Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F1'e birlikte gidecek kimseyi bulamadigim icin gitmiyorum vallahi!! Gitmeyecegim icin de arkadaşlarımın biri nişan diğeri düğün olan davetlerine katılıyorum diye yanıt verdim.. Neyse artık başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle..
Yol çok kolay, ister E-5ten ister TEM'den git, İstanbul Park ayrımları görürsün.. Orada güvenli bir şekilde park et motorunu ve kilitlerini de tam takmayı unutma.. Ne olur ne olmaz sakata gelmeyesin.. İyi seyirler şimdiden
aye gidersen haber ver açık alanın da beleş tepeden farkı oldugunu zannetmiyom motoru kitleyip içeri gireriz.ben ilk 10 15 turu seyredip ayrılamayı düşünüyorum motorların sesini biraz duyayım yeter bana.
yavf arkadaşlar ben 2 senedir gidiyordum ama bu sene bilet bulamadım r:ve
gidemiyorum eğer fazla bileti olan varsa her türlü gelirim:queen: eger ki elinde fazla bilet olan
var ise arkadaşlar haberiniz olsun beni bu gösteriden mahrum bırakmayın pleeeaasss:salut::salut:
arslan arkadaşım biletim var ama ben yeni motorcyum hiç artçı almadım daha seni riske etmek istemem bileti verebilirim ama sen nasıl buluscaz onu soyle yada sen nası gelceksin.
arslan arkadaşım biletim var ama ben yeni motorcyum hiç artçı almadım daha seni riske etmek istemem bileti verebilirim ama sen nasıl buluscaz onu soyle yada sen nası gelceksin.
samet sendeki biletler hangi tribüne ait eger güzel yerdense senle bir yerde
buluşuruz beraber gideriz diyicem ama arkadaşın motrunu alabiirsem gelebilirim
onu bekliyorum yarın işi yoksa motoru alır senle gideriz.Uyarmı sana ne dersin?