Etiler'de motosiklet kazası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazada ölmek çok anlamsız geliyor bana, niye olsunki demekten
alıkoyamıyorum kendimi, isyan etmemek elde değil.

Fatih Ölemezsin sen...

Bu haberi ben bugün öğrendim. Kendim Australia'da yaşadığım için semtim ile alakalı haberleri en son duyarım haliyle. Fatih benim çok iyi tanıdığım bir mahalle arkadaşımdır. Kasımpaşa / Kulaksız da yaşardı. Kendisi büfede çalışmıyordu abisinin büfesi vardı " Bambi " adında. Herneyse, bu çocuk temiz mi temiz, saf mı saf (yeri geldiğinde cin kesilen) mütevazi efendi bir insandı. Çok iyi futbol oynar, Galatasaray Fener'e yenilince sinir küpüne dönerdi. Yani hasta bir GS'li idi...

Benim şaştığım konu abileri neden motora izin verdi? Çünkü; ben fatihin araba kullandığını bile hatırlamıyorum! Hiç trafik tecrübesi yoktu! 94 yılından / 2004 yılına kadar bir fiil aynı mahallede yaşadık, ondan biliyorum... Neden, niçin demek için boş gerçi. Uzun lafın kısası mükemmel birini kaybettik.

Şimdi ben tatil için ülkeme dönünce kiminle FB-GS tartışması yapacağım? Kimi pişti de kızdıracağım??? Allah seni babanın yanına aldı iki gözüm, inşallah sana cenneti de müjdeler... Tüm sevdiklerine de sabır diliyorum. Geldiğimde yapacağım ilk iş; yanına gelmek ama bu sefer başka biryere, mezarına... Hoşçakal kardeşim!!!:pale:

bu olayları duydukça içim titriyor..

1 haftadır motorum yatıyor....gerçekten binmeye korkuyorum..bu kazalar duya duya sattıracaklar sonunda motorları...İnsan hayatı bu ya, şaka değil..

yetti bu kazalar kaç arkadaşımız ölmesi gerekiyoki şöferler bizi bi araç yerine koysun allah rahmet eylesin

rahmetli çok efendi biriydi...eski işyerinde beraber çalışıyorduk..beraber ona araba bakardık internetten ama en sonunda motor almaya karar verdi..en son 2 ay önce tarlabaşında trafikte arabamla adım adım ilerlemeye çalışırken solumdan yanaşıp geçmeye çalışırken kaskın açık kısmından bana gülümseyip göz kırpması hiç gözümün önünden gitmiyor...abisinin büfesinde çalışıyordu,Kasımpaşa kulaksız'lı..çok iyi bir futbolcu..Yukarıdaki fotoları ilk kez gördüm ve üye olup yazma ihtiyacı hissettim..Fotoğraflar gerçekten de çok üzücü,fotoğrafı görünce hemen ailesine yakın olan ortak bi dostumuzu arayıp sordum,kamyon sürücüsü serbestmiş çünkü Fatih 8/8 kusurlu bulunmuş..acaba kazadan sonra araçların duruş şekli değişti ve fotoğraf öyle mi çekildi..Ayrıca Fatih motorla seyir halindeyken önünde de arkadaşlarının olduğu diğer araba gidiyormuş ve onlarda kamyoncunun hiçbir yanlış hareket yapmadığını belirtmiş..Sonuçta Fatih artık yok hala inanamıyorum ve aklıma geldikçe çok üzülüyorum..lütfen en ufak dikkatsizlik yapmayın..yolunuz açık olsun.

allah rahmet eylesin. bu tek şeritli gidiş-geliş yollar kadar beni korkutan başka birşey yok.Mümkün olduğunca o şekildeki yolları kullanmıyorum.Çünkü karşıdan gelen arabanın en ufak bi dikkatsizliği çok büyük kazaya sebebiyet veriyor allah korusun :(

Allah rahmet etsin acılı ailesine sabır versin,Allah bizi kazalardan belalardan muhafaza etsin. (amin) öyle hanzolar varki resmen trafik canavarları:pr:

Bana Ulaşın

Vefat edenlerin yakınlarına baş sağlığı, yakınlarına sabırlar diliyorum. Kaza sonrası mağdursanız, haklarınızı öğrenmek ve almak için özel mesaj atın. ŞAZİYE GÜLSEREN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin.. Arkadaşlar kendimizden emin olmadan motor üstüne binmeyelim, dikkatli ama çok dikkatli ve tam korumalı olalım!!

allah rahmet eylesın dıcek bısı yok...sankı kamyonun sol arkasına dooru olan asfalttada yanı karsı serıttede carpma ıslerı var yor ıslak gıbı tıpkı kamyonun onunde oldugu gıbı...sonucta deısen bısı yok...allah gerıde kalanlarına sabır versın

resimde gordugum kadariyla motor için sollama yasağı yok , kamyon için duz cizgi bu durumda motorun yolu karsıyı goruyor ama kamyon için sollama yasağı var bana göre kamyon yol ihlali yaptı cunku motor virajı alamasa agaclarin arakasında kadar motor gider.

sana katılıyorum hatalı olan kamyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar