Eurovision Şarkımız Love Me Back

Kaçıncı olur

• Kullanılan toplam oy
    49
Kimi arkadaşlar acımasızca eleştirmiş ben onlara SESLENMEK istiyorum;arkadaşlar kiminiz Can Bonomo'yu beğenmemiş hatta dangalak diyen,vasat diyen arkadaşlar bile var,kiminiz şarkı berbat diyor,şimdi bu şarkıyı Can Bonomo mu? söylüyor 'EVET' şarkı bu mudur? 'EVET' biz hepimiz Türk'müyüz? 'EVET' bu yarışma da bizim memleketimizi temsil etmiyor mu? 'EVET' arkadaşlar bize;Allah genç arkadaşımızın yolunu açık etsin inşallah kazanır da memleketimizin ismini duyurur gururumuz olur demek düşer.
Ben öyle diyorum inşallah kazanır benim ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMI oralarda dalgalandırır,yolun açık olsun Can Bonomo ,ayrıca özgüveninden cesaretinden dolayı da tebrik ederim...

bu yarışmaya bildiğim kadarıyla Türkiye'yi temsil etmek adına katılıyor...
lakin;
Türkiye'nin resmi dili Türkçe'mi yoksa ingilizcemi?
saçmalıktan öte birşey değil...
temennim sonuncu olması...

Anladığım kadarıyla, şarkının ingilizce olmasından dolayı tepki gösteren arkadaşlar, 2010-2011 döneminde veya 90-93 döneminde Türk Milli takımını desteklemiyorlardı...

Şahsen Can Bonomo'yu sahneye yakıştırdım üstelik enerjik biri.Seside hiçte fena değil aslında ama şarkıya hiç uymamış.Onun haricinde sahnede ki duruşu enerjisi falan gayet güzel.

Kimi arkadaşlar acımasızca eleştirmiş ben onlara SESLENMEK istiyorum;arkadaşlar kiminiz Can Bonomo'yu beğenmemiş hatta dangalak diyen,vasat diyen arkadaşlar bile var,kiminiz şarkı berbat diyor,şimdi bu şarkıyı Can Bonomo mu? söylüyor 'EVET' şarkı bu mudur? 'EVET' biz hepimiz Türk'müyüz? 'EVET' bu yarışma da bizim memleketimizi temsil etmiyor mu? 'EVET' arkadaşlar bize;Allah genç arkadaşımızın yolunu açık etsin inşallah kazanır da memleketimizin ismini duyurur gururumuz olur demek düşer.
Ben öyle diyorum inşallah kazanır benim ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMI oralarda dalgalandırır,yolun açık olsun Can Bonomo ,ayrıca özgüveninden cesaretinden dolayı da tebrik ederim...
kardeşim haklısın da hani harbiden güzel bir şarkı olsaydı da bizde gururla ulem herif harbiden yaptı diyebilseydik
geçen sene manga da da aynı şey oldu athenada da ve diğerlerinde de
adamlar süper şarkıcılarımızın kalitesi ve müzik yapma
becerisi tartışılamayacak kadar güzel
fakat yarışmaya katılacak şarkılar biraz vasatın altında kalıyor

Can BONOMO'ya lafım yok. Lakin ingilizce şarkı, yemek yarışmasına hamburgerle katılmak gibi birşey. Gerisi hikaye bana göre...

[YT]jsWV-4TD7Wk[/YT]

Kimse klibi koymamış öğrendim ya bende millete bi kolaylık olsun :)

şahsi fikrim ise Coq emmiye katılmaktan öte gitmiyor Bonomo'nun bu kadar oynak olması şarkıya gitmemiş bence ve sahne gösterisi hiç yok...Ha ingilizce olayına gelince de diğer arkadaşların da dediği gibi yemek yarışmasına hamburger ile katılmaktan farkı yok.Neticede müzik evrenseldir ve bizim türk ezgilerinin yanında türkçe bir şarkıyla katılmamız gerekmekte diye düşünmeden kendimi alamıyorum.. :king:

GaCCaLL;2588541[B' Alıntı:
]Neticede müzik evrenseldir [/B]ve bizim türk ezgilerinin yanında türkçe bir şarkıyla katılmamız gerekmekte diye düşünmeden kendimi alamıyorum.. :king:

Bende onu diyorum evrensel olan şey müzik :p :)

Şarkının başarılı olup olamayacağı diğer adayların şarkılarını ve sahnelerini izledikten sonra daha net belli olucaktır.Ama diğerlerini izlemeden bu haliyle de gayet özgün ve kulağa hoş gelmekte.Sahnede biraz daha sakin durabilir ama şimdiki performansı yarışma gününe kadar oturacaktır,eleştiriler ve rötuşlar yapılacaktır.
Şahsi fikrim ben beğendim ve yarışmada ilk 5'te olacağını düşünüyorum.İnşallah Allah'ın izniyle 1. olsak dünyada ülkemizin adı güzel bir organizasyon sonunda bir kez daha konuşulsa ve seneye tekrar ülkemizde düzenlense.

Eurovision'da İlluminati iddiası!

HT GAZETE

‘İlluminati’ iddiasına ‘Saçmalık’ cevabı EUROVISION şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo’nun, söz ve müziği kendisine ait olan, “LoveMe Back / Sen de Beni Sev” adlı İngilizce parça, önceki akşam TRT ekranlarından tanıtıldı. Müzik otoriteleri tarafından beğenilen şarkıdan çok, Bonomo’nun şarkı sonunda ellerini başının üstüne kaldırarak yaptığı üçgen şeklinde işaret konuşuldu.

LADY GAGA, MADONNA, SERTAB
Daha önce Eurovision’a katılarak birinci olan Sertab Erener’ de dansında sergilediği figürle ilgili benzer şekilde “İlluminati propagandası yapılıyor” spekülasyonuna yol açmıştı. Tartışılan İlluminati işaretini Rihanna, Lady Gaga, Madonna ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü şarkıcılar da kullanıyor.

Video için tıklayınız...

Can Bonomo’nun menajeri Ece Çelebioğlu, Habertürk’ün soruları üzerine şunları söyledi: “Bu iddialar zırvalık, saçmalık. Çalışılmış bir şey yok. Yapılan hareketin özel bir anlamı da yok. Can, hep dans ettiği gibi dans ediyor. Devlet, TRT kendisi görevlendirdi, o da işini yapıyor. Bize garip garip sorular soruluyor. Garip yakıştırmalar yapılıyor. Biz, müziğimizle anılmak istiyoruz. Orada çalışılmış, özel bir mesajı olan, özel bir hareket yoktu.

Can, her zaman nasılsa orada da öyleydi. Vermek istediği herhangi birmesaj yoktu. Bu tür yakıştırmalar şevkimizi kırıyor. Biz kendimize güveniyoruz. İnşallah alnımızın akıyla bu işten çıkarız. Alacağımız güzel bir sonuçla işte o zaman birmesaj vermiş oluruz.

İLLUMİNATİ NEDİR?
İlluminati, 1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt tarafından kurulan gizli bir cemiyettir. Yeni Dünya Düzeni’ni sağlamak amacıyla hareket eden, ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir topluluktur.

HT GAZETE

‘İlluminati’ iddiasına ‘Saçmalık’ cevabı EUROVISION şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo’nun, söz ve müziği kendisine ait olan, “LoveMe Back / Sen de Beni Sev” adlı İngilizce parça, önceki akşam TRT ekranlarından tanıtıldı. Müzik otoriteleri tarafından beğenilen şarkıdan çok, Bonomo’nun şarkı sonunda ellerini başının üstüne kaldırarak yaptığı üçgen şeklinde işaret konuşuldu.

LADY GAGA, MADONNA, SERTAB
Daha önce Eurovision’a katılarak birinci olan Sertab Erener’ de dansında sergilediği figürle ilgili benzer şekilde “İlluminati propagandası yapılıyor” spekülasyonuna yol açmıştı. Tartışılan İlluminati işaretini Rihanna, Lady Gaga, Madonna ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü şarkıcılar da kullanıyor.

Video için tıklayınız...

Can Bonomo’nun menajeri Ece Çelebioğlu, Habertürk’ün soruları üzerine şunları söyledi: “Bu iddialar zırvalık, saçmalık. Çalışılmış bir şey yok. Yapılan hareketin özel bir anlamı da yok. Can, hep dans ettiği gibi dans ediyor. Devlet, TRT kendisi görevlendirdi, o da işini yapıyor. Bize garip garip sorular soruluyor. Garip yakıştırmalar yapılıyor. Biz, müziğimizle anılmak istiyoruz. Orada çalışılmış, özel bir mesajı olan, özel bir hareket yoktu.

Can, her zaman nasılsa orada da öyleydi. Vermek istediği herhangi birmesaj yoktu. Bu tür yakıştırmalar şevkimizi kırıyor. Biz kendimize güveniyoruz. İnşallah alnımızın akıyla bu işten çıkarız. Alacağımız güzel bir sonuçla işte o zaman birmesaj vermiş oluruz.

İLLUMİNATİ NEDİR?
İlluminati, 1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt tarafından kurulan gizli bir cemiyettir. Yeni Dünya Düzeni’ni sağlamak amacıyla hareket eden, ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir topluluktur.

Dur bakalım bizim tartışma ekibi şuan "Zen ve dostluk sanatını" tartışıyo onu bitirsinler burayada damlarlar :)

kenan doğulu shake it up şekerim rezaletinden sonra ne olursa olsun iyidir...türkçe şarkı olsa tabi daha güzel olur..tıpkı şebnem paker in dinle isimli parça gibi..
ben henüz dinlemedim şarkıyı..can bonomu nun sesini bir iki kere duydum tipini bir kere gördüm...tipi ve tarzı fena değil...şarkıyı beğenen de fazla olduğuna göre güzel bir şekilde temsil edeceğini düşünüyorum...etmese de farketmez zaten...

:queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar neden bu boyutta düşünüyorsunuz...
Türkçe olsa ne olmasa ne...
Milliyetçi boyutuna taşımayın işi...

Bu bir şarkı yarışmasıdır..
Kuş dili ile yazsanda orda şarkılar yarışıyor.. Ülkeler değil...
1. olsa ne 20 ci olsa ne....
Altı üstü şarkı....

Asıl milliyetçi olacağımız yerde sesimiz çıkmaz ama şarkı yarışmasında maşşalah döktürüyoruz...
:pr:

biz de onu diyoruz başka bir açıdan aslında kelabi;
mesele vatan-millet ise ingilizce şarkı ne münasebet?
mesele şarkı yarışması ise şarkıyı beğenmedim demekte ne var?
ille nasıl yorumlar bekleniyor anlamıyorum!

çok güzel bir şarkı, türk'ün gücünü bütün dünyaya göstermek için var gücümüzle destekliyoruz!
iyi mi böyle yorum? atın bi beşlik, yaparız öylesinide :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
parça "love me tender" olsaymış iyiymiş :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
biz de onu diyoruz başka bir açıdan aslında kelabi;
mesele vatan-millet ise ingilizce şarkı ne münasebet?
mesele şarkı yarışması ise şarkıyı beğenmedim demekte ne var?
ille nasıl yorumlar bekleniyor anlamıyorum!

çok güzel bir şarkı, türk'ün gücünü bütün dünyaya göstermek için var gücümüzle destekliyoruz!
iyi mi böyle yorum? atın bi beşlik, yaparız öylesinide :)
Şarkıyı beğenmedim diyebilirsin kuvetmacunum...

Ama Neden Türkçe değil diyenlere bu serzenişlerim...
Takılmayalım ince detaylara...
İyi yorum yapın demiyorum ki...
Sadece milliyetçilik boyutuna taşımanın anlamı yok diyorum.... ):)

eurovision'u hayat-memati meselesi yapmak elbette çok saçma.
bana kalsa varlığıyla bile ilgilenmeyecem ama ille gözümüze sokuyorlar eurovisionu ve aday şarkıyı.
ha şunu da belirteyim, beynelmilel bir yarışmaya ingilizce şarkı ile katılmak yarışmanın olmayan anlam ve ehemmiyetini iyice anlamsızlaştırıyor nazarımda. ne cümle kurdum bee
geçen senin motoru gördüm metin abinin orda. lokum. hayırlı uğurlu olsun.

Yukarıda yorum yaptığımdan mütevellit izninizle buna cevap yazma zorunluluğu hissettim bünyemde :)
Hani benim demek istediğimin milliyetçilikle bir alakası yok, madem ki arkadaş türkiyeyi bizi hepimiz temsil ediyor madem ki müzik evrensel biz kendimizi niye kendi dilimizde temsil etmiyoruz da gidip ingilizce şarkı yapılıp ingilizce şarkıyla yarışmaya katılıyoruz?."Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?" deyimini ister istemez insanın aklına sokuyor.

Ha "eurovision çok mu gerekli o olmasa hayatımız devam edemeyecekmi ki biz bu derece tartışıp ortalığı velveleye veriyoruz" konusuna gelince de Fatih abinin yorumuna noktasına değinmeden katılmaktayım.Tekrar tekrar aynı şeyi yazmanın bi manası yok :king:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
eurovizyon denilen nane,
ülkeler arasi siyasi hesaplasmanin sanatsal boyutundan baska bir sey degil.
Ben uzun zamandir seyretmiyorum ama bildigim kadariyla format söyle biseydi.
Sarkilar söyleniz,
sarkiya katilan ülkelerden puanlar gelir,
en çok puani alan yarismayi kazanir.
Bu oy veren ülkelerin kriterleri de diger ülke ile aralarinda olan siyasi didismedir.

Kisacasi sarki ya da sarkici ne kadar basarili olursa olsun, sonucu belirleyen faktör ülkenizin disarida nasil göründügü ile alakalidir.
Hamdolsun, komsularimizla sifir(0) sorun politikamizin sonucu bize 10 puan veren son ülke ile de papaz olduk.
Yani ben sonuçtan umutlu degilim.
Bize bu yarismadan ekmek çikmaz artik.
Önümüzdeki yarismalara bakacaz.:)

Hamdolsun, komsularimizla sifir(0) sorun politikamizin sonucu bize 10 puan veren son ülke ile de papaz olduk.
Yani ben sonuçtan umutlu degilim.
Bize bu yarismadan ekmek çikmaz artik.
Önümüzdeki yarismalara bakacaz.:)

işe bakın ki o alakalı alakasız her fırsatta, bazende yukardaki gibi komik sebeplerle eleştirdiğiniz iktidar sahipleri böyle basiretsiz ve komik olduğunuz için iktidar sahibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar