Eymir Ab-ı hayat gezisi

Eymir Ab-ı hayat gezisi

2zolrbr.jpg

Meşhur kazıklı çeşme harika bir suyu var.

2hcpaq1.jpg

29g02n7.jpg

33fdo3n.jpg

20j1awp.jpg

15me9a0.jpg

16900sm.jpg

2l97eo5.jpg

30m1zzb.jpg

15x1q95.jpg

2hzha4j.jpg

atrzpl.jpg

Hanifi kardeşimin benzini bitmiş bizim motorlardan benzin araklıyor

atrzpl.jpg

v4uemd.jpg

Dag bayır gezip yorulan ekip piknik için hazır . Hasan kardeşimizin ellerine sağlık bize sadece pişirip yemek düştü.

1z1tmq0.jpg

2dt7zuq.jpg

2z58al3.jpg

Pişirici ustalar iş başında

2vcun1y.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine krosçuları bulmuşsun Abi:) kareler efsaneyle örtüşmüş eline sağlık.

Yalnız kurt merak ettiğim bir nokta var.fotoğrafın birinde efsanenin karbürütörüne şişeyle bişey yapıyorsun.o işlem nedir?tamamen cehaletten soruyorum yanlış anlama.ayrıca süper gezi olmuş :cat:

Yalnız kurt merak ettiğim bir nokta var.fotoğrafın birinde efsanenin karbürütörüne şişeyle bişey yapıyorsun.o işlem nedir?tamamen cehaletten soruyorum yanlış anlama.ayrıca süper gezi olmuş :cat:

Ah kardeşim o ben değilim bizim arakadaşın benzini bitmiş o benim motordan benzin araklıyor :)

Süper

Gezilen yerler doğa harikası, gidilen gurup takım harikası ama bir şey varki işte o JAWA ise bir efsane foto roman harikası.Gençliğim gözlerimin önüne geldi.Çift egzost çıkan ses ise ımmmmm anlatılmaz yaşanır duymanız gerek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o jawaya kıyılırmı be abicim ya müthiş ötesi bir alet :D ALLAH ayırmasın.

Gezilen yerler doğa harikası, gidilen gurup takım harikası ama bir şey varki işte o JAWA ise bir efsane foto roman harikası.Gençliğim gözlerimin önüne geldi.Çift egzost çıkan ses ise ımmmmm anlatılmaz yaşanır duymanız gerek :)

Güzel yorumunuz için çok tşk ederim.

jawa classic

merhaba yalnız kurt ağabey konu dışı olacak ama ben de sizin efsane gibi bir motosiklet alarak ikinci makineme sahip olmak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar