Ev Arkadaşına Ihtiyacı Olan Biri Arıyorum Arkadaşlar Acilen

Arkadaşlar ben kardesımle aynı evde kalıyordum. avcılarda kardesım işi geregı yurt dısına tasınıyor. ben de yanlız kaldım kaldıgım evde uzak kalıyo bıraz. Eger kırasını ve evını paylaşmak ısteyen arkadaslarımız varsa lutfen bana acele dönüş yapsın 0534 284 3400 :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsallah bulursunuz.Zor gibi..

Arkadaşlar ben kardesımle aynı evde kalıyordum. avcılarda kardesım işi geregı yurt dısına tasınıyor. ben de yanlız kaldım kaldıgım evde uzak kalıyo bıraz. Eger kırasını ve evını paylaşmak ısteyen arkadaslarımız varsa lutfen bana acele dönüş yapsın 0534 284 3400 :cat:

abi avcılarda oturuyorsan bi ara görüşelim ya:cat:

ati sahibinden.com a ver ilan orda da ev arkadaşı arayanlar felan oluyor bi bak istersen :cat:

ati sahibinden.com a ver ilan orda da ev arkadaşı arayanlar felan oluyor bi bak istersen :cat:

kanka bakıyorum oraya ama mıllet kendıne ev arkadası deıl enayı arıyo dıngıller ev kırasını tamamen ödetecek adam arıyorlar fıkrın için tesekkur ederım :cat::wiinkk:dostum

kanka bakıyorum oraya ama mıllet kendıne ev arkadası deıl enayı arıyo dıngıller ev kırasını tamamen ödetecek adam arıyorlar fıkrın için tesekkur ederım :cat::wiinkk:dostum

sorun değil başka bi fikir , aramızda istanbulda ünüversite okuyan arkadaşlar varsa
eğer senin tanıdığın varsa öğrenciler için uygun olur çevresi olanlar yardımcı olsun. .:cat:

istersen seni jessin evine çıkaralım anlaşırız fiyatta :mrgreen: 3 aşşağı 5 yukaarı . .

Son düzenleme:
sorun değil başka bi fikir , aramızda istanbulda ünüversite okuyan arkadaşlar varsa
eğer senin tanıdığın varsa öğrenciler için uygun olur çevresi olanlar yardımcı olsun. .:cat:

istersen seni jessin evine çıkaralım anlaşırız fiyatta :mrgreen: 3 aşşağı 5 yukaarı . .

ben o kümeste otururmuyum bak bu olmadı şimdi:queen:hem jess i kazıklamıslar naapsın garıbım dilaverin hediyesinden sonra çocuğun hayatı deişti. idare ediyorum ben sende öyle yap:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne cok yanına bayan arıyan varmış ya. ilanlara bi baktımda şaşırdım.

Aldın mı özelde mesajımı. Almancı adam senin işini görür.

tamam da ben hıc tanımıyorum senın konusman daha doğru olur dıye dusunuyorum ne dersın :cat:

Bana bir kere kıyak yaptı onu mahcup etmek istemem senin araman benden daha doğru olacaktır gerekli bilgiler postanda umarım 5. kat çıkar ben Avcılara tepeden bakıyodum .:cherry:

Ben 2004' Temmuz'da 150 ytl 'ye oturdum ama akrabayız şimdi de olsa olsa İstanbul piyasasını bilmem en düşük kira neyse o 2+1 işte 350-400 e olur kanki.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı

birader sen nasıl ev geçindiricen:)el kızınında başını yakıcan valla:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar