F1 2007 Sezonu

Alonso ve Pedro de la Rosa sızan bilgiden haberdarmış ve kullanmışlar. Bu sportmenlikten nasibini almamış adamlar yüzünden takım şampiyonadan ihraç edildi. Bu arada, FIA'ya şüpheli e-mail'lerin varlığını haber veren kişi de -dürüstlüğünü tekrar gösteren- takım patronumuz Ron Dennis.

Yazık oldu. Bu saattel sonra F1 izleyeceğime NASCAR izleyeyim bari, madem McLaren yok...

McLarenler yarışlarda var ama takımlar şampiyonasında yok. Benim anlamadığım madem Alonso ve Pedro'nun bu bilgilerden faydalandıkları kanıtlandı neden onlara bir ceza verilmedi? Neden puanları silinmedi veya para cezası verilmedi? Neyse belki bu durumdan sonra Alonso'yu gönderirler ve en azından bu durumdan bile bir kazanç sağlamış oluruz....

Kimi'nin de dediği gibi, gümüş okları bu sene yarışlarda görmeye devam edeceğiz. Tek fark, markalar şampiyonasında puan almayacaklar. bundan sonra kazandıkları puanlar sadece pilotlarınki olacak. Ben hala Ron Dennis'e inanıyorum, McLaren kasıtlı olarak başka takımın bilgisini kullanmaz. Coughlan ve Alonso gibi başka takımlarda eğitimini almış adamlar görüldüğü gibi herşeyi yaparlar. Bakın Hamilton'a. Hiçbir e-maili kanıt olarak kullanılabilmiş mi?
Bu arada, bu casusluk olayını Ferrari McLaren'i iblis, kendini de sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek için kullanıyor ama bence daha başka işler çeviriyordur. FIA da malum, Ferrari avukatı üyelerden oluşuyor.

King of the SPA. Evet uzun zamandır beklediğim performans. Massa'cık son turlarda bastırdı biraz ama herşey Kimi'nin kontrolünde olduğu için tehlike yaratamadı. McLarenlerin daha hızlı olabileceklerini düşünmüştüm. Ama baya kötü bir performans sergilediler. Yarışın en şanssız ismi Kubica oldu galiba, yarış boyunca kendinden yavaş araçların peşinde koşturdu.

Kimi'nin de dediği gibi, gümüş okları bu sene yarışlarda görmeye devam edeceğiz. Tek fark, markalar şampiyonasında puan almayacaklar. bundan sonra kazandıkları puanlar sadece pilotlarınki olacak. Ben hala Ron Dennis'e inanıyorum, McLaren kasıtlı olarak başka takımın bilgisini kullanmaz. Coughlan ve Alonso gibi başka takımlarda eğitimini almış adamlar görüldüğü gibi herşeyi yaparlar. Bakın Hamilton'a. Hiçbir e-maili kanıt olarak kullanılabilmiş mi?
Bu arada, bu casusluk olayını Ferrari McLaren'i iblis, kendini de sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek için kullanıyor ama bence daha başka işler çeviriyordur. FIA da malum, Ferrari avukatı üyelerden oluşuyor.

water,

madem kendine göre böyle bir senaryo kurdun ve inanıyorsun, fazla söyleyecek bir şey yok.

Yalnız şunu bil ki, yaşın ilerleyip tecrüben arttıkça, hayatta sadece kendinden emin olabileceğini öğreneceksin.

Haa ya da böyle devam da edebilirsin :wiinkk:

Doğru diyor olabilirsin ledo, ama ben McLaren'in Ferrari'den daha temiz bir takım olduğuna inanıyorum. Ve bu olayda bile hala Ron Dennis'in bilgisi dahilinde bilgilerin kullanıldığı, hele de arabanın tasarımında kullanıldığı hiç gösterilemedi. Mantıkla düşünülürse görülür ki şu anda F2007 ve MP4-22 farklı alanlarda birbirlerine üstündürler. Ve söylenildiği gibi bir durum olsaydı şu an F2007 ve MP4-22 bazı alanlarda denk, bazı alanlarda da MP4-22 üstün olurdu. McLaren gibi profesyonel bir takımın eksik olduğu konularda çözümü görüp de kendine adapte edememiş olması mantıklı birşey değil.
Ne hazindir ki o Alonso denen sorumsuz adam, bilgilerin Ferrari'den sızdığını bile bile bu bilgilerden faydalanmış, sonra da kendi yediği haltı ispiyonladığı için Max Mosley denen Ferrari başavukatından övgü almıştır.

Ve, 3 yıldır Spa'da kürsünün zirvesini kimseye kaptırmayan Kimi'ye buruk gözlerle saygılarımı gönderiyorum. MP4-19B ile Schumi'nin F2004'ünü geçebilen bir adamın F2007 ile diğer F2007 ve iki MP4-22'yi ezememesi için bir sebep görmüyorum.

Bu arada, bu da Monza hatırası. 2007 sezonu renkleriyle MP4-21 karşınızda :)

img2953hg7.jpg

Ben bu işlerde hiç kimsenin masum olduğunu düşünmüyorum.Ortalıkta milyon dolarlar dönüyor, üst kademeli yöneticiler öyle veya böyle mafya...Bir Alonso çıkıp patronunu "bak beni koşulsuz 1 numaralı pilot yap yoksa elimdeki kanıtları veririm ha" diye tehdit ediyor.Gerçek karakterini iyice anlamış olduk neyse.Saçma sapan çıkar ilişkileri...Yalan rüzgarına çevirdiler F1'i.Eskiden daha iyiydi (10 sene önce falan).Motosiklet yarışları artık çok daha güzel benim için.

-------------------------------------
Together we are strong
Divided we must fall

Together we might live

Divided we MUST FALL

Son düzenleme:
Yurtdışındaki F1 takım patronlarıyla Türk futbol takım patronlarını karıştırıyorsun gibime geliyor. F1'e de birinin mafyayla bağlantısı olsa olsa Ferrari'dir, ne de olsa İtalyanlar.

O kim ya? Ben tanımam futboldan adam falan.
Bu water var ya water, F1'den M1'den anlamıyor. Muhahahaha.
W2C4 zincirlerini kopardı tekrar, karşınızdayım :queen:

Son düzenleme:
Elimde olmayan sebeplerden ötürü yarışa katılamadım. En kısa zamanda kendimi affettireceğim. Tabi konuya mt racers'da devam etmek şartıyla... :)

Şu ballı Alonso yine şampiyon olmasın da başka birşey istemiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar