Evet bende 4.cü kazamı bu akşam yaptım

her gün geçerim ordan bea ama motorumla değil okula minübüsle gidiyorum gerçekten dikkat edilecek bi yer çok geçmiş olsun abicim:cat:

Çok geçmiş olsun,ikizler geliyor demişsin ltf biraz daha dikkatli sürelim,vede tabiki
tam korumalı arkadaşlar.:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun. daha dikkatli olmalısın bence...

Saolun arkadaşlar montum kaskım eldivenim tamamdır.Sadece dizlik yok.Baba o kazadan 1 saat sonra oradan geçecektim ama yol kapalı idi kaza olduğunu sonradan öğrendim.

ben polise rica minnet kontağı kapatıp kaza yerine indim görüntü filmlerdeki gibiydi...:pale:

numaramı biliyosun hacı...bi terslik oldumu (mesai saatleri hariç..08.00 19:00):p nerde kalırsan kal yanına gelirim...aklında olsun he...

geçmiş olsun..5.yi düşünme ağır git..
bugünde benim arka lastik patladı,virajı döndüm biraz hızlandım derken motorun arkası dans etmeye başladı..kaç senedir binerim..hiç başıma gelmemişti..aha dedim motoru dağıttık..Allahtan sadece lastik patlamış.:)

Geçmiş olsun arkadaşım umarım bir daha olmaz olmaması için elin geldiğinin
iki misli dikkat et çünki artık ikizler var olacak hayırlısıyla aman abicim dikkat.Ben
eşim kızıma hamileyken bir kaza yaptım hata bende olmamasına ragmen eşimi ve
kızımı düşününce çok korkmuştum yaa ciddi birşey olsaydı diye.O yüzden
arkamızda bizi bekleyenleri düşünerek daha dikkatli olalım pleassss.

Herkese tektek teşekkür ederim sağolun var olun Allah kimseye göstermesin kaza bela .

ben polise rica minnet kontağı kapatıp kaza yerine indim görüntü filmlerdeki gibiydi...:pale:

numaramı biliyosun hacı...bi terslik oldumu (mesai saatleri hariç..08.00 19:00):p nerde kalırsan kal yanına gelirim...aklında olsun he...

Kanka Allah razı olsun, sağolasın.Evet abi kaza dehşetmiş ya.O dangalak kestirme olsun diye girmiş oraya yasak olduğunu bile bile birçok kez trafik ekipleri hep oralarda birisi çevirmemiş ya.Yazık valla .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun......................

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın
aman dikkat havalar artık yağışlı yola çıkmadan önce iki kere düşünün ona göre yola çıkın
kazasız sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar