F1 2007 Sezonu

hoşbulduk hocam. Boynuz dışında ön kanatta diğerlerinin uzun zaman yaptığı gibi çift kademe kulanacagımızı tahmin ediyorum. Çift ön kanat tasarımının diğer otomobillerden daha gelişkin olacağı tahminide yanlış olmaz sanırım.(Boynuzlardan hatırlarsak çok sonradan kullanmaya başladık fakat muhteşem oldu.) Bu arada speederbike'ı kaça aldın. Ucuzsa bende alayım:) ama onlar fazla plutonyun yakıyo galiba:)

Ön kanatı en estetik olan takım Williams oldu bu sene (Aşağıdaki Renault R27 [Evet, R26 değil, R27]'ye bakarsak Renault bile Williams'dan etkilenmiş). Bizimkiler kullanırsa düz boru gibi birşey kullanmazlar umarım.
Speederbike'ı Endor'da bir çatışma sonrasında aldım. Join me and we shall rule the galaxy :).

Bu adamı da Jedi yaptılar, tekrar Sith yapın şunu.
1168629818fj6.jpg

Renault R27 (geçiş renkleri ile):
picture3ag8.jpg

Güncelleme:
F2007 ilk mesaja eklenmiştir. Ön kanadın kırmızıya boyanması ve beyaz şeritler kullanılması hoş olmuş. Ama her zamanki kalın Ferrari burnu hala çirkin.

ne yapmışlar kimi'me ya.. water kurtar şunu Allah aşkına...

Ah ah, kendi gitti, kendi gitmeyip de Ferrari kaçırsaydı ne güzel Maranello'yu basar oğlanımızı kurtarırdık. Şimdi zorla da çıkaramayız.

kendi gitti gitmesine de mclaren'in hiç mi suçu yoktu... asıl mclaren'i basmak lazım ama önce yeni arabayı görelim...

McLaren'i basalım. Ben kötekle Haug'a dalarken sen de Balonso'ya dalarsın. Sonra Maranello'yu basarız. Kimi gelmezse onu da kötekleriz.
Bu arada, yeni gümüş okun tanıtılmasına 21 saat kaldı.

ne güzel olur şu balonso'ya dalsak... kötek olarakta r27'nin dikizleri kullanırız.

Arabalar da tanıtılmaya başlayınca F1 ateşi yeniden canlanmaya başladı. Ya biz bu sene ne yapacağız? Kimi'yi tutsak ve şampiyon olsa sevineceğiz ama Ferrari de şampiyon olmuş olacak, yine Ferraricilerin böbürlenmelerini dinleyeceğiz. Alonso ile McLaren şampiyon olsa bu sefer de Balonso peşpeşe 3 kez şampiyon oldu diye daha da kasılacak, ben daha da çıldıracağım. Hamilton'ı tutacağım ama onun da bu sene şampiyonluğa ulaşmasını beklemek hayalcilik olur.
Şu anki çözüm: Pilotlar şampiyonu Raikkonen, takımlar şampiyonu McLaren olsun.

bu sene kimi ile alonso çekişmesi olabilir.. ama hamilton'ı unutmamak lazım tabi. her ne kadar f1 tecrübesi olmasa da genç ve başarıya aç bir pilot.. alonso arabayı geçen seneki gibi kullanırsa onun şampiyon olması zor biraz... tabi bu yorumu mclaren'in kimi'ye verdiği araca göre yapıyorum... motor geliştirmelerine ara verilmişti sanırım geçen sezonun sonunda.. kaldığı yerden devam da edebilir yani... yarış ferrari ile başka bi takım arasında olacak gibi bu sene.. ama hangi takım onu kafamda kuramadım şu vakit... umarım mclaren olur...

McLaren Ferrari olsun, Alonso Raikkonen olsun, ezeli rakipler olsun ve biz de ortada kalalım.
McLaren Alonso'ya dağılmayan bir araba verirse Woking'i de basacağım.

Hamilton Rosberg'in başlangıçtaki temposunu tüm sezon götürürse yeni F1 yıldızımız olur :)

Amin denmez de ne denir buna? Ama adam gibi bir kask lazım ona. Nerede Kimi'nin kaskı, nerede bu ikisininki?
Ve Alonso'nun kaskını adam etmişler. Bu hoş olmuş. Motifsel olarak hala Kimi'nin yanına yaklaşamazken en azından renkten kurtarmış (Bu arada, Kimi'yi de kırmızı bozmuş-.

f_alo_mclaren_helmet_extra.jpg

f_alo_mclaren_helmet_extra2.jpg

f_alo_mclaren_helmet_extra3.jpg

Hocalar yeni arabayı gördünüz mü muhteşem olmuş. Başarılı olurmu bilmem ama görüntü on numara Ön kanat konusundaki tahminim tutmadı ama seneye inşallah.

geçen seneki araç daha güzeldi.. vodafone bozdu arabayı...

McLaren ve BMW Sauber lansman resimleri ilk mesaja eklenmiştir. Renault geçiş aracı ilk mesaja eklenmiştir.

Bizim araç başta iğreti durdu gözüme (MP4-21 de öyle durmuştu ilk başta), ama giderek gözüm alışmaya başladı. Hatta stüdyo resimlerinde kırmızı gerçek tanıtım çekimlerindekine göre daha solgun duruyor. Umarım kırmızı kısımlar canlı bir kırmızı olur. İnce burun konsepti de devam ediyor. Şu ana kadar tanıtımı yapan tkımlardanToyota ve BMW Sauber pek yenilik getirmiyor. McLaren'de, Ferrari'de v Renault'da ise farklılıklar var. Büyükler şimdiden belli yani.

Valencia* - 17/01/2007
alonso-test-z-a11_170107.jpg

1 . F. Alonso - McLaren Mercedes MP4-22 - 1:12.053 (+ 0.000 ) - 59 laps
2 . N. Heidfeld - BMW Sauber F1.07 - 1:12.169 (+ 0.116 ) - 53 laps
3 . R. Kubica - BMW Sauber F1.06B - 1:12.570 (+ 0.517 ) - 123 laps.

Son düzenleme:
Renault yamalı bohçasını huzurlarımıza sundu. Görsel olarak araç sanki iki farklı takımın aracının birleştirilmesi gibi. Genel bir bütünlük yok arabada.
Resimler ilk sayfada.

Reno'ya ne olmuş öyle ya... çarşamba pazarına dönmüş araba... honda ya siyah yakışmış üzerine birkaç şekil yapsalardı daha güzel olurdu.. bizim araba bu sezon da sorunlarla boğulmasa bari... dumanlar yükseliyodu yine son gördüğümde....

Renault resmen yamalı bohçaya dönmüş. Sanki iki farklı araba var da birisi photoshop ile iki arabayı montajlamış. Arkası ile ön arasında bir renk uyumu yok. İki farklı araba gibi. Hepsini arka gibi yapsalarmış daha iyi olurmuş. Ama tabii parayı verenler eşit güçte olunca araba da arada kalıp çirkinleşiyor.
Hamilton bir MP4-22'yi haşat etmiş. Massa da bir F2007'yi haşat etmiş. Bir Honda (yine) patlamış. Renault'da da sorun olmuş ama hatırlayamadım şimdi. Hepsi bir pistte toplansa da kim nedir, anlasak bir.
Bu arada, Red Bull da arabasını çıkardı ve Newey'in tasarımı olan RB3, doğal olarak McLaren'den esintiler taşıyor. Resimler ilk sayfada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar