neden fake deniyor?
zamanında forumda yeni üye olup "bak bak nası cevaplar gelcek nası birbirine gircek milet ehi ehi" mantığıyla bu şekilde ilk motor 1000cc alınır mı r1 aldım gibi başlıklar açıldı. şimdi s1000rr a bakınca türkiye şartlarına göre biraz uçuk bir motosiklet fiyatı itibariyle. öyle motor alıyorum ben diyen adam alamaz. ayrıca forum ahalisi biraz alçakgönüllülükten uzak olduğu için saçma sapan cevaplar her zaman çıkar hocam. ha aramızda alçakgönüllü, kullanıcıların iyiliği için yazan arkadaşlarımız var ama onlar da bıktırıldı artık forumdan.. ve siz de girer girmez bu ne biçim iş başlarım forumuna dediniz farkındayım
tabiki de sert bi şekilde karşı çıkanlar olacaktır. açıkçası ben de pek sıcak bakmadım ama ilk motorunu cbr600rr alıp ufak bir düşme dışında bişey yaşamayan süren arkadaşlarımız da var. kişiye kişiliğe göre değişir. öyle her babayiğidin harcı değildir böyle canavar gibi motosikletlerle başlayıp kazasız atlatmak. o yüzden bu çok bilen arkadaşlarımız herkesi kendisi gibi sanıyor. dalga geçmek yerine tecrübesi nispeten yüksek böyle makinalara binmiş arkadaşlarımızın tecrübeleri ve bu tecrübelere ayak uydurmak sizi sağlıklı ve adrenalinli tutar. ha bunu ayırmak da oldukça zordur. 3 gün önce motora başlamış adam kalkıp "ön fren kullanma çok tehlikeli" de diyebilir siz de buna güvenebilirsiniz mesela... (bu bir örnekti sadece)
o yüzden bol bol teknik videoları izleyip, onları yolda uygulamaya koymanız, olursa adım adım eğitimler almanız(diyeceğim ama aman diyim türkiyeden almayın bu eğitimleri) sizin yararınıza olacaktır.
dediğim gibi büyükcc ile başlayan arkadaşlarımız var ki ben de büyük cc ile başladım şimdi ufalttım. dikkat temkin ve bilek üçlüsüne önem verin
kazasız belasız hocam.