essalamun aleykum herkese

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben muslum 18 yasındayım diyarbekirliyım oto elektırıkcsıde calısıyorum ustamdan aldıyım haftalık la anca motor aldım 250liraya :mrgreen:hafta sonu gezı falan yapsam burda yayınlacam sızlere saglıcakla kalın :wiinkk:

ve aleyküm selam...

ama dikkatli ol..gençsin hevesini ve heyecanını anlıyorum ama akıllı kullan ve bu heyecan ve hevesin yüzünden hata yapıp aileni üzme..çünkü buna hiç hakkın yok....:cat:
umarım beni anlamışsındır....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ve aleyküm selam...

ama dikkatli ol..gençsin hevesini ve heyecanını anlıyorum ama akıllı kullan ve bu heyecan ve hevesin yüzünden hata yapıp aileni üzme..çünkü buna hiç hakkın yok....:cat:
umarım beni anlamışsındır....
yuk zaten hızlı gıtmıyur motor bas bas gıtmıyorr arkadaslarımın moturları var bende para bırıktırtım aldım aksam olunca gezıyoruz ısten cıkınca ama motor cok eskı fazla hızlı gıtmıyor dıkkat edıyorum akılı kullnaıyorum:wiinkk:

Öncelikle hoşgeldin.

yuk zaten hızlı gıtmıyur motor bas bas gıtmıyorr arkadaslarımın moturları var bende para bırıktırtım aldım aksam olunca gezıyoruz ısten cıkınca ama motor cok eskı fazla hızlı gıtmıyor dıkkat edıyorum akılı kullnaıyorum:wiinkk:

Arkadaşım daha çok gençsin. Motor binmek tecrübe ister. Motorun hızlıda olsa yavaşta olsa. ben de bu foruma dün geldim ama eski motorcuyum. Motor hızlıysa da yavaşsada çok dikkatli olacaksın. !. kural önemli olan tak şey sensin. 2 kural önemli olan tek şey sensin. bu böyle devam eder gider kurallar. :rendeer: Bu kurallara uymalıyız. Yoksa çok başımız ağrır. :pr: giden kurtulur ama kalanlar. bu nedenle . Bu yazdıklarımı ukalalık olarak algılama herşey senin için .:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

Bu arada , diyarbekir ofis te çok dolaştım 600 fzr ile. iyi bilirim memleketini.. Son zamanlarda gitmedim ( 4 yıldır ) yol çalışmaları vardı Elazığ tarafında çoktan bitmiştir herhalde..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar