evet abılerım ablalarım kardeslerım sızlere bır surelıgıne veda

abılerım ablalarım kardeslerım malum askerlık geldı 1 aydan kısa bır surem kaldı bundan sonra net e takılabılırmıyım bılmıyorum bugun işimdekı son gunum secımlerden sonra kocaelı(ızmıt) e gıdıcem askerlık boyunca nete ugrayabılırmıyım bılmıyorum onun ıcın sımdıden nolur nolmaz veda edeyaım dedım hepınıze kazasız suruslerben askerden geleseye kadar ınsallah lastıgınız bıle patlamaz:salut:

kardeş hayırlı tezkereler diyelim şimdiden,çarşı izinlerinde bi göz atarsın foruma yolun açık olsun:rendeer:

dur bakalım yaaaa nereye askerlik demek ölmek demek değil yaaaa bunun çarşı izni var acemilikten sonra dağıtım izni var askeriz dediyesek öldük demedik :mrgreen:ayrıca ben de ağustos ta askerim heralde işallah galiba sanırsam belki aynı yere düşeriz:mrgreen::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı tezkereler kardeşim allaha emanet ol:)

hayırlı teskereler arkadaşım...hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah...

egelım ınsallah aynı yere duserız yaw benım tertıpı goren oldumu bu arada ne zamandır gorunmuyor tertıp( bahadınlı) hepınız saolun arkadaslar ıyı guzel carsı ıznı var dıyorsunuzda gıdecegım yere gore ya yuksekova hakkarı cıkarsa ben orda dagın basında nerdeen bulcam netı :D:)

hayırlı teskereler vatan borcu namus borcu..ne güzel allah sağlık vermiş borcunu ödemeye gidiyorsun..allah sana güle güle gidip dönmeyi nasip etsin..tekrar hayırlı teskereler

Hayırlı teskereler,Allaha emanet ol sıkılma,usanma,isyan etme sadece keyfini çıkart çünkü gelince istesende bidaha o ortamı o arkadaşlarını bı araya getiremiceksin ve özliyeceksin :salut:Hayırlısıyla gidip gelirsin insallah :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah hayırlı teskere almak nasip etsin hepimiz gectik o yolda hede 18 ay 24 ay yapanlar naber

hayırlı teskereler dostum vatanborcu namus borcu:cat: gülegüle git güle güle gel ...hem yerine düşersen baya eylenceli aslında:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar