Evliler toplaşın yamacıma anlatın şu işin aslını.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hep merak ederim şu kaynana gelin damat kayınvalide anlaşmazlıklarını hep kötü şeyler anlatırlar diziler çekilir piskopat bi gelin anlatılır yada tam tersi evin bi köşesinde sürekli homurdanan duygu sömürüsü yapan bi kaynana anlatılır bazen damadı beğenmez kaynana büyü v.s olayları olurmuş oluyor mu kaynananızla aranız nasıl uyuz olan varsa anlatsın rahatlasın..
s4.gif

Ekleme: Tecrbeliler çömlere tavsiyelerde bulunsun işte danışın paylaşın ya..
s4.gif

evlenirken seçimini kendisi yapmayan kişilerin yaşayacağı şeyler bunlar
doğru kişiyi buldun ve herşeye rağmen onunla evlenirsen ve bunu çevrendeki kişilere kabul ettirirsen hiç bir sorunun olmaz
tüm iş sende MUSTİ

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hani kadınları çözmüştün?

bu olaylar büyük oranda doğrudur(istisnalar olmak kaydıyla)
kadın milletine rahat batar, illa sıkıntı illa kriz.

hani kadınları çözmüştün?

bu olaylar büyük oranda doğrudur(istisnalar olmak kaydıyla)
kadın milletine rahat batar, illa sıkıntı illa kriz.

Kaynanalar ayrı bir dünya abi yapma..:mrgreen:

Musti yine ilginç bir konuyla karşımızdasın.:)

Tecrübeli (20 senelik) bir evli olarak senin istediğin tarzda olumsuz bir yorum yapamayacağım maalesef.:p

Eşim annemle çok iyi anlaşır bende kayınvalidemle.:cat: Hiç bir sorun yok zaten yıllarca annemlerle beraber kaldık şimdide kendi evimizde alt katta kayınvalidem oturuyor üst katta da biz şeklindeyiz.

Ama dediğin şekilde illa sorun yaşayanlar vardır.

evlenirken seçimini kendisi yapmayan kişilerin yaşayacağı şeyler bunlar
doğru kişiyi buldun ve herşeye rağmen onunla evlenirsen ve bunu çevrendeki kişilere kabul ettirirsen hiç bir sorunun olmaz
tüm iş sende MUSTİ

çok güzel bir noktaya değinmişsin aslında arkadaşım insan sevmişse dogru olduguna inanmışsa sevdiği insanı kabul ettirmesi gerekiyor cevresine. gerçi erkeklerin hepsi olmasada büyük bir bölümü seviyorum dediği kişiyi oldugu gibi sevdiği halde oldugu gibi kabul ettirmek yerine cevresindekilere göre değiştirmeye çalışıyor kızı. burada işte zaten çok büyük ve bir daha asla birleşmeyecek kopmalar yaşanıyor.

sen işini garantiye al , gelin ile kaynanayı yan yana getirme .hadi oldu yanyana geldiler diyelim , hemen orasını terk et ve 2 gün eve uğrama :p
Daha evlenmedim ama evlenirsem formülüm bu , deneyin tutarsa bende denerim :mrgreen:

Karşı tarafla sorunum olmaz sanmıyorum da bizim taraf çok bulanır..
s4.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya demeyin böle daha yaş 15 beni de korkutuyorsunuz çoluk çocuk var ama değil mi? :)

Musti boşuna uğraştırıyorsun bizi evlenmeyeceksin nasılsa :mrgreen: Evlenirsen de annesi olmayan ya da uzakta olan birini seç kesin çözüm :queen:

Musti boşuna uğraştırıyorsun bizi evlenmeyeceksin nasılsa :mrgreen: Evlenirsen de annesi olmayan ya da uzakta olan birini seç kesin çözüm :queen:

Benim için sorun yok size danışayım dedim sanal bir sığınma evi açam dedim Kaynanasından İllallah edip Buraya sığınanlar Derneği..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak benim babam anneannemi hiç evmez :mrgreen:
babam anneannemi sevmediği için hiç bir sebep olmamasına rağmen annem misilleme olsun diye babaannemi sevmez :mrgreen: ama ben hepsini severim :p

Benim babam babasını sevmes anamda babamın babasını sevmez.. Birtek ben giderim yanlarına dedemlerin.. :mrgreen:

bizim ailede sorunmu var ? herkes herkesi seviyo :) tabii kocaman eşek olduğum halde harçlık verdiklerinde bende onları çok seviyom :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar