[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen bi gittt bacaklarını nası kırıyommm o zamanda gülebilcenmii :bounce:

Yarın akşam fotoğrafları görünce asıl sen gülebilecek misin bakalım :cherry:

Msn den değil de buradan yazıyorum ki herkesin haberi olsun. Yarın büyük gün :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mızıkçı olan birisi varsa o da Süleymandır :p

Bu arada şu yanar dönerli avatarları nasıl yapıyorsunuz :silent:

Yarın ben sana rapidden programı upload edip linkini buraya yazyım...Easy Gif Animatör die bi programla:wiinkk:Şimdi yatıcam yarın ingilizce kursu var sabah erken kalkmam gerek...:pale:Herkese iyi geceler...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Peki şimdiden thank you. Good night ( İngilizce pratik olsun sana ) :queen:

Son düzenleme:
Günaydın millet...İngilizce kursuna motorla gitme hayallerim suya düştü:pale:Kim yürüyecek şimdi taaa Adalar'a kadar...:pale:Neyse vaktim gelmiş ben gideyim artık...Akşama unutmayın fotoğraf makinelerinizi getirmeyi:cat:

hesapda olmayan bir iş çıktığı için akşam gelemiyorum katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler

Bugün işler çok yoğun. Mesai gözüküyor. :cyclopsan Gelemezsem şimdiden k.bakmayın... :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haydi bakalım bazıları fikir değiştirmiş gibi ama toplanacak olanlara bol sohbetli akşamlar :bounce:

dombalaaaaaaa:pr:Ben ne güzel zevk-ü sefa daydım akşama kadar sonra babamdan bi telefon şimdi evdeyim çıkıp gitsem hiç fena olmaz aslında ama geldim artık eve:pale:

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar...Şimdi girdim eve bi ısındım falan...Daha fotolar gelmemiş:cherry:Çok güzel bir organizasyon oldu toplandık,muhabbet ettik bol bol resim çekindik..Herkeste üç beş parça resim var şimdi damlar resimlerde...Bendeki resimleri ben yarın atacağım çünkü bluetooth cihazımı bulamıyorum:pale:Bu arada yarın SONHABER GAZETESİ alsın herkes...Gazetenin magazin bölümündeyiz:mrgreen::queen::queen::queen:
Katılanlara da katılamayanlara da çok teşekkürler...Beklediğimizden fazla oldu yine de katılım...:cat:

iyi akşamlar arkadaşlar

şimdi eve geldik ben nasıl foto upload edeceğimi bilemediğim için yolluyorum ersin ben hallederim dedi en kısa zamanda paylaşacağız...

katılan katılmayan katılamayan tüm arkadaşlara teşekkürler güzel bi toplaşma oldu muhabbetler güzeldi birbirimizi görmüş tanışmış olduk ii oldu tekrar sağolun diyorum

genede bi tane hep beraber olduğumuz bi resmi zar zor upload ettim onu paylaşayım

selam ve saygılarla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar