Eurovision Şarkımız Love Me Back

Kaçıncı olur

• Kullanılan toplam oy
    49
gözümüze gözümüze sokulan uyduruk bir organizasyon "eurovision"
vasat bir genç şarkıcı "bonomo"
ingilizce ve kötü bir şarkı "love me back"

Elestirenler , buyrun sizleride sahnede gormek istiyoruz. Bu kadar elestirdiginize gore daha iyisini yapacak yetenek var demekki.

Elestirenler , buyrun sizleride sahnede gormek istiyoruz. Bu kadar elestirdiginize gore daha iyisini yapacak yetenek var demekki.
,

Neden? Daha iyisini yapamayanlar eleştiri yapma hakkına sahip değiller mi??

Gayet sınırı aşmadan düzgün bir şekilde ifade edilerek beğenmedim denebilir..

mesela ben beğenmedim:p

Tamam şarkı Türkçe değil ama müziğinde Türk esintileri var. Acaba ünlü ismi duyulmuş biri olsaydı yine aynı tepkiler verilir miydi? Bence gayet hoş bir parça olmuş . Güzel bir dans kareografisiyle daha da güzel olabilirdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şarkı iyi ya da değil o noktada değilim. Bu yarışmaya kim katıldıysa kariyeri geriledi, çocuk daha gencecik, yazık oldu.

daha iyisini yapamadığın herşeyi beğenmek nasıl bir mantık? hiç şarkı söyleyemem, bütün şarkılar güzeldir mi demek oluyor bu? az makul olunuz.

Şarkı iyi ya da değil o noktada değilim. Bu yarışmaya kim katıldıysa kariyeri geriledi, çocuk daha gencecik, yazık oldu.

Yo niye MFO katildi hic bir sey olmadi , Sertap katildi daha da basirili oldu , iyi dusun kim katildi ise tam tersi daha cok kazandi.

Ben yeni bir yuzun yeni bir insanin katilmasindan cok memnunum. Ingilterenin Adele gibi birini cikarmasi ise tam bir sacmalik. Eurovison Adele konserine donecek cunku,

Can Bonomo sevdigim su , Turk notlarini ve enstrumanlarini kullaniyor. Bu muzigin ustune hangi dili oturtur ise yakistigini gosteriyor.

Onemli olan da bu, yoksa bana gorede Eurovision Avrupa birligi kardes ulke oylarinin havada ucustugu sacmalik.

Ama yineliyorum, Bu sene ingiltere bizden daha salakca davraniyor Adele gibi birinin sirf ismi su anda cok meshur diye boyle bir yarismaya sokulmasi aptallik gostergesi.

Hayırlısı ile bizi temsil etsin, yine bayrağımızı sallayalım da gerisi önemli değil.. İnşallah başarılı olur :thumleft:

Parça çok kısa sürdü gibi geldi. Süresine bakınca makul uzunlukta olduğunu gördüm.
Bu hisse kapılmama sanırım akıcı ve hoş bir parça olması neden oldu.
Eurovision kriterlerine göre falan değerlendirecek değilim, o yarışmaya en ufak bir ilgim yok çünkü. Zira son ana kadar sadece bir kısmını duyabildiğimiz, parçanın tamamını yarışma anında duyduğumuz o eski yarışmaların tadı yok artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yo niye MFO katildi hic bir sey olmadi , Sertap katildi daha da basirili oldu , iyi dusun kim katildi ise tam tersi daha cok kazandi.

Ben yeni bir yuzun yeni bir insanin katilmasindan cok memnunum. Ingilterenin Adele gibi birini cikarmasi ise tam bir sacmalik. Eurovison Adele konserine donecek cunku,

Can Bonomo sevdigim su , Turk notlarini ve enstrumanlarini kullaniyor. Bu muzigin ustune hangi dili oturtur ise yakistigini gosteriyor.

Onemli olan da bu, yoksa bana gorede Eurovision Avrupa birligi kardes ulke oylarinin havada ucustugu sacmalik.

Ama yineliyorum, Bu sene ingiltere bizden daha salakca davraniyor Adele gibi birinin sirf ismi su anda cok meshur diye boyle bir yarismaya sokulmasi aptallik gostergesi.

Abi MFÖ hakkında birşey diyemem ama Sertab konusunda kesinlikle haksızsın bence. Örnek verebileceğin başka isim varsa buyur çünkü ben düşüncemin arkasındayım.

çikitamuz u dinlerken bile daha çok zevk almıştım bune yaaa :flower:

şaka şaka güzel olmuş

Can bananayı severim fakat bu parça anca ön elemeyi geçer :cherry:

arkadaş söylenecek şarkıyı hangi otorite seçiyo bu adamlar Laz mıdır nedir deniz aşkı üzerine şarkı ne alaka çözemedim
(bu arada Laz kardeşlerimi tenzih ederim onları çok seviyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar