Sorun şu ki Ona ne?Sana ne?İsteyen içer isteyen içmez.İnsanların özgürlüklerine ne kadar da rahat ve edepsizce karışıyorsunuz.Şimdi ben buraya oruç tutmayın hem kendinize zarar veriyorsunuz hem oruçlu kafa ile trafikte benim sevdiklerimin hayatını tehlikeye atıyorsunuz yazsam kıyamet kopar.Kendi özgürlüklerine saygı duyulsun istiyorsan başkasının özgürlüğüne saygı duyacaksın.
Yav kardeşim benim kim olduğumdan haberin yok, ne düşündüğüm hakkında fikrin yok atıp tutuyorsun.
Nasıl ki çok tuz kullanmayın, çok şeker kullanmayın demek insan sağlığı için bir tavsiye ve iyi niyetli bir bakışın göstergesiyse, içmeyin demek de benim gözümde alkolün insan yaşamına olumsuz etkileri nedeniyle aynı derecede iyi niyetlidir.
Benim hiç bir zaman bahsetmediğim ve sözünü etmediğim şeyler üstünden sanki ben öyle düşünüyormuşum gibi zehir kusuyorsun.
Sen kimsin ki insanların inanç özgürlüğüne hakaret ederek, onları oruç tutukları için suçlu ve katil gibi göstermenin imasını yapıyorsun?
Elbette ki mantıksız, akıldan yoksun her laf, boş laftır.
Fiiller çeşitli ekler alarak anlamlarını değiştirirler. İçmeyin ile içemezsiniz farklı anlamlara gelir mesela.
Hoşuna gitmeyen düşünce mi? Yapıştır ''gerici-yobaz'' yaftasını geç. Yemezler.
Ha bir de rahat ve edepsizce insanların özgürlüklerine karıştığımı daha doğrusu karıştığımızı ilan etmişsin.
1) Biz kimiz, yazımda ''biz'' nereden çıktı?
2)Nerede bu özgürlüğe ''edepsizce'' karıştım.
Doğruları konuştuğunu sanıyorsun ama ağzından çıkanlar manasız.