- Konu Yazar
Ben o sırada uygulanacak bir takım emrinden bahsetmiyorum, pite Schumi'nin erken sokulmasından bahsediyorum. Kural ihlali değil bu. Sarı bayrakların ne olduğunu bilirim.
tamam schumi toz falan yutmadı. alonso 10 turdan fazla arkasında gezidirdi schmiciği bizim önümüzden geçerken de her seferinde oohh be dedik. yabancıların skill dedikleri aynı zamanda geçilmemektir de.
tamam schumi toz falan yutmadı. alonso 10 turdan fazla arkasında gezidirdi schmiciği bizim önümüzden geçerken de her seferinde oohh be dedik. yabancıların skill dedikleri aynı zamanda geçilmemektir de.
Yabancilarin "skill" dedigi kelimenin Turkceside var oda "yetenek", lutfen guzelim Turkcemizi boyle yabanci kelimelerle kirletmiyelim. Ayriyeten yetenek yerine beceri, ustalik, hüner, marifet veya maharet kelimelerinede kullanabilirsiniz.
Anlatım bozukluğu gereksiz sözcük kullanımı.Bu zarfın asıl doğru kullanımı bu şekildedir.
"En azından" ve "bari" aynı anlama gelen sözcüklerdir.Türkçe'yi doğru imla ve dilbilgisi kuralları ile kullanmaktan behsederken en azından bari bunu anlatırken kendimiz hata yapmayalım.:rendeer:
Anlatım bozukluğu gereksiz sözcük kullanımı. "En azından" ve "bari" aynı anlama gelen sözcüklerdir.![]()
Her zaman birebir aynı anlama gelmezler, pekiştirmek amacıyla yanyana kullanılabilirler