Forumdaki arkadaşların %95 i ya hiç motosikleti olmayan veya çin malı yada 125cc motosiklet kullanıcısı, aslında yüksek cc kullanıcılarına ayrı bir bölüm yapıp yüksek cc kullanmamış kişilerle hiç münakaşaya girmiyceksin kendi aralarında dertleşşinler..
Mobileti olan malını afişe edince bişe yok. Herifin teki s1000 alıp nla foruma yazınca auuvv ne auuv? Ne kadar ezik aşşağılık psikolojisinde ni milletsiniz ya?
Birader benim yazdıklarıma mi ilk sayfalardaki yorumlara ithafen mi yazdım bilmiyorum ama asıl ezik psikijosinde olan adam bence "küçük ccler kendi grubunda takilsin " diyen adamdır. Bu forumda r1 alıp konu açan adam da oldu, senin dediğin gibi mobiletine tup takip konu açan da. Hepsine girip hayırlı olsun dedik.
Motor ccsine göre adamliginin artacağını sanan adam aşağılıktir. Büyük pipi ve jip olayı var bildin mi ?
Kişisel algılama hocam onca yazılan "kanıtla bize" saçmalığına istinaden yazdım:
S1000 kullanıcısı olsam size inandırmak için türlü maymunluklara girmem sizler kadar kıskanç insanların arasında olacağıma alayınıza söver bi daha da bu foruma girmem. Adam mütevazi davranmış siz yok amuda kalk yok takla at diyosunuz.adam haklı olarak bi daha foruma gelmeyince fake diyosunuz. Cem yılmazın uçak almış muhabbeti gibi. Aldıysa komik değil çünkü. "Feyktir ya, gerçekse güzel değil çünkü kesin fake fake olmalı" dimi. Siz ssçiler burnu havada insanlar olduğunuz için s1000 sürücüsü sizin için ağa paşa burda aynı seviyede ne işi var paikolojisi. Biraz kurtulun şu egolarınızdan. Yazık be böyle aşağılık kompleksli adamlar olmanız çok üzücü. Kurunun yanında yaş da yanıyor artık arada çok mütevazi ve saygıdeğer arkadaşlar abilerimiz çıkıyor onlar kusuruma bakmasın
F
Kardeşim silik silik konuşuyorsun ben Senelerdir ss motora biniyorum ve s1000rr alacak gücümde var bu forum genel anlamda küçük cc kullanıcılarına hitap ediyor ben bir defa katıldı küçük cc ler ile geziye gidince hakaret ettiler nerdeyse kıskanmaktan birde senin gibi ss sürmeye ne cesareti ne de parası olmayan forum da klavye erkekleri var adam açmış konuyu saçma sapan bi foto koymuş banane ister kanıtlasın ister kanıtlamasın ama forum fake dolu ve sen kim oluyorsun da bizlerin yaptığı Yorumları yorumluyorsun ? Al sen enduro nu vur kendini uzun yola 90 km HIZLA hayat sana güzel
AHAHAHAHAHAA :queen:
http://data2.whicdn.com/images/141103972/large.jpg
600rr ile başlama lüksüne sahip olman (cesaret demiyorum LÜKS) maddi imkanları ve MANTIĞI çerçevesinde küçük cc ile başlayan adamlara sizle de muhattap olunmuyor deme hakkını vermez. Burası forum çin malı olan da yazar 50cc'si olan da mopedi olan da.
Sizin gibi görgüsüzler de böyle malını afişe edip kendini kanıtlamaya çalışsın, kendini tatmin etsin. Bravo![]()
Birader benim yazdıklarıma mi ilk sayfalardaki yorumlara ithafen mi yazdım bilmiyorum ama asıl ezik psikijosinde olan adam bence "küçük ccler kendi grubunda takilsin " diyen adamdır. Bu forumda r1 alıp konu açan adam da oldu, senin dediğin gibi mobiletine tup takip konu açan da. Hepsine girip hayırlı olsun dedik.
Motor ccsine göre adamliginin artacağını sanan adam aşağılıktir. Büyük pipi ve jip olayı var bildin mi ?