ewweeeett işte geldim

herkese slm ben motor tutkusu yeni ortaya çıkanlardanm. bana ilk kullanım için şiddetle cbr 125 tavsiye edildi. bu motorda sık karşılaşılan herkes için ortak bi problem varmı. eğer yoksa bu demektir ki yeni kankam cbr 125:bounce

motor dünyasına hoşgeldin kardeş..aramızda kalıcı olman dileğiyle..
ilk deneyiminse başlangıç için ybr uygundur.fiyatı da caziptir.cbr a vereğin paranın kalanıyla iyi bir kask,eldiven,mont vs alabilirsin
ancak ille de cbr dersen seçim senindir ama ben ilk deneyim için tavsiye etmem
şimdiden hayırlı olsun diyorum kazasız belasız motorlu günler..

ilk motor için tavsiye verecek durumda değilim henüz :p şimdilik sadece Hoşgeldin! diyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza Hoş geldin hacı :wiinkk:

hoşbulduk umarım burada kalıcı olurum. cbr 125 ile ilgili tavsiye , şikayet ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

[pankart]hoşgeldin..[/pankart]karakter sayısı yükselecek yüksellllllllllllllllllllllllllllllll :)

öncelikle hoşgeldn... cbr125 baslangıç için en ideal motorlardan birisi.. takibinle daha iyi anlicaksın zaten :cat:

Hoş geldin.:rendeer:

Başlığa bakılırsa 100 metre koşucuları gibi hızlı girmişsin siteye. Sen yine de maraton koşucusu olmaya bak.

Hoşgeldin. CBR125'i bilmem, ama motosiklet denilen şeyin en sık yarattığı problem 24 saat onu düşünmeye başlaman oluyor :rendeer:.

hoşbulduk herkese teşekkr ediyorm. gerçekten de umarm kalıcı olurm. herkese iyi sürüşler. show başlasn :bounce:

welcomepinkdollsuc9ly8.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar