Benim için 4 saat çok istiyorum ancak 24 ü çalıştığım için malesef
benimde işim var zaten.....
Benim için 4 saat çok istiyorum ancak 24 ü çalıştığım için malesef
Son 5 gün, bence kaçırılmaması gereken bi festival hem ücretsiz hemde yarım pansiyon beleş yanında bide hediye veriyorlar.
arkadaşlar bandırmadan, bigadan, gönenden, balıkesirden çanakkaleden varmı katılım? varsa toplu bir eskişehir çıkartması yapalım![]()
Eskişehir açık. Hem olsun biz Sarıcakaya dan tecrübeli değil miyiz?cuma akşamı yola çıkmayı planlıyorum ancak meteoroloji yağmur gösteriyor![]()
Eskişehir açık. Hem olsun biz Sarıcakaya dan tecrübeli değil miyiz?![]()
istanbulun neresinden 272 km? beylikdüzünden 380 km çıkıyo google amcaya göre.. molası benzini sigarası 4 saat sürer
abi dur daha cbr 600 f almadım altımda cbr 125 var nereye 200 250şişli- eskişehir odunpazarı 325,5 km yani 2,5 saatte gidilir....sapanca çıkışına kadar 200-250 kapatırsınız ordan da 120 ile gittinizmi tamamdır...
abi dur daha cbr 600 f almadım altımda cbr 125 var nereye 200 250ben 330 km yolu ortalama 120 km hızla anca giderim oda yaklaşık 3 saat eder. 3 saat aralıksız rahat rahat sürerim büyük ihtimal 1 tam depo benzin yeter bana gidiş için. dönüştede fuller dönerim mola vermeye bile gerek kalmaz
ama sen şimdi hafta sonu bi tekirdağ köftesi dedin kafama soktun büyük ihtimalle senle köfte yemeye gidicem gibi
![]()
arkadaşlar ben istanbuldan oraya gitmek istiyorum. İstanbuldan oraya başka gitmek isteyen arkadaşım varmı beraber gideriz?
Özer abi senden mucize bekliyorum hadi be abi![]()
umarım onurcum,
eskişehirli arkadaşlar bu işi iyi biliyorlar sarıcakayadan bilirim.
Daha önce yapılan Sarıcakaya festivaline sağlık problemleri nedeniyle çok istediğim halde gelememiştim , bu seferde iş nedeniyle gelemiyorum.r: