Etiler'de motosiklet kazası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz derinlere inelim isterseniz. Diyelim motorsiklet ters yönde gidiyordu ama otobüsün sağ tarafına çarpmış acaba motorsiklet sürücü körmüydü kamyonu görüp sağa kaçmaya çalışmadı? ters yöne girse bence kamyonun sol tarafına girerdi. %100 kamyoncu suçlu. Polise para vermediyse cezası neyse çeker zaten

Allah rahmet eylesin.

Nedir bu üst üste kazalar :pr:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin... ama motor viraja içten girmiş olabilir ve kamyonda şerit değiştirmiş olabilir yada tersi herşey mümkün... Ne desek acımız değişmicek....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşımıza Allah Rahmet eylesin..

Kamyon suçlu olabilir.

Ama olmaya da bilir.

Belki de gerçekten arkadaşımız şerit ihlali yaptı.
Kamyonda vurmamak için sola kırdı.
Arkadaşımız da kamyonu gördüğü anda kaçmak için sağa kırmış ve çarpışma motosikletin şeridinde gerçekleşmiş olabilir.

Ölenin ailesine sabır diliyorum...

artık yüreğim kaldırmıyo bu haberleri.... güvenli sürüş eğitimi aldım.... almasam ne olacak ki... böyle araç sürücüleri olduğu sürece ne anlamı var? :pr:

ALLAH rahmet eylesin. yalnız herkesin işaret ettiği gibi motor virajı alamasa çalılıklara doğru gitmesi gerekmez mi? sanki kamyon ters şeritteymiş gibime geldi. Bir can daha gitmiş artık ne denebilir ki?

Allah rahmet eylesin.....

Motorcu gözünü 4 değil 14 açmalı kulakları en hassas hayvandan daha hassas kullanmalı.Reflekslerini terbiye etmeli.gözleri termal kamera gibi olmalı.
Kısacası motorculuk normal insan işi değil,vahşi hayattaki en güçlü hayvan olmayı gerektiriyor.

yavf şu kaza resmini görüpte Fatih kardeşimizin haksız olduğunu söyleyen
cümle cihan bir araya gelse beni inandıramaz.Varmı böyle birşey yavf
şu resme bakın motorsiklet sola viraja giriyo ve arkada tabelada gözüküyo
fatih viraja sola yatarak girse kamyonun neresine vurur normalde sağına
değilmi peki kamyonun neresi gözüküyo tam tersi sol tarafı.Fatihin motoru soldan
bu şekilde vursaydı motorun da yolun sol tarafına atmış olması lazım ama tam tersi.
Allah rahmet eylesin pisipisine gitmiş valla allah ailesine sabırlar versin.inşallah
kamyoncunun haksızlığı ortaya çıkarda cezasını çeker.

Adana İl Temsilcisi
tüm motor camiasının ve yakınlarının başı sağ olsun,allah kalanlara sabırlar versin.

yahu kardesim sonucu soleyin bana bu kamyon soforu asilmaklik kendini aracin icinde guvende hissseden hic birseyi umursamiyor simdi nolcak bu rahmetlinin yakinlarinin hali nedir rahmetlinin gunahi hersey cezasiz kaliyor bu memlekette daha motoru alali 2 ay olmus allah rahmet eylesin basimiz sagolsun

allah rahmet eylesin bence bu resim kalıcı hale getirilmeli ki kendine aşırı güvenenler bu işin sadece kendinde bitmediğini hep hatırlasın

allah rahmet eylesinde orda virajı alamaytan motorsiklet deil bence :s o kamyonun orda ne işi var

Allah rahmet eylesin genc dostuma...

vallahi aldığıma alacağıma pişman oldum şu iki tekerleği...lanet olsun ...içim daraldı ya... konsantre olamıyorum motosiklet sürerken tedirginlikten...

şu sarı damperli inşaat kamyonlarından nedir çektiğimiz hiçbiri adam gibi kullanmıyor ya taş atarlar ya altlarına alırlar:pr:

allah rahmet eylesin...
daha ne kadar böyle haber okucaz...
artık bişiler yapılması gerekio bu şekilde içimiz paröçalanıyo ya..:(

Arkadaşlar ben gördüğüm kadarıyla foto sizleri yanıltıyo olabilir.. Viraj uzun ve keskin bir sağ viraja benziyo ve görünen tabelada bize(kameraya) diil karşı yöne hitab ediyo gibi..Budurumda arkadaşın sağa yatsada kurtaramayıp (yada benim ilk zamanlar yaptığım gibi acemilikten yüksek hızda yaymaya korkup) kamyonun şeridine geçmesi ve kamyonunda kurtarmak adına ters şeride kırması olasıdır..
Olan olmuş Allah rahmet eylesin :(:(

okurken yüreğimm hopp etti istanbulda aynı isim ve soyadda motor kullanıcı bi arkadaşımm var o zannettim bi ann büfede çalışan yazısını görünceye kadar

allahailesine sabır versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar