Light o light :queen:
ne saçma yorum yaaaadishy' Alıntı:ne saçma konu yaaaa
bide tersini düşünün kadının siyah (deri:mrgreen: ) gelinlik erkeğin ise beyaz (tarnsparan ağırlıklı:cat: ) bi takım giydiğini :queen:
Valla ben şahset bizzat kendim olaraktan evlenmeyi düşünmüyorum ama olurda bigün öle bi gaflette bulunursamBJK formamı giyerim abicim tabi damatta giycek otururum nikah masasına. Ya formamla Ya formamla. Diyelim ki kaza ile damat bey fenerli çıkmış ki mazallah formayı giydirmem giysin siyahlarını otursun yanımda ben yine giyerim formamı ya formam olacak ya olacak
ee bu şartlar altında başka takımın taraftarıda beni almayacağına göre iyisimi hiç girmim bu konulara
gelinlik konusuna gelincede ben yine şahsen bizzat kendim olaraktan ölee kabarık uzuuun gelinlikler falan giymem ne biçim iştir o ya herkeste fiks aynı şey.
Damatcan ne renk giyerse giysin ben giyerim beyaz convercelerimi üstünede şöylee bi tane beyaz elbise (çok kısa- çok uzun diil tabi ehuehuh) ölee duvak muvakta takamam olduda bitti maşallah işte
niye beyaz valla şimdi siyah giysek aykırılığın dozunu kaçırmış oluruz ee geleneklerimize uysun diye beyaz giymeye devam ediyoruz işte.
gördüğünüz üzre bu şartlar altında beni bir damat alsa bile kesin ailesi almaz ehuehuh![]()
iyi güzel anlatıyonda abla enişte ne diycek:queen: :mrgreen:
Bi ara girdim çiziktin onu diyorum![]()