Eskişehir Sonbahar Motosiklet Şenliği 23-25 EYLÜL 2011

Son 5 gün, bence kaçırılmaması gereken bi festival hem ücretsiz hemde yarım pansiyon beleş yanında bide hediye veriyorlar.

Son 5 gün, bence kaçırılmaması gereken bi festival hem ücretsiz hemde yarım pansiyon beleş yanında bide hediye veriyorlar.

Yahu biz beleşi bırakalı çok oldu,ancak sarıcakaya yada sakarılıca da bulamadığımız havayı bu sefer tüm arkadaşlarım için istiyorum,ben gelemezsemde yine de mucizelere hep inanmışımdır bakarsın herşey değişir buluşuruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bandırmadan, bigadan, gönenden, balıkesirden çanakkaleden varmı katılım? varsa toplu bir eskişehir çıkartması yapalım :)

Isparta + Denizli iki CBF 150 hazırlıklar tamamlanmak üzere. inşallah nasib olursa cuma öğleden sonra görüşmek üzere. (Dinar kavşakta en geç 09:00 da buluşma olacak)

Son düzenleme:
cuma akşamı yola çıkmayı planlıyorum ancak meteoroloji yağmur gösteriyor :(

arkadaşlar ben istanbuldan oraya gitmek istiyorum. İstanbuldan oraya başka gitmek isteyen arkadaşım varmı beraber gideriz?
Özer abi senden mucize bekliyorum hadi be abi :)

arkadaşlar cumartesi sabah bende bursadan hareket edeceğim,memleketimde festival olacak, ben katılmayacağım. imkansız gibi. görüşmek üzere. hava cuma günü yağmurlu gibi, umarım pazar akşamına kadar şansımız yaver gider.

istanbulun neresinden 272 km? beylikdüzünden 380 km çıkıyo google amcaya göre.. molası benzini sigarası 4 saat sürer

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu taraflardan cuma günü çıkacak varmı?

istanbulun neresinden 272 km? beylikdüzünden 380 km çıkıyo google amcaya göre.. molası benzini sigarası 4 saat sürer

şişli- eskişehir odunpazarı 325,5 km yani 2,5 saatte gidilir....sapanca çıkışına kadar 200-250 kapatırsınız ordan da 120 ile gittinizmi tamamdır...

şişli- eskişehir odunpazarı 325,5 km yani 2,5 saatte gidilir....sapanca çıkışına kadar 200-250 kapatırsınız ordan da 120 ile gittinizmi tamamdır...
abi dur daha cbr 600 f almadım altımda cbr 125 var nereye 200 250 :)ben 330 km yolu ortalama 120 km hızla anca giderim oda yaklaşık 3 saat eder. 3 saat aralıksız rahat rahat sürerim büyük ihtimal 1 tam depo benzin yeter bana gidiş için. dönüştede fuller dönerim mola vermeye bile gerek kalmaz :) ama sen şimdi hafta sonu bi tekirdağ köftesi dedin kafama soktun büyük ihtimalle senle köfte yemeye gidicem gibi :)

abi dur daha cbr 600 f almadım altımda cbr 125 var nereye 200 250 :)ben 330 km yolu ortalama 120 km hızla anca giderim oda yaklaşık 3 saat eder. 3 saat aralıksız rahat rahat sürerim büyük ihtimal 1 tam depo benzin yeter bana gidiş için. dönüştede fuller dönerim mola vermeye bile gerek kalmaz :) ama sen şimdi hafta sonu bi tekirdağ köftesi dedin kafama soktun büyük ihtimalle senle köfte yemeye gidicem gibi :)

Topiğin havasını bozmayalım keşke vaktim olsaydı gelmek isterdim sizlere iyi yolculuklar.Tekirdağ köfteler köftehorları bekler:....

arkadaşlar ben istanbuldan oraya gitmek istiyorum. İstanbuldan oraya başka gitmek isteyen arkadaşım varmı beraber gideriz?
Özer abi senden mucize bekliyorum hadi be abi :)

umarım onurcum,

eskişehirli arkadaşlar bu işi iyi biliyorlar sarıcakayadan bilirim.

Daha önce yapılan Sarıcakaya festivaline sağlık problemleri nedeniyle çok istediğim halde gelememiştim , bu seferde iş nedeniyle gelemiyorum.:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar