etiketleri söksem satarken problem olurmu acaba?

motorun stickerlerı çıkartsam daha iyi olacağını düşünüyorum satarken problem olurmu acaba alıcının aklında acaba neden söküldü kazalımı gibi düşüncesine girmemmesi için plakada dahil sökerken video çeksem olurmu :silent:

Şahsen ben 2.el alırken orijinal stickerların neden sökülü olduğunu sorardım.Dediğin gibi birçok alıcı acaba kazalı mı diye düşünür sanıyorum.Ama anı yaşa diye bir söz vardır.Öyle mutlu olacaksan karar senin:)

motorun stickerlerı çıkartsam daha iyi olacağını düşünüyorum satarken problem olurmu acaba alıcının aklında acaba neden söküldü kazalımı gibi düşüncesine girmemmesi için plakada dahil sökerken video çeksem olurmu :silent:

madem alıcı ıcın sorun olurmu dıye dusunuyorsun
o zaman sana guzel bır fıkır vereyım
stıckerlerı sokerken vıdeosunu cek :d satarken alacak olan kısıye cdsını verırsın oda ızler
neden sokdugunu kazası belası olmadıgını anlar
ben bır sey yaparken genelde bu sekılde yaparım
( sanırım amcamın galerıcı olmasından kaynaklanıyor )
bır seyı belge ıle ıspat etmek en guzelıdır.

madem alıcı ıcın sorun olurmu dıye dusunuyorsun
o zaman sana guzel bır fıkır vereyım
stıckerlerı sokerken vıdeosunu cek :d satarken alacak olan kısıye cdsını verırsın oda ızler
neden sokdugunu kazası belası olmadıgını anlar
ben bır sey yaparken genelde bu sekılde yaparım
( sanırım amcamın galerıcı olmasından kaynaklanıyor )
bır seyı belge ıle ıspat etmek en guzelıdır.
işte bende öyle düşünüyorum :) öyle yapacam bugun çıkartayım videoya çekeyim fotoğraflarla falan satıncada öyle yaparım iyi fikir :)

ben motor alırken etiketine boyasına bakmıyoprum.... genelde baktığım şey mekanik bir probleminin yada kaynağının olmaması... yoksa motor basit bir sebebten boyana bilir... etiketi söküle bilir kendi zevkimize göre şekillene bilir.... tabi bu benim düşüncem.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar