Eskişehir'de motor bakım ustası tavsiyeleriniz?

Merhabalar. Honda CBR 125'e komple bakım yaptırmayı düşünüyorum. Artık gaz yemediğini farkediyorum. Gitmiyor motor. Çin malı 125'lik bir motor beni geçince yediremedim belki de... :)

Her neyse... Eskişehir'li olanlarımız vardır mutlaka. Eskişehir'de tavsiye edeceğiniz motor bakım servislerini yazarsanız memnun olurum.

Eskişehirli değilim ama oradan yolum geçerken bi ustaya uğramıştım cbf den yolculk sırasında sübap ismini sesi gelmeye başladı banada onu tavsiye etmişlerdi hatırlamıorum işte çok çok iyi bir ustaydı hemde bunlar 2 kardeş ikiside motor ustasıydı hatta

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili kardeşim,

Bağlar caddesi Özmert Motor resmi Honda servisidir bence oraya götürmelisin.

Sevgilerimle

Motosikleti
Olabilir benim götürdüğüm ustanın bi eli yanıktı belki tanıosundur tamirhanede hep büyük makineler vardı hatta büyük bi kavşaktan sağa döndüğümü hatırlıyorum uzun bi cadde üzerinde sağdaydı

Ahmet Yenerden bahsediyorsunuz. Yener motor.

Eskişehirli değilim ama oradan yolum geçerken bi ustaya uğramıştım cbf den yolculk sırasında sübap ismini sesi gelmeye başladı banada onu tavsiye etmişlerdi hatırlamıorum işte çok çok iyi bir ustaydı hemde bunlar 2 kardeş ikiside motor ustasıydı hatta

İki kardeş deyince aklıma Alattin Abi geldi. İnönü caddesindeki... İleride de kardeşinin dükkanı var.

Sevgili kardeşim,

Bağlar caddesi Özmert Motor resmi Honda servisidir bence oraya götürmelisin.

Sevgilerimle

Teşekkürler. Özmert, kapıdaki Honda tabelasını değiştirdi. Resmi honda servisliği devam ediyor mu şüpheliyim.

Motosikleti
Teşekkürler. Özmert, kapıdaki Honda tabelasını değiştirdi. Resmi honda servisliği devam ediyor mu şüpheliyim.

Özmertin Honda bayiliği ve servisliği devam ediyor. Honda tabela tasarımını ve rengini değiştirip mavi yaptı. Geçerken bakarsan yeni Honda tabelasını görebilrisin.

Sevgilerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar