- Konu Yazar
İlk motorum olacak ehliyet vs alıp bir önce motoru almak istiyorum. Ama aklımda deli sorular hangisini alsam nası yapsam diye 3 seçenek çıktı karşıma bunlardan en çok sevdiğim superlight 200 ama biraz kiloluyum (120) birde arkaya artçı gelirse motorun E6 veya E5 de tıkanacağını düşünüyorum. Bunu düşünürken karşıma Freedom 250 çıktı bununda şekli falan güzel ama kullanıcı yorumu hiç yok. Ne kadar yakar ? son hız kaç ? kronik sorunu var mı ? Parça sıkıntısı olur mu gibi... Diğer seçenek ise biraz uzakta olsa eklemek istedim. Regal Raptor Daytona 250 Şekli süper ama sorunu çokmuş fazla yakması sorun çıkarması vs. gibi birde bunun fiyatı 3-4 Bin TL daha pahalı Çinli bir motora da bu kadar para vermek istemiyorum üstelik şekil diye kapının önünden getirme olasılığı da yükseliyor. Günde işe git gel 70Km Yol yapacak bu yolu E6 üzerinden üstünde iki kişi varken trafiğin akışını (hız konusu) bozmadan tabi ki araba kadar yakmayan yapacak mükemmel motoru arıyorum. Bunlar dışında sizinde önerilerinize açığım. Not: Şekilciyim :cat: