evlilik yıl dönümünü untmak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sırf öyle durumla karşılaşmamak için evlenmiyorum ::blusssh:
baylar cevap verin, uydurun bir şeyler
evlilik yıl dönümünü unuttun eve geldin bir şeyleri hatırlamanı beklediği her halinden belli. Kafanda ne bekliyor acaba diye düşünürken rahat bir şeyler giymek için yatak odasına geçtin dolaptan pijamanıda alırken sakladığı hediye paketinide görünce evlilik yıl dönümünü hatırlayı verdin. Kıvırın bakalım :p:p:p
bayanlar tepkiniz ne olur?

hemen acele bi aile dostunuza misafirliğe gitmeye söz verdiğimi çabuk hazırlanmasını söylerim. o hazırlanırken kaliteli bi restaurantı arar rezervasyon yaptırır, şefe de masaya geldikten sonra çicek göndermesini bol bahşiş vaat ederek söylerim. sonra misafirliğe gidiyo gibi alır restauranta götürür sana bu yıl sürpriz hazırladım derim... hediye meselesine gelince sana layık özel bi hediye bulamadım bulunca zaten özel gün beklemem alırım sevgilim der kıvırırım :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hiçbir şey olmamış gibi yatağa uzanılır, gerekirse "sen de yat zıbar ulan ne bakıyorsun kabahat işlemişiz gibi" şeklinde yardımcı bir cümle kurulur :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hemen acele bi aile dostunuza misafirliğe gitmeye söz verdiğimi çabuk hazırlanmasını söylerim. o hazırlanırken kaliteli bi restaurantı arar rezervasyon yaptırır, şefe de masaya geldikten sonra çicek göndermesini bol bahşiş vaat ederek söylerim. sonra misafirliğe gidiyo gibi alır restauranta götürür sana bu yıl sürpriz hazırladım derim... hediye meselesine gelince sana layık özel bi hediye bulamadım bulunca zaten özel gün beklemem alırım sevgilim der kıvırırım :)
bu numara yutulabilir cinsten :cat:
hiçbir şey olmamış gibi yatağa uzanılır, gerekirse "sen de yat zıbar ulan ne bakıyorsun kabahat işlemişiz gibi" şeklinde yardımcı bir cümle kurulur :p
sanırım aile faciasına yol açacak bir cümle :p

Eylül 2006.. Aşırı yoğun günlerden biri, saat 11 gibi işten çıktım, 12 ye doğru evdeydim. Odaya girdim, üstümü çıkardım, Kız arkadaşım aradı, bir sigara yaktım vs. konuşmaya başladık.. Bir iki dakika henüz geçmiştiki gencay ya bunu bana nasıl yaparsın, sen beeğnim doğğğ mü naaa uuuu diye bir ses.. Ben telefonda mı bir sorun var bu kız mı ağlıyor diye düşünerek sordum ne oldu neyin var diye. sormaz olaydım. doğum günüymüş ve ben o günü bırak o ay boyunca işten başka bir şey düşündüğüm yoktu. hoş hala da öyle ya..

O saate kadar çalışmışsın, konuşacak bile halin yok. karşında ağlayan bir kız arkadaş..

o oldu.. no women no cry.. :p

O yüzden olurda öyle bir halt yersem, hemen pijamalarımı geri çıkarır, eşime acil bir işim çıktığını söylerim. giyinir bir otele gider, güzelce uyuduktan sonra sabah dinlenmiş ve sağlam bir kafayla insan gibi kalkar, çiçeği ıvırı zıvırı alıp eve dönerim. onu unutmadığımı gösteririm. ha ondan sonra ben mor gözle ne görürüm bilmiyorum gerçi..

ben bekarım ama olurda bi gün evlenirsem vede kocam bunu unutursa en sevdiği en önem verdiği herhangi bi eşyasına veda etmek zorunda kalabilir:p mesela pc nin monitörünü yere atıp aa pardon hayatım görmedim diyebilirim::evil::::evil::::evil::

biri bana bu cümleyi kullansa rahat yatması için narlıdere mezarlığında yer ayarlarım:)

abi eğer acelesi yoksa cevabı evlendikten sonra versem böyle bişey başıma gelse hemen telefon çalmış gibi yapar dışarı çıkıp bir yerden rezervasyon yaptırırdım birde çelenk falan :)

abi eğer acelesi yoksa cevabı evlendikten sonra versem böyle bişey başıma gelse hemen telefon çalmış gibi yapar dışarı çıkıp bir yerden rezervasyon yaptırırdım birde çelenk falan :)

çelenk mi?
allah bilir üstünde de karanfil olur :)

çelenk yaptıracaksan bence çiçekçiye evin adresini verme :) külli gidersin geri dönüşün de olmaz :)

yok melek abi allah ne verdiyse koysunlar üstüne:p
çelenk i ayarladığım yere söylerdim eve değil

hakkaten kadınlar için neden bazı günler bu kadar önemli?
sanırım bu tarz günlerde kendilerini özel hissediyorlar. yada özel birisi olduğunun gösterilmesine, kanıtlanmasına ihtiyaç duyuyorlar.. eğer yapmazsan da senden kötüsü yok...

bize sorsan özel olmak yerine arkadaşlarla olmayı yeğleriz.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eylül 2006.. Aşırı yoğun günlerden biri, saat 11 gibi işten çıktım, 12 ye doğru evdeydim. Odaya girdim, üstümü çıkardım, Kız arkadaşım aradı, bir sigara yaktım vs. konuşmaya başladık.. Bir iki dakika henüz geçmiştiki gencay ya bunu bana nasıl yaparsın, sen beeğnim doğğğ mü naaa uuuu diye bir ses.. Ben telefonda mı bir sorun var bu kız mı ağlıyor diye düşünerek sordum ne oldu neyin var diye. sormaz olaydım. doğum günüymüş ve ben o günü bırak o ay boyunca işten başka bir şey düşündüğüm yoktu. hoş hala da öyle ya..

O saate kadar çalışmışsın, konuşacak bile halin yok. karşında ağlayan bir kız arkadaş..

o oldu.. no women no cry.. :p

O yüzden olurda öyle bir halt yersem, hemen pijamalarımı geri çıkarır, eşime acil bir işim çıktığını söylerim. giyinir bir otele gider, güzelce uyuduktan sonra sabah dinlenmiş ve sağlam bir kafayla insan gibi kalkar, çiçeği ıvırı zıvırı alıp eve dönerim. onu unutmadığımı gösteririm. ha ondan sonra ben mor gözle ne görürüm bilmiyorum gerçi..
dayağımı yer otururum diyorsun er yada geç tüüüü layt seni :queen::queen::queen:

ben bekarım ama olurda bi gün evlenirsem vede kocam bunu unutursa en sevdiği en önem verdiği herhangi bi eşyasına veda etmek zorunda kalabilir:p mesela pc nin monitörünü yere atıp aa pardon hayatım görmedim diyebilirim::evil::::evil::::evil::
Allah'tan kafasına atarım dememişsin. Yoksa evde kalırdın :p :queen:

biri bana bu cümleyi kullansa rahat yatması için narlıdere mezarlığında yer ayarlarım:)

Şiddet mi ne ayıp :pale:

o çelenk senin sonun olur bence :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Şiddet mi ne ayıp :pale:

görüyorsun işte bunların iç yüzünü ::pembe:: = ::evil::

"lutfetmişim seninle evlenmişim bir de üstüne hedaye mi alayım" diye ters pisinkoloci de yapılabilir :p
insan yaptığı bir hatanın yıldönümünü kutlar mı hacım :queen:

dayağımı yer otururum diyorsun er yada geç tüüüü layt seni :queen::queen::queen:

bunun adı laytlık değil cesaret.. öyle bir gecede geceyi dışarda geçirebilmek ve sabah bişi olmamış gibi eve gidebilmek çok çok ayrı bir cesaret ister...
eve gidip kaderiyle yüzleşmek daha bi ayrı cesaret ister..

anca bi aslan burcu yapabilir bunu.. tabi sen ne annıycan bunu, hem annamıyosun hem de layt diyosun :)

onun dışında bak dostum ben geldim, topiğine elimden geldiğince misafir oldum. seni de kendi topiğime beklerim :)

zira kaç saat oldu, ne yazan var bişi ne okuyan.. valla bu kadar mı duyarsız yada onca anlatılandan herkes bunu mu anladı.. yada neden insanlar ilahi adaletin gelmesini bekler her zaman, bi kahraman bekledikleri gibi diye sorar oldum kendime..
üzgünüm, kırgınım mt üyelerine kendimce :p

allah ın günümü bitmiş boşver aldırma ben barıştırırdım sizi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunun adı laytlık değil cesaret.. öyle bir gecede geceyi dışarda geçirebilmek ve sabah bişi olmamış gibi eve gidebilmek çok çok ayrı bir cesaret ister...
eve gidip kaderiyle yüzleşmek daha bi ayrı cesaret ister..

anca bi aslan burcu yapabilir bunu.. tabi sen ne annıycan bunu, hem annamıyosun hem de layt diyosun :)

onun dışında bak dostum ben geldim, topiğine elimden geldiğince misafir oldum. seni de kendi topiğime beklerim :)

zira kaç saat oldu, ne yazan var bişi ne okuyan.. valla bu kadar mı duyarsız yada onca anlatılandan herkes bunu mu anladı.. yada neden insanlar ilahi adaletin gelmesini bekler her zaman, bi kahraman bekledikleri gibi diye sorar oldum kendime..
üzgünüm, kırgınım mt üyelerine kendimce :p

senden kral layt olur hemde. Laytlığına kılıf bile uydurmuşsun Gencay cesaret felan ister yaptığım diyorsun :queen::queen::queen:

senin topiğin nerde görmedim ben :silent: bende sana misafir olayım kırgınlığın geçsin :p

yok be ne laytlığı dostum,
bizim ortak noktamız alnımızdaki çizgiler.
ben mesela senin hakkında bir çok şey söyleyebilirim kendimce, senin de söyleyebileceğine bahse girerim :) lakin sen ancak laytlığı yakıştırdın bana.. bi bira ısmarlamazsan affetmem nartık seni..

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/44815-cinayet-gibi-kaza.html

allah keyfinizi daim etsin, size iyi geceler arkadaşlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok be ne laytlığı dostum,
bizim ortak noktamız alnımızdaki çizgiler.
ben mesela senin hakkında bir çok şey söyleyebilirim kendimce, senin de söyleyebileceğine bahse girerim :) lakin sen ancak laytlığı yakıştırdın bana.. bi bira ısmarlamazsan affetmem nartık seni..

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/44815-cinayet-gibi-kaza.html

allah keyfinizi daim etsin, size iyi geceler arkadaşlar :)
istediğin bira olsun layt derken az biraz takılıyoruz ciddiye almıyorsundur inşallah.
Keşke şu kaza haberini okumasaydım sinirlerim bozuldu

Unuttun dimi derim ,sonra hediyesini verip sırtımı döner yatarım. eee başka ne yapabilirim ki adam kocammm:)ben seçmişim,seçimlerimin sonuçlarına katlanırım :).ilk kez unutuyorsa belki sebebi vardır diye düşünür çok naz yapmazdım birde acaba bana ilgisimi azaldı diye içim içimi yer tabiii:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu tepki çok kötü. Bütün tabakları kırsan kafada bu kadar acıtmaz valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar