Fakir Gururlu AMA ehliyetli

mrb arkadaşlar mayıs ayının 15 inden beri bugünü beklemiştim ve sonunda geldi

kurstaki tüm derslere katılarak sınavını iyi verdiğim A2 ehliyetimi bugün

emniyet müdürlüğünden aldım
işte A2 foto

kaliteli bir fotoğraf makinasına sahip olmadığım için affınıza sığınıyorum

bana A2 toplam

sağlık raporu :45 ytl
savcılık : 3 ytl
v.dairesi harç : 55 ytl
şöf.odası : 15 ytl
emniyet kart p.: 35 ytl
sınav ücreti :25YTL
kurs ücreti : 272 ytl
kurs biraz pahalı ama ilk ehliyetim olduğu içinmiş seneye b sınıfı aldığımda indirimli olacak

artıkın polisler varmı yokmu şurdan mı? geceyim ordanmı geçeyim:silent: yok ve bunun için çoook mutluyum herkesin böyle bir mutluluğu paylaşması dileği ile
saygılar

fakir gururlu ama ehliyetli genç:bounce:

:queen: :cat: :queen: :cat: :queen: :cat: :p

Tebrik ederim. Kazasız belasız inşallah. Ehliyeti yere atıp üstüne basman lazım:mrgreen: Yoksa olmazz

EHLİYETİ ISLATALIM :queen:

Bİ BARDAK SU İÇİNE DE EHLİYET İŞTE EHLİYET ISLATILDI :queen:

GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,motosikletin zevkini bundan sonra yaşayacaksın,yakalanıcam korkusu olmadan,kurallara uyarak son derece daha rahat olarak:cat:

hadi hayırlısı olsun dostum. arkadaşlara örnek olman dileğiyle

(şşt ehliyetin var die artislik yapma sagda solda alırlar anahtarını bak :D:D:D)

evet ya artık polisler dert olmayacak ki zaten bizim burda her saat her köşe başı motor toplanır polislerin önünden keyifle geçicem:queen:

merak etmeyin eski sakin ve kurallara uygun sürüşe devam ediyorum

sağlık raporu-----:45 ytl
savcılık-----------: 3 ytl
v.dairesi harç----: 55 ytl
şöf.odası---------: 15 ytl
emniyet kart p.--: 35 ytl
sınav ücreti------:25YTL
+ kurs ücreti-----: 272 ytl
-------------------------
...........................=450YTL

Abi sen ne yapmışsın ya ben "B"+"A2" nerde ise o paraya alıcam....

Benim elimde iki ehliyet birden tam hiçbir masrafsız 700YTL elimde olucak....

Bu bazı kursun saçmalıkları var işte sonradan ek masraf çıkartıyorlar gibisinden valla benim kurs öylede değil... hatta ben bilgisayarcıyım adamların pc işlerinede ben baktım nerde ise ehliyet bana beleşe gelicek 400 falan:queen:

haa bu arada ehliyetsiz 4 ay boyunca 1.427 km yapmıştım ama artık her ay bunu 2 ye katlarım herhalde çünkü ehliyetsiz fazla motor kullanamadım

Hayırlı olsun hadi bakalım darısı bizim başımıza 4-5 güne kadar bende alıcam inşallah...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun.keyfini çıkara çıkara göster:cat: diycem ama ne hikmetse polisler ehliyetli adamın suratındanmı tanıyolar nedir,ehliyet alana kadar paso gözüne battığın polisler seni görmez,çevirmez oluyo.:silent:

hayırlı olsun bide biz alabilsek
valla bayağı pahalıymış kurslar ben hiç para vermedim bakalım sadece ehliyeti alırkenki masrafları ödiycem
babam sürücü kursalarını denetliyen müfettişlerden gittim birine yazıldım para felan almadılar evraklarıda sınavdan önceki gün götürdüm az kalsın sınava giremiycektim :)

vlad1462 doğru söylüyorsun dostum bugün 2 kez çevirme önünden geçtim adamlar durdurmadı beni yaw

Hayırlı olsun Allah olmayanlarada versin :p Ya şu bikaç gün daha geçsede bizde alabilsek artık yaaaa

hayırlı olsun allah kaza beladan korusun darısı benım ve olmayan dıger arkadaslarımın basına:cherry: . . . ya mınımum yasın 17 olması gerekıyo dımı yaa.
bız 18ızde :cat: motosıklet yokkı ehlıyetı alsam napcam?:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar