[Eskişehir - MT]

burdaki Aileler Kızıyo Bana .cocuklaırmızıda Kendin Gibi Yaptın Motor Istiyorlarmış....

muttalıp'a virüs yaymaya başlamışın dayının helal sana :queen::queen::queen: ahmet sen de destekle ismail'i :) yeryüzündeki tek taşıt motosiklet olsun:):mrgreen::p:queen:

evet gökmen kardeşimiz için ben de destek vermek istiyordum ama iş2ten fırsat bulamadım bi iş baknasına uramak için. gönlümden kopanı ben de yatırmak isterim:salut::cat:

mt, varmı planda bi toplanma oyun partisi filan ? boştayız bugun. motoru temizlemeye çıkıyorum. karlar eriyince motor tanınmaz hale geldi yine. görüşmek üzere kazasız sürüşler...:rendeer:

gökhan'ım akşam amma benzetmişin adamı hee. neyseeki ucuz kurtarmış dylan'ım.:wiinkk:

selamunaleyküm arkadaşlar bende aranıza katıldım oldcityboy ismaile minskimin tozunu yutturacağım beyler cüneyt abi volkan umut ahmet gökhan faruk mehmet .....vs hepiniz beni çok iyi tanıyorsunuz bundan sonra forumdayım...

Ben pazartesi demiştim ama Salı da olur.Bora abi sen beni de yaz oraya.SAlon'dan çıktık mı beraber gideriz.Ben belki Motorla gelirim salona Salı günü:)

Sana da hayırlı pazarlar ola Volkan abi:cherry:

tamamdır biz salondan çıkınca direk buluşma yerine gideriz iyi olur:cat:

benide yazınsana kardeeşim bende gelicem :p şu MDdeki topiğe de bişiler yazında gündeme gelsin.hazır olay yönetime taşınmışken.hem sizde olayın içeriğini anlamış olursunuz: http://www.motordelisi.com/ftopict-59830-eski.html%FEehir

tamam bea ne kızıyon bacak kadar çocuğa yazdım listeye senide:mrgreen:

serisarikose83' Alıntı:
selamunaleyküm arkadaşlar bende aranıza katıldım oldcityboy ismaile minskimin tozunu yutturacağım beyler cüneyt abi volkan umut ahmet gökhan faruk mehmet .....vs hepiniz beni çok iyi tanıyorsunuz bundan sonra forumdayım...

beni unutmuşsun kayınço gücendim şimdi sana :p

Son düzenleme:
Wayytt sarı :mrgreen: Abi Hoşgeldin... :cat:

Arkadaşlar dışarıda tam motor havası vardı. Bu güzel havayı 1 saat boyunca motor tepesinde değerlendirdim... :mrgreen:

Saat 5 den sonra boşum cafe fln eğer bi atraksiyon olursa cvpsız atın, ben sizi ararım...

Mehmet abimler nerde yaa,Emre abim felan hiç göremiyoruz ne zamandır onları.Misafir olarak takip ediyolarsa güceniyoruz ama olmuyor abi girin bi mrb deyin.Geçen akşam Mehmet abimi gördüm odunpazarında devriye araçlarından birinin direksiyonundaydı ama o beni görmedi:mrgreen:

Sarı(Hasan Hüseyin) abicim,hakkaten Bora abimi nasıl unuttun sen yhauw,taa feysbukta bulduğun adamı nasıl unutursun:pBunun hesabını sorarıks biz sana MT-Body Team olarak:bounce:

Bu akşam 19:00 da buluşsak, birer çay içsek desem... :mrgreen:

Kimler gelir? :silent:

sarı kardeş, seni son bozdağ gezimizde görmüştüm o sen misin ? umut'un bağırarak çağırdığı ? gözlüklü arkadaş ? kahvenin önünde resim çektiğimiz ?

erken ayarlasaydık keşke gelirdik ersinle. demin girdik içeri tüh...:pr: baktık kayıyo asvalt bizde girelim bari eve dedik. hele ersin gaza dokunmaya gelmedi ben de kar lastikleri olunca dişli lastik bi kaç kere spin attım sıhhiye kavşağında bi de atatürk caddesinde.

Wayytt sarı :mrgreen: Abi Hoşgeldin... :cat:

Arkadaşlar dışarıda tam motor havası vardı. Bu güzel havayı 1 saat boyunca motor tepesinde değerlendirdim... :mrgreen:

Saat 5 den sonra boşum cafe fln eğer bi atraksiyon olursa cvpsız atın, ben sizi ararım...

Volki tolki bu haysiyetsiz aşağılık garagtersiz Bora heryer KAR diyordu bana dün akşam...yani kimse motör çıkarmıyor falan dediydi...yalan söylüyo galiba dimi kankücüm ne diyosun...:farao:

Volki tolki bu haysiyetsiz aşağılık garagtersiz Bora heryer KAR diyordu bana dün akşam...yani kimse motör çıkarmıyor falan dediydi...yalan söylüyo galiba dimi kankücüm ne diyosun...:farao:

hava bügün açtı soğuktu tabe sana yalan borcummu var dünde biraz iyiydi daha öncesinde kötüydü garagtersiz fürek

onursuz kişi...Eskişehire geliyordum...sen yollar kötü diye gelmedim...:farao:

aha sen bana ne dedin burada yalancı çıkarıyon kanka ben bugün eske gelecektim sonradan vazgeçtim demedinmi hatta bende yollar buzlu olur dikkat et iyiki gelmemişsin dedim bide gece gelecektim diyosun canınamı susadın sen malak bi bildmiz var diyoz hatta arkadaşlar yazarlar yollar buzmu değilmi anlarsın tam garagtersizya bide iftira atıyo :farao::farao:

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
BeYfa, GökhanYENİCELİ, muratd, alplion

alp abicim napıyosun nasıl gidiyo bakalım hayat kütahyada:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
gripi

Mehmet abimler nerde yaa,Emre abim felan hiç göremiyoruz ne zamandır onları.Misafir olarak takip ediyolarsa güceniyoruz ama olmuyor abi girin bi mrb deyin.Geçen akşam Mehmet abimi gördüm odunpazarında devriye araçlarından birinin direksiyonundaydı ama o beni görmedi:mrgreen:

iyi aksamlar herkese,
biz (gökhan,umut,volkan+ben)
gökhanın dükkandayız.

ben mesgul oldugum için pek takılamıyorum ama isteyen buluyor tabi :)

herkese sevgiler

arkadaşlar salı günkü buluşmayla ilgili bişey söyleyinde MDye yazalım.biz de ne yapacağımızı bilelim.

Güncel

arkadaşlar kaza geçiren izmirli kardeşimiz için önümüzdeki hafta müsaitbir günde toplanmamızı talep ediyorum herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım

salı akşamı saat 20:00 diyorum yada farklı bir fikri olan varsa yazsın

buluşma yeri zevk-ü sefa

şimdilik katılım listesi:

bbaday

umut utu

mterayes26

viper_1

slayer2694

headhunter251

GökhanYENİCELİ

digi_boy26

Son düzenleme:
beni de ekle bora. gelirim bende muhakkakki. hem buluşma olur hem bi faydamız olsun kardeşimize. :) motorla gelirim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar