Fatih Ölemezsin sen...
Bu haberi ben bugün öğrendim. Kendim Australia'da yaşadığım için semtim ile alakalı haberleri en son duyarım haliyle. Fatih benim çok iyi tanıdığım bir mahalle arkadaşımdır. Kasımpaşa / Kulaksız da yaşardı. Kendisi büfede çalışmıyordu abisinin büfesi vardı " Bambi " adında. Herneyse, bu çocuk temiz mi temiz, saf mı saf (yeri geldiğinde cin kesilen) mütevazi efendi bir insandı. Çok iyi futbol oynar, Galatasaray Fener'e yenilince sinir küpüne dönerdi. Yani hasta bir GS'li idi...
Benim şaştığım konu abileri neden motora izin verdi? Çünkü; ben fatihin araba kullandığını bile hatırlamıyorum! Hiç trafik tecrübesi yoktu! 94 yılından / 2004 yılına kadar bir fiil aynı mahallede yaşadık, ondan biliyorum... Neden, niçin demek için boş gerçi. Uzun lafın kısası mükemmel birini kaybettik.
Şimdi ben tatil için ülkeme dönünce kiminle FB-GS tartışması yapacağım? Kimi pişti de kızdıracağım??? Allah seni babanın yanına aldı iki gözüm, inşallah sana cenneti de müjdeler... Tüm sevdiklerine de sabır diliyorum. Geldiğimde yapacağım ilk iş; yanına gelmek ama bu sefer başka biryere, mezarına... Hoşçakal kardeşim!!!

ale: