Evet Başlangıç Motoru olarak CBF600 çok ideal...

viper_1 güzel bir anadolu kurnazı yakalamışsın tebrik ediyorum :) Bu ilanı veren arkadaş ben parama bakarım malı alan düşünsün mantıgında :farao:

Vmax sahibi arkadaşıda buradan tebrik ediyorum,Sergiledigi gerçekten etik bir davranış :cat:

Arkadaşlar, bende zamanında bana ait olmayan ve kullanmış olduğum scooter'lardan uzun yıllar aradan sonra CBF600 abs almıştım. başlangıç motoru olduğu konusunda katılıyorum. çok kolay idare edilen, iyi duran, dengeli ve şehir içinde kullanışlı bir motor. Kullanıcı eğer belli bir yaşın (olgunluğun) üzerindeyse onu en az 2-3 sene götürebilecek yeteneklerde. 125 veya 250 cc alıp yollarda sürüneceğine bu motoru almak yaptığım iyi bir hareketti. Şimdi cb 1300 e taktım kafayı bakalım :)

bu ne ya.. sanki 250cc lik cbf satıyo.. insanları kandırıp satim de.. nolursa olsun..

niye olmasın ben başlangıç olarak CBR 600 F düşünüyordum hatta biraz daha abartıp 600 RR da olabilirdi ama elim kırılsın diye elime tutuşturdular CBF 250 ciğersiz makine yağsız kaldı diye motoru yedi 2000 km yaptım istanbula 207 km kala tökezledi 200 daha gitseydi nolurdu sanki yani anlıcanız 500 cc den aşşa almayın tavsiem:)

bune tecrübe bu ne yorum- motor yağsız kaldı diye yemiş- ne yemiş ne yememiş- motor ne -yağ ne- ciğer arnavut ciğerimi -motormu yedi ciğeri - tökezleyen ne ----- valla arkadaşlar biraz kafanız karıştı kusura bakmayın ama üstteki yorumu okuyunca oldu birde arkadaşın bir tavsiyesi var başlangıç motoru 500ccden aşağı tavsiye etmiyor üstat

viper - 1 aynen katılıyorum 600cc kesinlikle başlangıç motoru olamaz olur diyen arkadaşlara motosiklet kazası resimlerini izlemelerini öneririm

Son düzenleme:
arkadasın ne kadar tecrubesı var bılmem ama baslangıc motoru 600 luk bı makıne olacaksa valla ya baya ıyı kullanıcı yada parası cok ama yınede hayırlısı olsun

Kusura bakma ama, sorun sende

Kontak çevirmeden önce yağını, suyunu kontrol etmessen acı son tabiki bu olacaktır.

Çinli olsun, yamaha olsun, suzuki olsun, honda olsun ne olursa olsun sonuç kaçınılmaz olacaktır.

Ya aynı olay 600 F veya 600 RR da olsaydı...

Keşke emsalleri de en az onun kadar ciğerli olsaydı. :bounce:

işin şakası:) bu tabiki katılıyorum sınıfında bir numara CBF 250
asıl komik olan ne biliyormusun 1 litre yağı göz ardı ettim 2500 masraf çıktı motorun kendisi en fazla 5000 eder:) acemilik işte heralde bu 600 lük makinede gelse başıma motosiklet hayatım biterdi:)

bu işe önce bisikletle başlanır sonra 125 sonra 250 sonra 600 veya 1000 biz böyle gördük

hah gözünü seveyim şöyle de deki bu sitede bukarda acemisi varmıymış demeyelim ya

aperatif olarak mobilet' le basla,

arasicaklardan 125 lik kanuni olabilir,

ordövr olarak suzuki srad'i tek gecerim,

maden suyunu unutma....

asm

kime göre başlangıç olduğu önemli tabi

1.90 boyunda,fiziki yönden gelişmiş biri için bir başlangıç olabilir

Vmax ilanin sahibini ben de tebrik ediyorum.

Bazi hayvan satan dukkanlarda boyle muamele gorursunuz. Mesela bir muhabbet kusu alacaksinizdir, satici size sorar daha once hayvaniniz oldumu, siz ilgilenecekmisiniz, cocugunuza hediye olarak mi aliyorsunuz vs gibi. Eger cevaplari begenmezlerse hayvani satmazlar. Cunku bilirlerki hem kendinize zarar edersiniz, hem de buyuk ihtimal ile hayvanin yasami hemen sona erer ya da cok eziyet ceker.

600cc ve 4 silindirli bir motora anca bizim 250 liklerden sonra binilir. Dimi Volkan. :cherry:

arkadaşlar niye kendinizi yoruyosunuz üzüyosunuzki anlamıyorum...3 senelik motor hayatımda öyle insanlar tanıdımki bundan daha yüksek cc ile başlayan bile var arasında...biz ne dersek diyelim yine herkes bildiğini okuyacaktır...araştırmadan ordaki arkadaşın yazısına bakarak alıp binecek adamda nasrettin hoca misali kendi bindiği dalı keser...yani boşu boşuna kendinizi yormayın siz ne derseniz diyin yine herkes kendi bildiğini okuyacaktır...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar