euro 2008 Turkıye mac yorumları haydi Turkıye

hareketli-bayrak.gif

kim çkarsa çıksın alsınlar maçı
kupon yatmasın..:)

piserif parayı düşünüyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Fadime Boral: Vallahi size bir şey söyleyeyim mi benim Uğur’um iyi oynasın kazanır bizim takım. :wiinkk:

Rabiye Şentürk: Oğlum diye söylemiyorum, Atarsa Semih atar golleri. :bounce:

Yüksel Turan: Arda’cığım takımın beyni. :mrgreen:

Lucia Aurelio: Mehmet, orta saha iyi oyun… Türkiye şampiyon.:queen:

Nilüfer Karadeniz: Hanımlar Gökdeniz’imin Rusya’da neler yaptığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz. :queen:

Leyla Demirel: Volkan’ıma kim gol atabilir ki, panterdir benim evladım. :bounce:

Melek Zengin: Tolgam kedi mi ki sizinkinden panter. :rendeer:

Hilmiye Aşık: Emre’m yeter takımda. Ondan yakışıklısı var mı? :cat:

Emine Kazım: Kazım’ım iki kişilik oynar bak adı zaten Kazım Kazım. :cherry:

Suna Çetin: Servetimi konuşanınız yok. Yavrum bir başına takım. :queen:

Ayşe Akman: E o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım. :p

haber

Allah yardımcınız olsun aslanlarımızın.:rendeer:

iyi oynayan kazanmasın biz kazanalım !!! :cat:

hareketli-bayrak.gif

hareketli-bayrak.gif

piserif parayı düşünüyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Fadime Boral: Vallahi size bir şey söyleyeyim mi benim Uğur’um iyi oynasın kazanır bizim takım. :wiinkk:

Rabiye Şentürk: Oğlum diye söylemiyorum, Atarsa Semih atar golleri. :bounce:

Yüksel Turan: Arda’cığım takımın beyni. :mrgreen:

Lucia Aurelio: Mehmet, orta saha iyi oyun… Türkiye şampiyon.:queen:

Nilüfer Karadeniz: Hanımlar Gökdeniz’imin Rusya’da neler yaptığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz. :queen:

Leyla Demirel: Volkan’ıma kim gol atabilir ki, panterdir benim evladım. :bounce:

Melek Zengin: Tolgam kedi mi ki sizinkinden panter. :rendeer:

Hilmiye Aşık: Emre’m yeter takımda. Ondan yakışıklısı var mı? :cat:

Emine Kazım: Kazım’ım iki kişilik oynar bak adı zaten Kazım Kazım. :cherry:

Suna Çetin: Servetimi konuşanınız yok. Yavrum bir başına takım. :queen:

Ayşe Akman: E o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım. :p

haber

Allah yardımcınız olsun aslanlarımızın.:rendeer:

iyi oynayan kazanmasın biz kazanalım !!! :cat:

hareketli-bayrak.gif

işte bu yaaa hep destek tam destek saol yaa valla bi kişide yazmadı söle bişi helal olsun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ..........
sabri olcak saçma adamı oyuna alan teknik elemandan kazanmasını bekleyemezdik zaten...

maç başlamadan maçın sonucunu yazmıştım buraya.. ilk sayfayı okuyun.. bu arada arkadaşla bugün iddia ya girmiştim: türkiye, portekize bir gol atsın sana 1 kilo tereyağlı baklava alacam demiştim.. portekize gol atamadığımız için güllüoğlundan 1 kilo tereyağlı baklava kazandık..

maç başlamadan maçın sonucunu yazmıştım buraya.. ilk sayfayı okuyun.. bu arada arkadaşla bugün iddia ya girmiştim: türkiye, portekize bir gol atsın sana 1 kilo tereyağlı baklava alacam demiştim.. portekize gol atamadığımız için güllüoğlundan 1 kilo tereyağlı baklava kazandık..

afferin bendende sna kına bravo yaa ovun turkugunle alkıslıyorum

Abi o tuncay bence hıc ıyı oynayamadı macın yyıldızı bence kazım dı adam o kadar cırpındı ama bosunaymıs

Abi o tuncay bence hıc ıyı oynayamadı macın yyıldızı bence kazım dı adam o kadar cırpındı ama bosunaymıs

saglık olsun yaa iyi oynamadık hep böle panik yapıcaksak işimiz var kazımada helal olsun valla cok sasırttı beni kotu taktik anlayısı sonuc bu

ddh

tuncay son haftayı takımdan uzak sakatlıklarla geçirdi herhalde son antremnda takımla beraber çalıştı adamda olacak o kadar ama bence milli takımın oyunu vasattı bildiğin vasattı yani portekizin 3 topu direkten döndü bir tane golu çok az farkla ofsayt oldu yani bunlarıda hesaba katarsak TÜRKİYE-0 PORTEKİZ-6 bitecekti maç iyiki şanslıydık

tuncay son haftayı takımdan uzak sakatlıklarla geçirdi herhalde son antremnda takımla beraber çalıştı adamda olacak o kadar ama bence milli takımın oyunu vasattı bildiğin vasattı yani portekizin 3 topu direkten döndü bir tane golu çok az farkla ofsayt oldu yani bunlarıda hesaba katarsak TÜRKİYE-0 PORTEKİZ-6 bitecekti maç iyiki şanslıydık

işi cok zora soktular hiç olmassa bi beraberlik cok iyi olucaktı ceklere karsı sansımız bence zor gibi bu oyunla

Yavf resmen tel tel döküldük ben millileri hiç bu kadar kötü oynarken görmemiştim.
Fatih Terim nasıl takım kurarken bu kadar hata yaptı anlamıyorum hala defansta
Gökhan Zan,Hakan Balta olmamalıydı yerlerine solda Uğur Boral ve GS'dan Emre yani
Servet ile Emre zaaten beraber aynı takımda uyumlular sola Uğur sağada Hamit
defans tamam.Orta sahada ise Tuncayın yerine Arda alsana takım işte aynı kadroyu
İsviçreye karşı oynatırsa bizi pancik pinçik ederler ahada buraya yazıyorum.

Yavf resmen tel tel döküldük ben millileri hiç bu kadar kötü oynarken görmemiştim.
Fatih Terim nasıl takım kurarken bu kadar hata yaptı anlamıyorum hala defansta
Gökhan Zan,Hakan Balta olmamalıydı yerlerine solda Uğur Boral ve GS'dan Emre yani
Servet ile Emre zaaten beraber aynı takımda uyumlular sola Uğur sağada Hamit
defans tamam.Orta sahada ise Tuncayın yerine Arda alsana takım işte aynı kadroyu
İsviçreye karşı oynatırsa bizi pancik pinçik ederler ahada buraya yazıyorum.

işte gercek yorum :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: tamamen katılıyorum

Akşam öldük öldük dirildik hee neyse Terim sesimizi duydu takımı değiştirdi
allahtan değiştirdi de zorda olsa yendik.Çek Cumhuriyeti kaldı hadi bakalım hayırlısı.

valla gittim geldim bu mac olmediysem bi daha ölmem sırada cekler var bu morelle geceriz ben ınanıyorum hatta macı dısarda seyretmeye davet ediyorum herkesi bizede gelebilirsiniz sonrada kısmetse tura cıkarız motorlarla

Hayırlı Olsun çeyrek Final

hayırlı olsun memleketime :rendeer:
ellerine ayaklarına sağlık

aynen hayırlı ugurlu olsn TÜRKİYE 'miz ceyrek finalde ....
işte tarih bole yazılır

şu fatih terimi ne kadar sevmesemde.... helal olsun

türkiye:rendeer:

buraya kadar mı yarış? durun yav.. bu kutlanır mı? ful konsantrasyon!!! dikkatleri dagılmasın, kutlamasınlar cok, hedefe kitlensinler!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar