son 1 hafta hamza bi toplantı buluşma falan olursa ben alırım seni artçı,, :wiinkk:
son 1 hafta hamza bi toplantı buluşma falan olursa ben alırım seni artçı,, :wiinkk:

İyi akşamlar Eskişehir mt bugün akşam yollar süperdi ya kar yer yer asfaltı tutmuş gazı çevirdiayı yana alıyor süper ama gazı kesmek yok hızını alana kadar yanlıyor çok eğlendim akşam akşam sonra motordan bir indim sakal neredeyse yere değiyordu neyse sizleri göremedim ama üzüldümale:
insan deli oluyor dimi görüntülemek istediğin km'yi 1 rakamla durmaya çalışırken kaçırdığında
benim motorda yanlamak için kara gerek yok:queen:
ama kar varken gazı açayım dersen; işte o zaman sızlanmaya başlarsın![]()
Millet malum Ersin (torento) gidici...O gitmeden şöyle bir toplantı organize edelim hem görüşmüş oluruz...Bu arada ben temmuza kadar toplantılara ya artçı olarak yada dört teker olarak katılıcam :salut:
wallaha özledim motoru ya..
yeni aldık bi binemedik..
yenide yıkamıştık motoru güya kirlenmesin filan diye çıkartmıyordum ama tahminim garajda leş gibi olmuştur zaten tozdan..
sen birde benim motorun halini görsen şimdi drift yaptım zevk aldım ama plaka bile renk değiştirmişale:
ya işte abi şimdi çalışıyoruz,motor kirlenince eskisi gibi saatler harcayarak zevkle
ilgilenemiyosun ki motorla..
bi pazar günüm var onuda motora binmeye ayırıyorsun..öle pis pis kalıyor motor
ondan çıkartmaya kıyamıyorum![]()
TEMMUZa mobiletmı , 600 rr mı ne ayarlıyacan artık emok bizi bekliyor
Açıkcası Eray kafamda iki motor var ikiside yüksek cc ama büyük ihtimalle racing olur kararım...
Birinci Düşünce:
Gsxr 600 yada cbr 600 rr
İkincisi İse
Scooter>>>Silverwing yada Burgman
Neden scooter diye sorarsanız.Hiç kullanmadım söylediğim iki motoruda ama çok rahat görünüyorlar malum yaza sürekli uzun yol ve şehir dışı planladığım için istiyorum ama kafamı karışıtıran bir model daha var ki hiç araya girmesini istemediğim halde bir yerlerden şeytan dürtüyor o da cbf 600:cat:
bence cbf600'ü en başa koy,keyfine bak..
abs,enjeksiyon,4 silindir,grenaj,uzun yol,rahatlık...
Cbf 600 ü baya inceledim yani dergide çıkan yazısını inceledim ve baya aklıma yattı motor ama ah şu gönlümde yatan motor racing olmyacaktı hiç düşünmeden alacağım ilk motor o olurdu....:cat:
![]()
Ya abi sen büyük cc scooter kullanıcısısın,sana sorayım ben...Nasıl yani rahat mı,gidişi falan nasıl???Daha önce ss kullandıysan mesela ona göre artıları eksileri???Kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim:rendeer: