Evlilik Vakti

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benide sağdan soldan dürtmeye başladılar.

Kalıp şu " Ee okul bitti, güzel işin var, askerliğide hayırlısıyla bitirdin", Sonra birsürü kinayeli söz..

Yaşım mı geldi, evlensem mi ne ?

1-Bekar sultan yok,gören varmı?
2-Bütün sultanların haremi vardı,sizleri kandırıyorlar.
3-Çeşme kurumadan suyu doldurmak lazım.susuz yaşanmıyor.
:cat: :cherry: :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
galiba gelmiş
kimsem kalmadı çevremde
evlendiler askerdeler
yalnızlık kötü şeymiş:silent:
sizce vakti geldimi

Dostum bence geçmiş bile bende aynı sorundan şikayetçiyim zor oluyor yaşnızlık..:cat:

senin için zamanı geldiğini düşünüyosan ''ben yaparım'' diyosan bul ruh ikizini evlen hacum :cat:

benim görüşüm ''bekarlık'' hayatı doyasıya yaşamak (anti monoton yaşam) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayatını yaşamak istiyorsan esinle beraber yaşa...
ben de suan adam gibi bi sevgili bulma çabaları içindeyim...olacaksa 1 tane olsun sonuna kadar benim olsun...
tek sorun motosiklet seven birisi...
illaki oda benim gibi motosiklete binecek...hastası olmasına gerek yok...benimle motora binsin ben nereye gidersem oda benle gelsin...esimle beraber gezerim...onunla beraber hayatımı yasarım...
bu hafta birisiyle tanısacağım bakalım....motosiklet konusunda anlasırsam ne mutlu bana...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohoo siz hala evlenmediniz mi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben minnikim daha ::blusssh: hem okulum var , baslık param da üfüüüüü üçbinbeşşüzseksendokusaltı lira ...::miiz::

hayatını yaşamak istiyorsan esinle beraber yaşa...
ben de suan adam gibi bi sevgili bulma çabaları içindeyim...olacaksa 1 tane olsun sonuna kadar benim olsun...
tek sorun motosiklet seven birisi...
illaki oda benim gibi motosiklete binecek...hastası olmasına gerek yok...benimle motora binsin ben nereye gidersem oda benle gelsin...esimle beraber gezerim...onunla beraber hayatımı yasarım...
bu hafta birisiyle tanısacağım bakalım....motosiklet konusunda anlasırsam ne mutlu bana...

Bi gün motosiklete bineceğim ve isteyerek bindirecğim aklımın ucundan geçmezdi ama çok sevince oluyomuş :) Bence tek sorun,motosikleti sevmese bile zamanla sevdirebilcek birini bulmak :)

Hacular hanginiz extremasınız hanginiz tüemsiniz..:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

Ekleme : Allah bozmasın birlikteliğinizi..

Hacular hanginiz extremasınız hanginiz tüemsiniz..:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

Ekleme : Allah bozmasın birlikteliğinizi..

Çok kolay tUem olan benim :) Amiiin inşşallah..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bisey anlamadım :pr:
kim evli kim dul...kim dullu...:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

Bi gün motosiklete bineceğim ve isteyerek bindirecğim aklımın ucundan geçmezdi ama çok sevince oluyomuş :) Bence tek sorun,motosikleti sevmese bile zamanla sevdirebilcek birini bulmak :)

yeri tanıstığım birine 3-5 hoş sohbetten sonra motosiklet mevzusunu açıyorum...daha tamam diyen olmadı...:pr:
ahada motosikleti isini içine katmadan evlendik...tutturdu ben binmem derse ben ne ...h yiycem...olmaaaz...sonradan papaz olmamak için ben bastan pazarlığımı yaparım...:)
bence işi şansa bırakmaktansa böylesi daha güzel...

ben bisey anlamadım :pr:
kim evli kim dul...kim dullu...:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

yeri tanıstığım birine 3-5 hoş sohbetten sonra motosiklet mevzusunu açıyorum...daha tamam diyen olmadı...:pr:
ahada motosikleti isini içine katmadan evlendik...tutturdu ben binmem derse ben ne ...h yiycem...olmaaaz...sonradan papaz olmamak için ben bastan pazarlığımı yaparım...:)
bence işi şansa bırakmaktansa böylesi daha güzel...

Şimdilik kimse evli değil :p
Gerçekten sevince fazla düşünmezsin gibi geliyo zamana bırakmak lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar