Ezerim seni dedi

gecmis olsun olayin cinsiyet ile alakasi bile yok kadin erkek motor surucusu tek bir yapidir. Buna nazaran Kamyon sofurude tek bir modeldir. Ve muatap olman gerektiginde iste boyle seyler duyarsin. O yuzden pek sasirma derim. O insanlar aracinin boyunu bir guc gosterisi olarak algiliyor , plakasini al polise bildir hayatini tehlikeye sokacak manevralar yaptigini ve seni tehtid ettigini soyle , belki yuce adelet bir seyler yapar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kenny o spreyden bende zaten vardı ama hiç zaman kaybetmeden montumun cebine koydum bile:)

mr cool valla içimi kararttın be arkadaş sen senaryoyu çok uzatmışsın. bence o adama bişey olacağı yoktu ben biraz daha üsteleseydim adamdan yediğim dayakla kalacaktım sana kalırsa anladığım kadarıyla tamam adam sana bulaşmış diyorsun bi şekilde fiziki olarak adam seni hırpaladıda (örneğin) mahkeme, polis molis öç alma durumları , sprey falan filan hikaye iş uzayacak yedinmi dayağını yada küfürünü ahanda sana posta pulu tamam dön arkanı git öylemi.aslında bu genel bişey arkadaşlar bu konuyu herkesle paşlaşmamın nedeni zaten trafikte heran hepimizin başına böyle şeyler gelmiştir, geliyordur ve gelecektirde mesele doğru olan nedir ne yapmak lazım doğru düşünüp doğru karar vermek gerekir diye düşünüyorum. Aslında ben bu olayı yaşayan biri olarak inanın herkesten bir öneri aldım işin doğrusu ama en çokta aklıma yer ettiğim şey (kesin yapmaya çalışmalıyım) her ne olursa olsun kimseye bulaşmamak gerektiğidir.

Ben bir şey yapma demedim. :) Cümlelerimin arasında küçük bir tavsiye vardı ama suç olur diye açık etmiyorum. Merak etme hemen hemen asla buruk gezdiğim olmamaıştır, sadece ben soğuk tatlı seviyorum. Sonradan yiyorum.:)

Demek istediğim basında bu örneklerden hergün okuyoruz. Sadece konuyla biraz tanışma imkanım oldu, diğer bilmeyenlere bilgi aktarımı yapıyorum.

Bazı örnekler:

Bir kavga:
... hakkında "kasten yaralama", "silahla tehdit" ve Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna muhalefetten 8 yıla kadar hapis cezası talep edilen iddianamede, ...’in de "kasten yaralama" suçundan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.
Sanıklardan ... hakkında da "kasten yaralama" ve "...’in işlediği silahla tehdit suçunu üstlenmekten" 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti….

Sonuç:
…toplam 17 ay hapis cezası 10 bin 200 YTL adli para cezasına çevrildi…

Sadece hakaret, fiziksel müdahale bile yok:
…UZLAŞMA İSTEMEDİ
Arkadaşlarının hatalarını nazik bir şekilde ilettiğini ifade eden Claes Ljustander, mahkemenin uzlaşma teklifini kabul etmedi. Soruşturmayı tamamlayan savcılık Claes Ljustander hakkında "hakaret" suçundan dava açtı. Hazırlanan iddianamede, Ljustander'in TCK'nın 125/1 maddesinin her müşteki için ayrı ayrı uygulanarak toplam 1.2 yıldan 8 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi. Claes Ljustander'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde başlanılacak.

Sonuç: belli değil.

Kavga sonunda aldığınız hapis cezası, ödediğiniz maddi ve manevi tazminat davaları dışında ve kendi avukatanıza verdiğiniz (en az 2000+3000 YTL=5000YTL) ve karşı tarafın avukatına verdiğiniz (? YTL) dışında bir de SABIKANIZ oluyor. Sadece bunu hatırlattım. Kötü yaptığımı sanmıyorum.:)

moralini bozma böle afedersiniz ama öküzlerle bir arada yaşamak zor nabıcaksın yol varsa basıcaksın gaza dumanını yutucak ya neyine guvenio da bunları söyluyo yazık gerçekten yuh yaa abiler sölemiş polisi aramak en iyisi sen moralini bozma bencede

kısasa kısas kendini ezdirmemek hakkını aramak kendinizi savunmak olarak açıklıyorum bakın dikkat ,savunmak buna dikkat ,yoksa bi köpeğe rasgeldiğin zaman ona bacagını uzatıp neremden arzu edersin demek ısırdıktan sonrada ee işte en yakın kılinik nerde köpek ısırdıda pansuman yaptırcam mantığı bence pek akıllıca deyil
hee ne yaparsın senin de onu ısırma yateneğin olamayacağına göre insanız malum ya eline bi taş alıp atarsın yada hoşt dersin kaçırırsın yoksa kısasa kısas o aşşaalıksa seninde onun sınıfına inmeni gerektirmez aklınla kısasa kısas kanunla kısasa kısas tepkinle kısasa kısas bunlar aklıma gelenler
bir yere kadar bu yollar uygulana bilir kendini bozmadan akıllıca ona yanlışını anlata bilirsin sınırınıza kadar devam edilebilir
ancak kusura bakmayın da burda kimse abidik gubidik konuşupta fazla fazla abartıpta kendi yapmıyacağı şeyi başkalarına fantastik laflarla önermesin herkez azda olsa etkiye tepki yapar o kişinin sınırına bağlı(doğru olan doğru sınırı bile bilmek) buda kısasa kısas dır
ancak tabi aha bi köpek gördüm kısasa kısas diye ona zulüm yapmak güçlüyüm haklıyım onu doğduğuna pişman etmek deyildir tabi

Son düzenleme:

asm

geçmiş olsun "ite bulaşmaktansa çalıya dolaşmak" en iyisi atalarımızın da dediği gibi

ama aklıma bu adamın lastiğini yarma fikri geldi, bu seferde

motorculara karşı daha bir canavarlaşacak gerçi

ben bazı insanlara,belli yaştan sonra konuşmanın tesir edeceğine inanmıyorum

yaptırım lazım! (yönteminiz nasıl olursa artık..)

Forumdan Uzaklaştırıldı
"ABİDİK GUBİDİK" lafını tanımadığı birisine mahalle arkadaşına söyler gibi söyleme hakkını kimler bulur? Yani bunu söyleyen kişiyi şöyle 2-3 saniyeliğine kafamızda canlandıralım. Bunu düşündükten en sonunda konuya bağlayacağım.

Vakti zamanında bana bir benzincide döner bıçağıyla saldıran bir adamdan üzerime savurduğu bıçağından eğilerek kaçmıştım ve hemen ardından polisle beraber gelip video kayıtlarını almıştım, ancak poliste ev adresimi vermek istemediğim için şikayet dilekçemi geri çekmek zorunda kaldım. Bana döner bıçağıyla saldıran şahıs, evdeki aileme intikam amacıyla kimbilir ne yapar dedim ve geri çekilmek zorunda kalmıştım. Bir daha ki sefere (olursa) iş adresini ev adresi olarak vereceğim tabii ki. Bu yapacağım bir olaydı fakat istemeden yarım kaldı. Yani bunu hemen orada planlamıştım ancak istediğim gibi yürümedi. Dolayısıyla "FANTASTİK" bir olay değildi. Başına böyle bir şey gelen kişi akıllıysa bunu uygular. Bunun dışında başka sebeplerden dolayı mahkemelerde habire duruşmalara çıkıyorum. Yani bu tip bilgilerle içli dışlı oldum. Kişiler kendi anlamak istemiyorsa diğer bilmek isteyen kişileri engellememeli. İnternette ya yaşı çok ufak kişiler ya da internette adabıyla yazı yazmayı bilmeyen insanlar çıkıyor. Kişilerin yazışma tarzından dolayı konunun içeriği sapıyor ve hem de karşı tarafın konuya cevap verme gereği ortaya çıkıyor. Yaşı genç olanların ya da sosyo ekonomik düzeyi toplumun normaline göre aşağıda kalan insanların cevaplarında hep bir hakaret kokusu vardır. Çünkü sahip olduğu bilgi eksikliğini hakaret etmekle kapatırlar. İsteyerek konuyu saptıracak kadar kurnazdırlar. Bakın gene konu saptı. Esas topik konusu güme gitti. Hayret bir şey.:wiinkk:

Tekrar esas konuya dönüyorum. Ben cezasız kalsın demiyorum ama illa bir halt yapacaksan ama cep telefonun açıksa (en kötü durum için), benzincide veya banka önündeysen, etrafta şahit varsa bunu karşılığı budur diyorum. Bunu hesaplamak için normal mantık değerlerine sahip olmak yeterlidir. Kavga etmemeyi seçilirse plaka yöntemi var. Ama bunun dışında istenirse, arabadaysanız ve sorun çıkaran arkadaki araç ise geri vitese bir takarsınız adamın airbagini açtırırsın gibi kanuni olmayan tavsiyelerde mi bulunmam isteniyor? Tabii ki böyle bir şeyi önermiyorum.:p Üstü kapalı olarak "Ne yapacaksan yap ama yakalanırsan başına gelecekleri bil" yazıyorum ama hala konuyla değil bağcıyla uğraşmayı sevenler var. Kafamdakini belirtirken suç unsuru oluşturmasın diye kapalı olarak yazıyorum, bunu anlayamayanlar oltaya geliyor. Bazı konularda (suç işlemeyi öğretici) direk şunu şunu yap diye yazılamaz ama sağından solunda girilerek ima edilebilir. Zaten amaç herkesin anlamayacağı bir yazı yazmaktı. Bu yazıyı da mutlaka anlamayacak kişiler çıkacaktı. Beklenen gelişme oldu. Hayat ve dolayısıyla toplumda yaşayanlar arasında doğal seleksiyon vardır ve elenenler olacaktır.

ben orda kimseyi aşşagılamadan bazı çözümü yazılmamış kaba taslak hayatta hiç uygulanamaycak kısa yorumlar gördüm ona atfen kişisel olmadan
konuya, o mantığa ,o yoruma parmak bastım ,he sendersinki bu tabir bu kelime buraya oturmadı oturmayan kelimeden dolayı bu kişiyi kafada canlandırın falan gibi beni aşşagılar tazda konuşma hakkını nerden buluyosun paronayakmısın sende bikelimeyle kafanda düşüncelere dalıyosun ben senin bu konudaki hiç bir yorumunu okumadan o yazıyı yazdım o yazılar çözümsüz olduğu için böylebi tabir kullandım sen beni küçült meye çalışıyosun ama sana söyliyim sen istediğin kadar kafanda canlandır beni gene küçültemessin sen
beni gerçek hayatta bilen biliyor kimse kelimeyle küçülmez sen benim yazdığımı anlamaycak kadar küçüksün benim arkadaş çevremde abidik gubidik insan yok onuda söyliyim

(kimseye abidik gubidiksin demedim sadece o anlattığım konuya atfen o ifadeyi kullandım üstüne alınan varsa bu kişi hariç herkezden çokçokçok özür dilerim)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dün söylediklerimin arkasındayım ancak Mrcool un yazılarını şimdi okuyunca tamamiyle yazdığımı üstüne aldığını anlıyorum ben kendince doğru veya yanlış çözümler üreten hiç bir kimseye bu ifadeyi kullanmam
ben doğru veya yanlış dahi olmayan, hiç olmayan, kaba taslak yorumlara atıfta bulunarak kişisel olmayan ifade kullandım
benim dürüstlük derecemi ölçmek istiyosan senin yazılarını okuyunca uygulaması zorda olsa yanlış diye nitelendirecegim bişey görmedim ancak sen bir kelime için bir insanı ortaya yem atıyosan seni kınıyorum
sendersenki benim yorumuma dahi söylenmiş olsa bu kelime konuşarak tartışarak vs vs ortayol bulunur ancak ozaman insan anlaşılır bir kelime bir insanı akıllarda tamamen silip atmak için yetersizdir doğru deyildir bu kişinin kul hakkını yedim özür diliyorum dersen bende sana kullandığım bazı kelimeler için özür dilerim sana karşı olan fikirlerimide söylerim

bide bu yazıyı okuyan herkeze son bişey söyliycem ben burada veya hayatımın her anında 'kendime aynı şekilde geri geliceğinden korktuğum için ve sonucunun iyi omayacağı her halukarda belli olduğu için kimseye kişisel hakaret içeren kelimeler kullanmam'

Son düzenleme:
Ben sizden bu tür insanlar adına özür diliyorum. Bu ülkenin sizin gibi bayanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu kadar fikirsiz ve bilinçsiz bayan varken sizin göstermiş olduğunuz cesaret taktire şayan.
işte bu bile bi tepkidir bize insan olduğumuzu hatırlatır:cat:

Arkadaşlar mesajlarınızı okuyunca hepinize hak verdim özellikle bir bayana karşı adamın davranışlarını ve küfürlerini anlatırken ben zaten cinsiyetime karşı özel bir ayrım gösterilsin anlamında birşey ima etmemiştim. Ama ben bir bayan o bir hanzo erkek fiziki olarak gücüm gücüne denk değil ah bir denk olsaydı zaten yapacağımı yapar ve şimdiye kadar zaten rahatlamış olurdum. Ettiği küfürlere gelince bir erkeğin ettiği küfürleri edememki daha doğrusu cemal arkadaşın dediği gibi bu tür ünsanlar olmayan erkekliğine laf söylenmesi zorlarına gider. Moral ve desteğiniz için teşekürler sabahki üzüntüm ve kendimi yanlız hissedişim mesajlarınızı okuyunca inanın bana öteye geçip beni yer yer gülümsetti bile dağıldı gitti. oh be meğer ne çokmuşuz.
bu yaptığın şeyden ötürü seni, destekliyorum yaşadığın bu talihsiz olaya boynunu büküp dizini kırıp oturmadığın için bu düşündüğün ve yaptığın şey bile bu şerefsizlere kayıtsız kalmamak ve hakkını aramak kendince kısasa kısas dır insanı rahatlatır içine huzur verir seni tebrik ediyorum :cat:
hayatımızın her evresinde böyle insanlar bizi aşşağılara çekmek için egoları için karşımıza çıkacaktır sende, bende, herkez, kendini aşşalık insanlara ezdirmemek için akıllıca hakkını aramalı sınırlar içerisinde ozaman belki karşılık bile veremezler

Son düzenleme:
Sabah silivri kapıda gelirken damperli bir kamyon bana yol vermedi. Üstüne üstlük komyonun tekerini motorumun tekerine kadar dayayıp ezerim seni geri al dedi düşünsenize damperli kamyondan adam bana tepeden bakıyor ve bana ağıza alınmayacak küfürler etti. Bende yaşlı başlı adamsın yaşından başından utan sen manevra yapana kadar ben geçerdim neden yol vermedin dememe karşılık hakaret küfür ve tehditlerine devam etti günün yarısı olmasına rağmen inanın manyağın birinden işitmiş olduğum laflar çok moralimi bozdu. Üstüne üstlük bayan olmamı bile hiçe sayıp bana erkek mişim gibi davrandı. Hadi söyleyin bana akıl veren çok erkekler birbirine tafsiyelerde ben olsaydım dalardım ben olsaydım falan filan ederdim ben ne yapaydım arkadaşlar. Arkamda bir taksici vardı gıkı çıkmadı. Yanımdada bir tane adam seyir halindeydi. Bu memlekette bu insanlarla bu trafikte benim neyime motor kullanmak değilmi kır kıçını otur yada elinen hamuruyla erkek işine karşışma değilmi. Çok moralim bozuk çok adımın tipine bakıyorsun insan sıfatı var ama altında piskopat manyak her türlü vaka yatıyor.

ne desen haklısın.geçmiş olsun.hatalı bile olsan,böyle birşey çok ayıp.

ablacım keşke plakasını alsaydın ben silivrikapıdayım o kamyonlar benim hemen yan tarafımdaki arsada lar z.burnu topkapı falan asfalt çalışması yapıyolar sayıları çok fazla onlardan biri sanırım kafasını gözünü açmak yerine bütün lastiklerini 2 tekeri hariç ona saygımız var indiri verirdik sen neyse unut gitsin bea sıkma canını

GKN

e sende ben mt ye üyeyim
erkek üyemiz bol
seni şikayet ederim,
severler seni yada öperler seni deseydinya:)
anladın sen onu:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar