Ezerim seni dedi

Ben sizden bu tür insanlar adına özür diliyorum. Bu ülkenin sizin gibi bayanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu kadar fikirsiz ve bilinçsiz bayan varken sizin göstermiş olduğunuz cesaret taktire şayan.

Arkadaşlar mesajlarınızı okuyunca hepinize hak verdim özellikle bir bayana karşı adamın davranışlarını ve küfürlerini anlatırken ben zaten cinsiyetime karşı özel bir ayrım gösterilsin anlamında birşey ima etmemiştim. Ama ben bir bayan o bir hanzo erkek fiziki olarak gücüm gücüne denk değil ah bir denk olsaydı zaten yapacağımı yapar ve şimdiye kadar zaten rahatlamış olurdum. Ettiği küfürlere gelince bir erkeğin ettiği küfürleri edememki daha doğrusu cemal arkadaşın dediği gibi bu tür ünsanlar olmayan erkekliğine laf söylenmesi zorlarına gider. Moral ve desteğiniz için teşekürler sabahki üzüntüm ve kendimi yanlız hissedişim mesajlarınızı okuyunca inanın bana öteye geçip beni yer yer gülümsetti bile dağıldı gitti. oh be meğer ne çokmuşuz.

Geçmiş olsun taylo.
Keşke hangi şirket olduğuna bir baksaydın,sonuçta kamyonlar belirli lojistik firmalarına veya şirketlere bağlı.Adamın deyişiyle "ezme" olurdu "ezik" derdik "ezilirdi".

şer......siz adam nolacak zaten kamyon şöförlerinin %99 unun akli dengesinden şüpem vardı buda tuz biber oldu:pr:

Böyle insan dışı canlılar için moral bozmaya değmez taylo.
O hayvan - ki hayvanlara hakaret oluyor- eğerki sana bunu yapacak kadar saygısız , görgüsüz ve cahilse ; senin öyle biri için moralini bozman bile onun için bir ödül olacaktır.
Bu tür canlılar trafikte malesef her dakika karşımıza çıkıyor , onları duymamazlıktan gelip gününün içine etmelerine izin verme. O kim ki senin moralini bozuyor diye düşün , "yazık" de , gül ve geç...

ablaa motorunu kenara çekip,yerde ne taş bulduysan kafasını gözünü yaraydın,bütün camlarını dökeydin.anında polisi arayaydın.
bakalım nasıl eziyor dağ ayısı bi göreydin,öyle ezerim demekle ezilmiyor.bu öküzlerden adana havarisindede çok bulunur.
neyse sağlığına dikkat et.bi ara yine buna benzer bi konu vardı oradada demiştim=özellikle bayanlarımız mutlaka döğüşmeyi öğrenmeli...
bu tür sıfatsızlara karşı tedbir.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun öncelikle.
Yapılabilecek en iyi şey Ozrace arkadaşın da bahsettiği gibi plaka alıp polise gitmek.Moralini bozma,sakın eve kapanıp da motordan soğudum fln deme,tak başına kaskını yola çık ilk fırsatta,bu ve bunun gibi evrimini tamamlayamamışların seni motordan uzaklaştırmasına izin verme

Hiç kendini üzme, onun kapasitesi senin konumunu algılayacak seviyede değil. Belki motosikletini kıskandı, nerden bileceksin. Çook öyle zamanında sahibi olamayıp şimdi bizi trafikte ezilecek böcek gibi hisseden yaratıklar. Anladığım kadarıyla sakin olmuşsun, Allah'tan sakin davrandın, psikopat ya seni ezseydi ? Düşünmek bile istemiyorum. Boşuna üzme kendini, çok sinirlenir, duramayacak gibi olursan bi kaşık passiflora iç :)))))))) Çevre yolundan geçerken çok korkuyorum bunlar yüzünden :(

Taylo, boşver sıkma canını bu motosiklet kültürünün tam anlamıyla oturmadığından kaynaklanıyor. Bazen kelle yetiştirircesine sürenlere denk geldiğimde, emniyet şeridine çekip resmen trafiği rahatlattığım oluyor. Çok ilginç bir tespitim oldu! Papağanımın kırdığı tüneği için uzun bir sopayı marangoza kestirmeye götürdüm. Hiç bir yere sığdıramayınca arka koltuğa bağlamıştım ve yolda dolmuş şöförleri dahil hiç kimsenin yakınımdan geçmediğini gördüm bende şaşırdım :) Bunu denemen için yazmadım. :p
Sonuç olarak, gelişim süreçlerini daha çocuk yaşta şiddet temelli alan vatandaşların günümüzde aşağılık komleksleri ile emanet araçlarla dışa yansımalarını yaşıyoruz. :pale:

arkadasım valla ben okurken elım ayagım tıtredı ne olursa olsun ölümde olsa ucunda bana bu lafı dıyecek adamı yasatmam

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiç bulaşmamak en doğrusu , kim olursa olsun , riski en aza indirerek gitmek lazım
( karakolda doğruyu söyledim mahkemede şaşacağım :p )

sosis yada yanlarda çanta varsa demir boru bulundur yanında;birebir böyle trafik durumları için

Memlekette psikopat mı arıyorsun. Hepsinin ortak özelliği derin bir mutsuzluk ve bunun bedelini sanki birilerine ödeteceklerini sanıyorlar. Seni mutsuz ettiklerinde ise adeta tatmin oluyorlar. Sen bozma moralini kardeşim, hangi biriyle uğraşacaksın ki. İçini ferah tut ve motosikletinin keyfini sürmeye bak. Baktın olmuyor içinden sen de saydır gitsin, inan bana boşa gitmez teki bile :wiinkk:

bi yandan sarhoşla delinin mektubu okunmaz diyesim geliyo ancak bu sarhoş veya deli falan olamaz bu gönlü karakteri delikanlılığı bit kadar olan pislikdir

adam olan kendinden güçsüze artislik yapmaz besbelli yolda gördüğü birsürü adama sesini çıkaramamıştır bayanı görünce koltukları kabardı erkekliği aklına geldi şerefsizin
böyleleri okadar uyanıktırki dayağı yiyceği kişiye yol verir bayanada artislik yapar buradan puuuu diyorum ancak yolda görsem daha farklı olur kısasa kısas

bende o kamyoncu arkadaşın ettiği küfürlerin 2 katını kendisine iade-i itibar ettim gitti :) boşver sen kardeşim ediyoda noluyo, balta gelmiş balta gidiyo işte, Allahından bulsun, elbet zalimin zulmü varsa motorcununda Allah'ı var, memlekete faydaları yok zararları çok, asalak gibi yaşıyolar böyleleri, hind kınası gibi bide ne kadar yıkarsan yıka temizlanmiyo toplumdan, onun için böyle molozlar için hiç moral bozmaya gerek yok, ama sen bundan sonra yinede yanından biber gazını eksik etme en iyisi :mrgreen:

Sabah silivri kapıda gelirken damperli bir kamyon bana yol vermedi. Üstüne üstlük komyonun tekerini motorumun tekerine kadar dayayıp ezerim seni geri al dedi düşünsenize damperli kamyondan adam bana tepeden bakıyor ve bana ağıza alınmayacak küfürler etti. Bende yaşlı başlı adamsın yaşından başından utan sen manevra yapana kadar ben geçerdim neden yol vermedin dememe karşılık hakaret küfür ve tehditlerine devam etti günün yarısı olmasına rağmen inanın manyağın birinden işitmiş olduğum laflar çok moralimi bozdu. Üstüne üstlük bayan olmamı bile hiçe sayıp bana erkek mişim gibi davrandı. Hadi söyleyin bana akıl veren çok erkekler birbirine tafsiyelerde ben olsaydım dalardım ben olsaydım falan filan ederdim ben ne yapaydım arkadaşlar. Arkamda bir taksici vardı gıkı çıkmadı. Yanımdada bir tane adam seyir halindeydi. Bu memlekette bu insanlarla bu trafikte benim neyime motor kullanmak değilmi kır kıçını otur yada elinen hamuruyla erkek işine karşışma değilmi. Çok moralim bozuk çok adımın tipine bakıyorsun insan sıfatı var ama altında piskopat manyak her türlü vaka yatıyor.

yanlış anlamada adamdan ne açıklama bekliyorsun...özür falanmı...yani boşver bu psikopalarla mücadeleyi...ha kendine güvenip haddini bildireyim diyorsan in ve gerekeni yap bi şekilde durdur diyeceğim...ama onlarıda yapamayacağına göre küfürleri yediğinle kaldın...ben her zaman derim...yolda mücadele iyi bişey değil...kavga etmeye cesaretin ve gücün olduğuna inanıyorsan dur in gereken neyse yap ama ağız diyaloğuna girme...çünkü adam kızarsa seni sinek gibi ezer...ben yaptığın hatayı yaptım adamla küfürleştim...sonra arabayı üzerime kırdı eziliyordum...sonunda yakaladım...motoru hemen yere yatırdım aynı hızla arabadan çıkmasına bile fırsat vermeden hücum ettim...arabadan çıkamadı...o an Allah ne verdiyse kilitlendik kaldık araba içinde...bizi ayıramadılar...ehliyet yoktu o zamanlar işi uzatmadan ayrıldık kan revan içinde oda bende pişman olduk yaptığımıza ama işin ucu buraya gidiyor...

cinsiyetle alakası yok, herifin anası kötüdür. sen sıkma tatlı canını, ondan anca bi kamyon şoförü olur.

tırcıların kamyonucların alayı böyle :)

bi keresinde geldi kamyon çarptı bana ama süratli değil kırmızı ışıkta geçmeye çalışmıştı... adam indi bende hep dinlemişimdir arabadan indirip motorcunun adamı dövmesini :) çıkarttım kaskı geçirdim bi tane adaam baarınca arabada bitanesi daha uyuyomuş indi aşşağı keser sapıyla dövdüler bei allahtan sadece keser sapı :) bi gün işe gidemedim ağrıdan sızıdan :) sonra kaçıp gittiler işte...

canını sıkacak bişi yok aynı gün üzülüyosunda sonra dönüp baktığında komik olaylar bunlar :)

gül geç işte bak bana :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar