F1 e giden var mı ?

yarın F1 e bir yerde buluşup gidecek olan arkadaşlar var mıdır.ilgili başlık aradım bulamadım yoksa MotoGP istanbul park a gelmiyo diye küstünüz mü ?

F1'e birlikte gidecek kimseyi bulamadigim icin gitmiyorum vallahi!! Gitmeyecegim icin de arkadaşlarımın biri nişan diğeri düğün olan davetlerine katılıyorum diye yanıt verdim.. Neyse artık başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle..

açık alan için bir biletim daha var gelicek olan varsa beraber gazlarız ben gitmeyi düünüyorum yolu çok iyi bilmesemde tabelalardan bulurum sanırım.

Yol çok kolay, ister E-5ten ister TEM'den git, İstanbul Park ayrımları görürsün.. Orada güvenli bir şekilde park et motorunu ve kilitlerini de tam takmayı unutma.. Ne olur ne olmaz sakata gelmeyesin.. İyi seyirler şimdiden

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sametrix bende yarın gitmeyi düşünüyorum ama net değil ve gidersem beleş tepeden izleme taraftarıyım, yani motorumdan ayrılmak istemiyorum:cherry:

F1'cilere tepenin üstünden vadiyi motorlu haramiler basçakmış izlenimi verip motoGP konusunda tedirgin edecem :queen::queen::queen:

aye gidersen haber ver açık alanın da beleş tepeden farkı oldugunu zannetmiyom motoru kitleyip içeri gireriz.ben ilk 10 15 turu seyredip ayrılamayı düşünüyorum motorların sesini biraz duyayım yeter bana.

yavf arkadaşlar ben 2 senedir gidiyordum ama bu sene bilet bulamadım :pr:ve
gidemiyorum eğer fazla bileti olan varsa her türlü gelirim:queen: eger ki elinde fazla bilet olan
var ise arkadaşlar haberiniz olsun beni bu gösteriden mahrum bırakmayın pleeeaasss:salut::salut:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sametrix arslanfb'nin durumu benden daha vahim gibi, arkadaşa yardımcı ol istersen.

Ben de dışardan biraz ses duyucam zaten, içeri giresim hiç yok, aklım motorumda kalınca duyamam ben o sesleri :queen:

bencede sametrıx bu durumda arslanfb kardesımıze bıletını vermen veya satman artık herneyse ... gerekır aye nın amacı bellı zaten....

arslan arkadaşım biletim var ama ben yeni motorcyum hiç artçı almadım daha seni riske etmek istemem bileti verebilirim ama sen nasıl buluscaz onu soyle yada sen nası gelceksin.

arslan arkadaşım biletim var ama ben yeni motorcyum hiç artçı almadım daha seni riske etmek istemem bileti verebilirim ama sen nasıl buluscaz onu soyle yada sen nası gelceksin.

samet sendeki biletler hangi tribüne ait eger güzel yerdense senle bir yerde
buluşuruz beraber gideriz diyicem ama arkadaşın motrunu alabiirsem gelebilirim
onu bekliyorum yarın işi yoksa motoru alır senle gideriz.Uyarmı sana ne dersin?

abi napcanız beleş tepelerden mi izliceksiniz çünkü duyduğuma göre biletler bütçenizi sarsmasın ( 100 ytl ıle 550 ytl arası dıye duydum ben )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar