[Eskişehir - MT]

Arkadaşlar 26 Ad 978 Plakalı,mavi Renkli 251 Mz Aranızda Gören Olursa Yerini Bilen Yada şu Anki Sahibini Tanıyan Varsa Lütfen Bana Bildirsin Bu Motor Satılalı Yaklaşık Olarak 14 Sene Oldu Ama Halen Benim Adıma Kayıtlı Amacım Satışını Vermek Kurtulmak Haber Verirseniz Sevinirim...
Tel:0 552 546 42 01
Görürsek tabi ki haber veririz efem:cat:
Fotoğraf koyanlara, forumda espri yapanlara teşekkürler,
hayatında ve motosikletinde yenilik yapanlara hayırlı olsun,
ufak tefek kaza v.b. şeyler atlatanlara geçmiş olsun,
gezenlere tozanlara iyi gezmeler tozmalar,
ama en önemlisi hepinize iyi sürüşler :cherry:

Baktım ki topik erkek erkeğe almış başını gitmiş,
boş bırakmamak lazım esk. mt yi, araya gireyim dedim :p

Hepinize kocaman koskocaman GÜNAYDINNNNNN :rendeer:

Sana da teşekkürler ablacım ve günaydın:)

Bu arada herkese iyi günler :wiinkk:

herkese iyi günler olsun:cat:

Son düzenleme:
istanbuldan selamlar eskişehir mt

nevar ne yok nasılsınız hem iş hem ticaret hem zxiyaret geldim buaraya sirkecideyim şimdi çok güzel aksesuarlar var ne alacağıma karar veremiyorum :D

görüşmek dileği ile...

3 gün buralardayım tavsiyelerinizi bekliyorum (esp. mete abi :) )

çok kıymetli değerli asil Eskişehirliler...Bildiğiniz üzere Gökmen GÖK arkadaşımız yatağa mahkum bir şekilde hayatına devam etmektedir...İzmirde geçirdiği bir trafik kazasında boyundan aşağısı felç kalmış...eşi terk etmiş...ve annesiyle yaşamakatdaır...bu konuda çorbada tuzu olmak isteyen arkadaşlar 1 ytlnin bile bazen çok önemi vardır...aranızda bir para toplasanızda ilgili hesaba yatırsanız...isim belirtmek veya belirtmemek takdirinizdedir...hani diyorumki alt limit bağış rakamı 10 ytl olsa ne para toplarsınız be...

hadi canlar hadi aslanlar hadi es-es ler birlik dirlik olalım...ES ES in gücünü gösterelim...:p

birbirinize yakınsınız...elden ele olabilir belki...yada bireysel olarak yapmışda olabilirsiniz...ama Eskişehir adına bişeyler yapın nolur...5 ytlde gölde bir damladır...

bu konu için acilen bir toplantı düzenlenmeli ve yapılması gereken yapılmalı diye düşünüyorum ben.Şu an durumum pek müsait değil ama pazartesi akşamına bi toplantı öneririm şahsen....
Volkan abiiii:bounce:Söz senindir:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konu için acilen bir toplantı düzenlenmeli ve yapılması gereken yapılmalı diye düşünüyorum ben.Şu an durumum pek müsait değil ama pazartesi akşamına bi toplantı öneririm şahsen....
Volkan abiiii:bounce:Söz senindir:cat:

bende bu konuda sana katılıyorum böyle birşey her an hepimizin başına gelebilir duyarsız kalmayalım...

Arkadaşlar 26 Ad 978 Plakalı,mavi Renkli 251 Mz Aranızda Gören Olursa Yerini Bilen Yada şu Anki Sahibini Tanıyan Varsa Lütfen Bana Bildirsin Bu Motor Satılalı Yaklaşık Olarak 14 Sene Oldu Ama Halen Benim Adıma Kayıtlı Amacım Satışını Vermek Kurtulmak Haber Verirseniz Sevinirim...:pale::pale::pale:
Tel:0 552 546 42 01

Son düzenleme:
ilk toplantıda gökmen abi için yardım toplayalım.gerçekten çok zor durumda allahtan acil şifalar diliyorum.

Evet Arkadaşlar Gökmen Gök Arkadaşımız Için..toplanmalıyız Diyorum Bende...herkese Selam.bugunde Motorların Bakımı Yapıldı Zincir Temizlendi.umut Efendi Motoru Yıkadı..burdaki Aileler Kızıyo Bana .cocuklaırmızıda Kendin Gibi Yaptın Motor Istiyorlarmış....

Fotoğraf koyanlara, forumda espri yapanlara teşekkürler,
hayatında ve motosikletinde yenilik yapanlara hayırlı olsun,
ufak tefek kaza v.b. şeyler atlatanlara geçmiş olsun,
gezenlere tozanlara iyi gezmeler tozmalar,
ama en önemlisi hepinize iyi sürüşler :cherry:

Baktım ki topik erkek erkeğe almış başını gitmiş,
boş bırakmamak lazım esk. mt yi, araya gireyim dedim :p

Hepinize kocaman koskocaman GÜNAYDINNNNNN :rendeer:

sana da günaydın tskl ler

arkadaşlar kaza geçiren izmirli kardeşimiz için önümüzdeki hafta müsaitbir günde toplanmamızı talep ediyorum herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım

salı akşamı saat 20:00 diyorum yada farklı bir fikri olan varsa yazsın

buluşma yeri zevk-ü sefa

şimdilik katılım listesi:

bbaday

umut utu

mterayes26

viper_1

slayer2694

headhunter251

Son düzenleme:
zevk-ü sefa diyorum herkesin bildiği yer geçen sefer buluşulmuştu fikri olanlar paylaşabilirler

zevk-ü sefa diyorum herkesin bildiği yer geçen sefer buluşulmuştu fikri olanlar paylaşabilirler

bora abi oraya daha önce çok gürültülü dediler. benim evde mısafır var vakıt bulursam gelirim

arkadaslar salı gunu canlı muzık yoktu ozur dılerım zevk u sefa uyar aslında

Son düzenleme:
bora abi oraya daha önce çok gürültülü dediler. benim evde mısafır var vakıt bulursam gelirim

farklı yer görüşü olan varsa yazabilir ben fazla cafeleri bilmediğimden orayı yazdım tarih ve saatte değişebilir muhim olan katılımın yüksek olması olmazsada ben yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar banka yoluyla genede göndereceğiz ama eskişehir iline yüksek katılım yakışır

farklı yer görüşü olan varsa yazabilir ben fazla cafeleri bilmediğimden orayı yazdım tarih ve saatte değişebilir muhim olan katılımın yüksek olması olmazsada ben yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar banka yoluyla genede göndereceğiz ama eskişehir iline yüksek katılım yakışır

inşallah abi keske butun eskişehir mt-md gelse

arkadaslar zevk u sefa da salı gunu canlu muzık yok ozur dıelrım , uyar

Son düzenleme:
arkadaşlar MDdeki olay için özür dilerim.ben ortamı gerdikçe onlarda sıkıntı yapıyolar.sonunda yönetime intikal etti olay umarım bi yolunu bulup halledicez.

Salı günü için +1 diyelim. Ben de geliyorum bi aksilik olmazsa... :wiinkk:

COLOR="Red"]arkadaslar salı gunu canlı muzık yoktu ozur dılerım zevk u sefa uyar aslında[/COLOR]

tamam ersincim orası olsun o zaman arkadaşların bildiği yer nasılsa

arkadaşlar MDdeki olay için özür dilerim.ben ortamı gerdikçe onlarda sıkıntı yapıyolar.sonunda yönetime intikal etti olay umarım bi yolunu bulup halledicez.

bende neden açılmıyor diye bütün siteyi tekrar tekrar aradım acaba başka bir yeremi aldılar diye demek konuyu silmişler hatta benden sonra mete'de birşeyler yazmıştı demekki kaldırmışlar

Salı günü için +1 diyelim. Ben de geliyorum bi aksilik olmazsa... :wiinkk:

tamam volkan gelirsen iyi olur güncel listeye adını yazıyorum hem kambersiz düğün olurmu :mrgreen:

Ben pazartesi demiştim ama Salı da olur.Bora abi sen beni de yaz oraya.SAlon'dan çıktık mı beraber gideriz.Ben belki Motorla gelirim salona Salı günü:)

Sana da hayırlı pazarlar ola Volkan abi:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar