- Motosikleti
- Triumph Trident 660
- Konu Yazar
1-2 haftadır instagram google vintage ,retro aratmadığım kelime kalmadı.
Durtta buldum çok güzel ama istedigim rengin bedeni yoktu bekledim yazdım gelmedi bi türlü.
bugün bu sarı renklinin instadan geldiğini gördüm Hemen iletisime geçtim sabah 10 gibi gittim taktım kulaklığı açtım bi blues müzik ,boğazdan fıtı fıtı geçiyorum bir yandan rüzgar vuruyor biraz yusuf yusuf oluyorum bir şekilde vardım, Denedim okey dedim alıyorum korumalıklarını takarken bir de dedim eldiven mi alsam iç eldiven muhabbeti dönüyordu forumda deri eldivenle buna gerek kalmayabilir hem de kombini güzel tamamlar diye düsündüm kahverengi eldiveninide aldım.
Geri dönüşte sanki altımda cruiser var öyle saldım bacakları kasılıyorum güzel triplendim yani yolunu tadını çıkara çıkara eve geldim dedim forumada foto atayım
.(Boydan foto isteyenler dm)
Ürünlerin linkini bırakıyorum belki almak isteyen olur
www.durt.com.tr
www.durt.com.tr
Bu da ben
Durtta buldum çok güzel ama istedigim rengin bedeni yoktu bekledim yazdım gelmedi bi türlü.
bugün bu sarı renklinin instadan geldiğini gördüm Hemen iletisime geçtim sabah 10 gibi gittim taktım kulaklığı açtım bi blues müzik ,boğazdan fıtı fıtı geçiyorum bir yandan rüzgar vuruyor biraz yusuf yusuf oluyorum bir şekilde vardım, Denedim okey dedim alıyorum korumalıklarını takarken bir de dedim eldiven mi alsam iç eldiven muhabbeti dönüyordu forumda deri eldivenle buna gerek kalmayabilir hem de kombini güzel tamamlar diye düsündüm kahverengi eldiveninide aldım.
Geri dönüşte sanki altımda cruiser var öyle saldım bacakları kasılıyorum güzel triplendim yani yolunu tadını çıkara çıkara eve geldim dedim forumada foto atayım
Ürünlerin linkini bırakıyorum belki almak isteyen olur
EN 17092-4:2020 Onaylı .Beyaz Retro Motosiklet Deri Montu. KARGO ÜCRETSİZ!!!
MONTLAR kategorisindeki DURT markalı EN 17092-4:2020 Onaylı .Beyaz Retro Motosiklet Deri Montu. ürününü, vade farksız 9 taksitle veya %5 havale,eft indirimiyle alabilirsiniz.
RETRO DERİ MOTOSİKLET ELDİVENİ.BAHARLIK ve YAZLIK.EN 13594:2015 LEVEL1 KP SERTİFİKALI KAHVE DERİ KARGO ÜCRETSİZ!!!
ELDİVENLER kategorisindeki DURT markalı RETRO DERİ MOTOSİKLET ELDİVENİ.BAHARLIK ve YAZLIK.EN 13594:2015 LEVEL1 KP SERTİFİKALI KAHVE DERİ ürününü, vade farksız 9 taksitle veya %5 havale,eft indirimiyle alabilirsiniz.
Bu da ben