Eveeet deri montumu ve eldivenimi aldım

Motosikleti
Triumph Trident 660
1-2 haftadır instagram google vintage ,retro aratmadığım kelime kalmadı.
Durtta buldum çok güzel ama istedigim rengin bedeni yoktu bekledim yazdım gelmedi bi türlü.
bugün bu sarı renklinin instadan geldiğini gördüm Hemen iletisime geçtim sabah 10 gibi gittim taktım kulaklığı açtım bi blues müzik ,boğazdan fıtı fıtı geçiyorum bir yandan rüzgar vuruyor biraz yusuf yusuf oluyorum bir şekilde vardım, Denedim okey dedim alıyorum korumalıklarını takarken bir de dedim eldiven mi alsam iç eldiven muhabbeti dönüyordu forumda deri eldivenle buna gerek kalmayabilir hem de kombini güzel tamamlar diye düsündüm kahverengi eldiveninide aldım.
Geri dönüşte sanki altımda cruiser var öyle saldım bacakları kasılıyorum güzel triplendim yani yolunu tadını çıkara çıkara eve geldim dedim forumada foto atayım 😃.(Boydan foto isteyenler dm)
Ürünlerin linkini bırakıyorum belki almak isteyen olur

Bu da ben 😃
e88668i.jpg

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
1-2 haftadır instagram google vintage ,retro aratmadığım kelime kalmadı.
Durtta buldum çok güzel ama istedigim rengin bedeni yoktu bekledim yazdım gelmedi bi türlü.
bugün bu sarı renklinin instadan geldiğini gördüm Hemen iletisime geçtim sabah 10 gibi gittim taktım kulaklığı açtım bi blues müzik ,boğazdan fıtı fıtı geçiyorum bir yandan rüzgar vuruyor biraz yusuf yusuf oluyorum bir şekilde vardım, Denedim okey dedim alıyorum korumalıklarını takarken bir de dedim eldiven mi alsam iç eldiven muhabbeti dönüyordu forumda deri eldivenle buna gerek kalmayabilir hem de kombini güzel tamamlar diye düsündüm kahverengi eldiveninide aldım.
Geri dönüşte sanki altımda cruiser var öyle saldım bacakları kasılıyorum güzel triplendim yani yolunu tadını çıkara çıkara eve geldim dedim forumada foto atayım 😃.(Boydan foto isteyenler dm)
Ürünlerin linkini bırakıyorum belki almak isteyen olur

Bu da ben 😃
e88668i.jpg
Agzinla da motor sesi yaptin mi tam olacakmis bu foto😂 gotik ablalar siyah begeniyor saniyordum, simdi seni sariyla gorseler ne derler😂

Motosikleti
Triumph Trident 660
trident değil de scooter alır da bunları giyersen vallaha çok gülecem
Zaten altımda scooter var tridente yükseltmek istiyorum 🥲
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Agzinla da motor sesi yaptin mi tam olacakmis bu foto😂 gotik ablalar siyah begeniyor saniyordum, simdi seni sariyla gorseler ne derler😂
Dediğim gibi en koyu kahverengi vardı o da small beden bekledim gelmedi bi türlü , fotodaki gibi çok parlak durmuyor bu renk.
Neo retro gotik diyebiliriz 😃

Hic inanmadım samimiyetine 😃

Ben de Vecton'daki ceket diye geçen ama kalın gömlek havasındakini aldım. Dıştan hiç motosiklet ekipmanı havası vermiyor. Ayrıca bu firmaların standart meseleleri güzel oldu ama inşallah gerçekten uyuyorlardır standartlara.

Bu arada benim aldığımı almayı düşünenler için arka koruması aşırı kalın geldi lakin omuz ve dirsek çok ince. Tabi sırt daha önemli(omurilik).

s0uuqdi.jpg

n38aw84.jpg

2zt2p79.jpg

ez9fv1d.jpg

@burak r25 hayırlı olsun. İnşallah test etme durumu olmadan kullanırsın gönlünce. Ben daha motoru almadım😂 ama sene bitmeden siparişi vereyim dedim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Inazuma
Hayırlı uğurlu olsun :) Resident Evil'deki Alcina Dimitrescu'ya kadar herkesin gözü üstünde olur inşallah :D

Güle güle kullanın. Kazasız belasız sürüşler.
Sıcak havada biraz zorlayacaktır ama kışın fena olmaz.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Dediğim gibi en koyu kahverengi vardı o da small beden bekledim gelmedi bi türlü , fotodaki gibi çok parlak durmuyor bu renk.

Yok yaw sari renk guzel. Fortnine ya da revzillada cart sari bir deri eldiven gormustum, cok begendim ama artik uretmiyorlarmis. Gule gule kullan.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS

bence güzel. Hatta beyaz da iyiymiş.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben de Vecton'daki ceket diye geçen ama kalın gömlek havasındakini aldım. Dıştan hiç motosiklet ekipmanı havası vermiyor. Ayrıca bu firmaların standart meseleleri güzel oldu ama inşallah gerçekten uyuyorlardır standartlara.

Bu arada benim aldığımı almayı düşünenler için arka koruması aşırı kalın geldi lakin omuz ve dirsek çok ince. Tabi sırt daha önemli(omurilik).

s0uuqdi.jpg

n38aw84.jpg

2zt2p79.jpg

ez9fv1d.jpg

@burak r25 hayırlı olsun. İnşallah test etme durumu olmadan kullanırsın gönlünce. Ben daha motoru almadım😂 ama sene bitmeden siparişi vereyim dedim.
Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun vekton ürünlerini mağazaya sorunca elimizde yok diyorlar denemeden almakta problem hic girismek istemedim onun için.
Bu isin raconu zaten motosikletten önce ekipman tamamlamak. Ben ekipman eskittim yenisini aldım 😊

Hayırlı uğurlu olsun :) Resident Evil'deki Alcina Dimitrescu'ya kadar herkesin gözü üstünde olur inşallah :D
Çok teşekkür ederim temenniniz çok hoşuma gitti 😇

Güle güle kullanın. Kazasız belasız sürüşler.
Sıcak havada biraz zorlayacaktır ama kışın fena olmaz.
Çok Teşekkürler bu mont kışlık astarlı astar çıkarınca filesi var yazın kullanılabilir mi emin değilim dener görürüz 😇

Yok yaw sari renk guzel. Fortnine ya da revzillada cart sari bir deri eldiven gormustum, cok begendim ama artik uretmiyorlarmis. Gule gule kullan.
Teşekkür ederim 😇

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Eldiveni mutlaka iç dış vazelinle. Aynısını kullanıyorum, vazelinledikten sonra çok daha iyi hissettirdi ve kokutmadı.

Bir de bunun için konu mu açılır kardeşim Allah aşkına ya. LinkedIn'deki gibi olup olmadık şeyleri paylaşıp "Değerli bağlantılarım," diye başlayan gönderilere benzedi forum iyice. Hayırlı olsun.

Motosikleti
Triumph Trident 660
bence güzel. Hatta beyaz da iyiymiş.
Aynı marka başka model yazlığı var beyaz renkten baska bir sey giymek istiyordum teşekkür ederim yinede 😇

Hayırlı olsun kardeşim, güzel günlerde giy.
Teşekkürler 😇

Eldiveni mutlaka iç dış vazelinle. Aynısını kullanıyorum, vazelinledikten sonra çok daha iyi hissettirdi ve kokutmadı.

Bir de bunun için konu mu açılır kardeşim Allah aşkına ya. LinkedIn'deki gibi olup olmadık şeyleri paylaşıp "Değerli bağlantılarım," diye başlayan gönderilere benzedi forum iyice. Hayırlı olsun.
Tesekkür ederim mont önerisi istemiştim forumdan ancak söylenilenlerden benim faydanalabileceğim imkan yoktu benim gibi bu tarz isteyip bulamayanlar için hem fikir olusturmak istedim hem de benim harley sürdüm rüyamda diye başlık açmışlığım var işinize gelmezse okumazsınız 😇

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun. Güzel günlerde giy, Gotik kızlar beğensin bol bol. :)

Köftecide karşılaşırsak hatırlatırım aman köfte lekesi olmasın monta dikkat diye. :ROFLMAO:

ben deri eldiven için deri koruyucu sprey almıştım, üzerindeki açıklamada montlar içinn diyordu aslında. öyle bir şey edin çatlamasın çabuk eskimesin. Vazelin de iş görüyormuş ama vazelin ile uğraşmak uzun iş diye söyleyeyim dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar