bilmediğim yol..huzursuz oldum..yoldan gecen bir motorlu yerliye sordum yolun devamı nereye gider? Şeklinde, Kabak’a çıkar dedi devam ettim,şose yol bitene kadar ilerledim ve yol’un bittiği daha çok patika halini aldığı yere geldim ve devam etmek istemedim herhangi bir aksilikle karşılaşmaktan kaygılı ve bölgenin yabancısı olarak geri dönmeye karar verdim.

Tozlanmış olarak dönüyorum..

Akü kutumun vidası gevşemiş akü suyu damlıyor..vidayı sıkıştırdım sanırım düzeldi..

Ölüdeniz manzaralı Likya resort ve Faralya yolu..

Ve Kelebekler Vadisi Koyu’ nun ağzı

Vadi plajının faralya yolundan görünümü..

Vadinin iç tarafı..

Baya uzaklaştım ölüdeniz bile ufaldı,bilmediğim yol..huzursuz oldum..yoldan gecen bir motorlu yerliye sordum yolun devamı nereye gider? Şeklinde, Kabak’a çıkar dedi devam ettim,şose yol bitene kadar ilerledim ve yol’un bittiği daha çok patika halini aldığı yere geldim ve devam etmek istemedim herhangi bir aksilikle karşılaşmaktan kaygılı ve bölgenin yabancısı olarak geri dönmeye karar verdim.

Tozlanmış olarak dönüyorum..

Akü kutumun vidası gevşemiş akü suyu damlıyor..vidayı sıkıştırdım sanırım düzeldi..