ben de diyorum ki ne dersek diyelim lafı ferrari süperötesidir diyorsun. tek kelime ferrari aleyhine yazmadın (ben mclaren alyhine yazabiliyorum).
ek olarak referans noktanı sürekli değiştiriyorsun.
mclaren diyorum, motor üretmiyor diyorsun. renault diyorum, 10 yılda bir kere şampiyon oldu, köksüz takım diyorsun (kendi adıyla 2002'den beri var, motor sağlayıcı olarak daha da eski ve şampiyonlukları var, hatırlatırım). yine mclaren diyorum, yine motor diyorsun. ferrari'nin dengi yok o zaman. süper bir takım. ama o kadar köklülük, motor ve şasi üretimi, tecrübeye rağmen niye 20 küsür yıl şampiyon olamadı, niye 2005'te düzgün otomobil yapamadı (köksüz takıma yenildi) açıklayamıyorsun. ferrari yönetiminin araç da sorunlu laflarını da görmezden geliyorsun.
f3 pilotu ve istanbul otomobil federasyonu başkanı oğlu olman ancak daha fazla bilebildiğini gösterir, yanlı bakmayacağın anlamına gelmez. referans noktalarını belirle, sene sonunda tartışırız. saygılar.
ve flood'u hala bırakmıyorsun.
soruna cevap: ferrari hızlı araca sahip. kimse ona bu sene yavaş demedi. dedimse göster. mclarenin geçe sene en hızlı araca sahip olması onu muhteşem bir takım yapmadığı gibi b sonuç daferrar'yi muhteşem bir takım yapmaz.